14 augusti 2011

sommaren som egenhändigt värmt min sargade kropp...

Blir så frusen....saknar redan sommaren som egenhändigt har värmt min sargade kropp.. önskar det kunde få bli en vacker höst med mycket sol för att hålla mig varm... länge... cellgifter är ett upptäckt som jag är ytterst tacksam för... utan dem skulle mitt liv varit annorlunda... det är ett gift min kropp behöver för att hållas vid liv... för tillfället.

Själv krävs tillförande av energi... har svårt att komma i form... vill inte vara för skral.. klen... efter varje behandling bryts uppbyggnaden ner igen till ingenting.... måste börja om... gäller att inte tappa gnistan.. blir som ett uppdrag.. sysselsättning... att återta maken... om kroppen... som fryser... ett ständigt krig med ett hopp om det bättre.. att en dag få vakna och utan maktlösheten om sitt eget liv..

Hoppet är det sista som överger... lever på det.. länge... att hitta diamanterna ökar lusten.. att skapa en styrka i det inre... orka fortsätta på ett sätt.. ändra riktning.. mot det som var tänkt...  det behöver inte bli sämre.. bara mer genomtänkt... de mindre sakerna som tidigare inte spelade någon roll får en ökad betydelse. Alla borde stanna upp.. fundera... vad betyder... det är bara du som kan förändra..

Igår talade vi om ekonomiska vinster... skapar det lycka... vissa ting går inte att köpa.. tyvärr.. även i detta sammanhang måste ägaren definiera lyckan... ett innehållsrikt liv är för mig lycka... det måste hända saker för att  jag ska må bra... det innebär att jag vill återfå orken...en styrka till min kropp för att fylla mitt liv med upplevelser på nytt... känner en lust.. blir glad för det innebär att mitt vanliga liv börjar återvända.. kanske det går... någon dag emellanåt...

Vintern, våren och sommaren tillbringade jag i hemmets lugna vrå... inte velat...inte orkat... resa.. vilket jag alltid tidigare har gjort... varit mitt öde... vill skapa nya upplevelser... minnen... att ta med mig... på min resa genom livet... som inte är slut bara lite annorlunda... men jag letar... fortfarande... efter vägen som kommer att ta mig till mitt mål... med en början idag...






3 kommentarer:

  1. Man gör yttre resor, och man gör inre resor...
    Kram Carina

    SvaraRadera
  2. Nästa ggn jag ser dig, ska jag hejja "på dig" o krama om dig:)
    Du är proffsig i allt du tänker i, o gör.
    Kram
    Ika

    SvaraRadera
  3. Fina Fia. Klok som en bok å en fin vän. Hoppas du orkar komma t Sthlm snart så jag får mysa med dig här! Kram

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.