28 augusti 2011

invaderats av...

började dagen med att gå upp tidigt för att ta oss till en tävling.. kommer fram... banan är avstängd... pga regn.. vet att damerna skulle spela på hemmabanan så jag ringer.. jo det gick fint att va med.. ingen golfbil pga regnet.. fick gå.. med en ond fot.. gick på hälen.. 18 hål.. ont jo det... ujuj... pappa fick va caddie.. på slutet trodde jag att lilltån hade lossnat.. faktiskt.. men ho satt kvar.. bland alla duttar.. måste vila foten nu inför... hmm 

ja det gick inge bra i singelspelet men vi spela bestboll samtidigt, två o två... gick m Johanna.. hon är gör bra... det va jättekul.. vi kom 4:a m 39 poäng.. Linda vann  med sin medspelare på 43 poäng.. det va en bra score i så tungt väder.. sen var det mat och prisutdelning.. gott.. kul tävling.. 

i morse när jag vaknade hade halsen eller svalget invaderats av... jo... blåsor... små.. små... de är sååå trista.. hur kommer denna höst att bli.. min kropp slås ut och tillåter dessa små onda saker som får leva i min kropp.. vad kan jag göra?! ja inte ett dugg... undrar var de dyker upp härnäst... ja hoppas att det inte blir värre.. då måste de avbryta behandlingen.. det vore synd ifall den fungerar... men jag kunde ju hinna få en dust till för sen är det utvärdering.. ja om de inte ser resultat vet jag inte om jag tycker att det är nån idé att fortsätta.. vill ju ha ett preparat som gör mig hel igen.. vore allt gött och få slute med cellgifter... är inte litte trött på det..

vill börja va som vanligt.. vill va som alla andra... trött på sjukdom...

i morgon blir det en tur till jobbet.. ska gå igenom ekonomin inför nästa år.. lär ta ett tag.. minns inte hur systemet fungerar.. blir nog bra.. trött nu.. blir en tidig kväll..


2 kommentarer:

  1. Bra gjort gå 18 hål, med ont:( det är nog svårt att fokusera utan krämpor. Du är unik, jag är så imponerad utav dig!
    Hoppas det inte blir värre med biverkningar, räcker o blir över.
    Allt gott till dig<3

    SvaraRadera
  2. Tack snälla du.. men när man tycker nåt är kul då är det lättare.. på ett vis. Ja så är det!
    kram

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.