20 augusti 2011

tre ladies...på turné... i Europa...

en regnig fredag och lördag är inte så inspirerande.... eller jo det blev en hel del gjort i hemmet igår... sänggaveln är på plats... snygg blev den och fort gick det... grannen fick hjälpa mig att sätta den på plats..

Snälla Linda är oppspelt inför tävlingen.. vi hamna i samma boll vilket blir jättekul.. en stackers gôsse ska gå med oss... vi kommer prata hål i huvudet på han.. haha han vet inte vad han ger sig in på den stackaren... vi går ut sist.... vi lär inte va klara förrän det är mörkt... men det ser blött ut... hade hoppas på uppehållsväder... bare och bite ihop... trist och tungt..det är nu man inte tycker det är nöe kul och spele golf..
jag mår ganska bra efter träningen i torsdags.. inte speciell träningsvärk i magen.. håller på å kolla in resor.. till solen... och giss va vi ska göre... ha ha jo spela golf.. tre ladies... på turné.. i Europa... gött väl..  i oktober några dagar... på en riktigt schysst bana.. med relaxavdelning och spa... hmm vad passande..  de hade plats att ta emot oss.. måste beställa.. innan det är för sent... uj va gott att förlänga golfsäsongen lite... det är golf i hela huvudet nu... elr hur?!

4 kommentarer:

  1. Alldeles rätt förläng säsongen, golf är underbart.
    Bara gå på grönt gräs, inte tänka på ngt. Bara på nästa slag! Önskar dig lycka till, tror det regnat färdigt nu.
    Kram
    Ika

    SvaraRadera
  2. Det vore ju suveränt om vi kunde boka resan under helgen. Jesper var inne och kollade banan - jag lär ju behöva ett arsenal av bollar i beredskap :) Hoppas tävlingen var regnfri och bra!

    SvaraRadera
  3. sköj o läse detta inlägge ..ni golfare måste vare ene rektige stôn...ut i alle väder..haha va härligt gott o läse att de går bra för dej..stôn på du ...ps gossen i sällskapet vet jag hade trevligt ds....kram Anita

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.