03 juli 2011

3 juli 2011

Helgerna går fort fast jag är "ledig". Reste till Oslo igår och hälsade på min bror. Tog en extra värktablett igår kväll...jag sov hela natten...gud så gött. Kanske har hittat svaret till varför jag vaknar var och varannan timme senaste veckan, varje natt! Slitsamt. Jag vaknar för att jag har ont i magen?! Ska lägga om medicineringen och nån nedtrappning blir det inte nu, den får vänta...ska inte gå å ha ont.

Eftersom brodern hade flyttat blev det att organisera hans nya bostad. Det bästa var garderoben....30 eller 40 gallerbackar i fyra rader plus stor plats att hänga på båda sidor...sån vill jag ha! Jag var helt slut efter bilresan dit så jag var inte till så stor hjälp. Men sköta tvättmaskinen kunde jag..han blev trött på mig. Hur ska du få allt torrt??! Det gick så bra så, hade jag inte tvättat hade han inte kommit igenom högen förrän i höst! Sen blev det en tur till Ikea för att handla smågrejer. Jag fick ett prickigt paraply, grönt och vitt.

Jag fick köra in och ut ur Oslo då mor inte trodde att vi skulle hitta dit eller hem! Dit kom vi och hemma är vi! Väl hemma blev det en tur till graven, mormor skulle ha fyllt 88 år i morgon den 4 juli. Är glad att hon inte är med oss och fick uppleva min sjukdom. Saknar min mormor...

Väl hemma blev det att diska klubborna...match i morgon o gôbben ringde och fråga om jag är laddad. Mest ont i ryggen för tillfället men det får gå. Har gått och stått mycket både igår och idag. Jag brukar diska klubborna inför match, en ritual jag tycker om. Organisera i bagen, fick en ny, rosa och svart. Gôbben hade ordnat med en annan gubbe.. Den blir nog bra.

Glömmer aldrig när jag ifjol på femdagars på Sunne golfbana, dag 1, den banan är full av laviner osv..jag tycker inte att den är så kul. Men jag vet inte men det var påväg mellan 2 hål vid de sista 9 där en grusväg, lutar skarpt neråt...grönska och givetvis ett litet gägg/vattendike....vem släppte vagnen (med flit) i mitten av backen och så den gick rakt ner i geggan med klubborna ner först....jag tvättade bort det sista av torrt grus idag på skaften..haha  giss om han blev sur...-Tappade du vagnen... JA säger ja..haha vad skulle jag säga...en av damerna som vi gick med såg ju att jag släppte den med flit...vilken dag. Där spelade vi sämst i fjol. Tur att de har bytt ut Sunne mot Hammarö i år.

Sen spelade vi på Kil och där gick sådär, 75 slag tror jag. Sen Billerud typ 62,5 min absolut bästa runda och det va säkert 100 grader varmt och sista dagen i Arvika typ 64 slag. Vi vann på två tävlingar och fick fina priser. På finaldagen gick vi i ledarbollen...3 par av 122. Kul som bara den. I år är vi över 140 par så det blir svårare. Vi får se hur det går...men jag är glad om jag orkar spela några dagar i alla fall.

5 kommentarer:

  1. Haha bäste Sofia, jag måste nog fan besöka Sunne golbana...full av laviner, skön du äää / Roger

    SvaraRadera
  2. Sofia Sjökvist4 juli 2011 kl. 10:43

    Jo men bra att du är ordpolis haha tänkte nog på snö där... blev lite fel....HAHA

    SvaraRadera
  3. Hej Sofia!
    Vilken skrivartalang du är, kan verkligen förmedla så det känns ända in i själen!
    Har sträckläst din blogg nu på morgonen. Den är näst intill omänsklig, så onödigt mycket lidande. Men nu är nog det värsta gjort!
    Att vara påläst o kunna stå på sig i vården. Är ett måste!
    Helst ska man komma till dr, med sin egen diagnos:(
    Gullig du är som kallar pappa " göbben"
    Iaf verkar det som du har ett bra nätverk, med fam o vänner.
    Det är bra för tillfrisknandet
    Stort lycka till med golftvl, tror ni lyckas bra även idag:)
    Kommer titta in till ofta ofta.
    Allt kärlek
    Annika

    SvaraRadera
  4. Fia! Glad att du valde att göra reportaget i AN. Det var starkt och enligt mig helt rätt. Vågar inte tänka tanken att pappa kanske hade levt idag om han varit lika stönig som du och krävt mer av CSK. Följer dig och håller tummarna för golfen i veckan! Bamsekram!!!

    SvaraRadera
  5. Hittade bloggen idag, efter att ha läst AN. Visste redan att du är en fantasisk person, men blir ändå fascinerad när jag läser din blogg! Bra intiativ! Kommer defintivt att följa den.
    Kramar Catarina J

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.