21 juli 2011

20 juli 2011

Onsdagen har varit fullspäckad med att umgås med släkt och vänner. Började med att J kom med fikabröd och en stor blombukett...så vacker...blev så glad! Det är en riktig sommarbukett i rosa. Det är alltid kul att få blommor tycker jag. De är vackra att se på och doftar så gott.




Därefter kom kära kusin med familj... försenat födelsedagsfirande för både mig och brodern. Var inte så pigg i maj så det har dragit ut på tiden... men vi tog fika med jordgubbs- och blåbärspajen jag gjorde igår och hade trevligt. Alltid lika kul men vi ses alldeles för sällan... men jag ska åka dit och låna Fame av Pernilla..så bra serie.. De har båda gått och blivit sunda(re)....genom jogging...tur han har iphonen med som tar tid om han har förbättrat sig, navigerar ifall han springer bort och som spelar förhoppningsvis bra musik.. min käre kusin är lite av teknikfascinerad skulle man lätt kunna säga.... Han frågade vart Anders hade köpt lägenhet....så visade han på 2 sekunder i telefonen hur huset ser ut för oss.. haha vilken man... gosse.

Sen kom Annika och visade upp nya bilen...En röd liten pärla...tuff som bara den och de hade bara kört 9 mil med den..nu blir det att börja jobba så jag får åka cab. Blir inge tåg för oss heller.. tog inge kort på han elr provtur. Synd det men hann inte. Jag ska nog införskaffa en iphone snart...hmm...mot mina principer...jag får bôrje och "checke in" som alla gör i tid och otid...tröttsamma folk är. Är nöjd med min Sony Ericsson jag men inväntar nya modellen i höst..

Östbergs bjöd på räkfrossa så jag köpte lite trisslotter och en gôttpôse å for dit..vi satt ute..det är nästan den enda kvällen som jag har suttit ute...än.. hade skönt väder med 23 grader varmt och sol. Tuffa Carl skrapade upp knät...jag fick allt ett plåster med mig hem ifall jag behövde ett sa han.. snäll väl?! Nu har jag snart en partner till nästa års frestelse, både Pär och Linda ska ta upp golfen nästa år...ÄNTLIGEN kommer de igång och Linda ska köpa nya klubbor..blir bra det. Gott och mysigt hade vi...de drack gott vin som jag tyckte va litte surt...uj har kommit ifrån vinet för länge jag..
             

                                             Tuffa Carl förbereder räkfrosseri....


                     Olyckan va framme men som tur var fanns plåster... jag fick ett likadant...

                                                 
                                                     Söta Doris


Idag har jag minskat smärtlindringen igen så nu är det bara på morgonen jag ska ta...i morgon tar jag nog en eftersom jag ska in och jobba men sen i helgen räknar jag vara helt morfinfri... Gött väl.....har knarkat sedan november..yes. Sen kan jag faktiskt drinka hihi... känns konstigt faktiskt! Ska vi göre premiär på hamnfesten tro hmm... vore kul det...

Min ersättare ringde idag och ville ha litte hjälp...vi gjorde upp att jag skulle komma in till jobbet i morgon...äntligen får jag göra lite nytta...Vad jag saknar mina arbetsuppgifter och medarbetare, hoppas jag får träffa några i alla fall som inte har semester.

Jora vem ringde förut om inte Försäkringskassan... ja det stod lite konstigt i läkarintyget...jaha vill du ha ett nytt sa jag det var en vikarie som var där... nej jag vill bara höra....jo jag ska gå på cellgifter till januari och nu tränar jag för att återfå kondition och muskulatur samt läka efter operationen. Har fortfarande svårt att koncentrera mig och sen är det infektionskänsligheten som är ett bekymmer.. jo ja du måste överväga med din läkare innan du börjar jobba säger han.. ja vi får se sa jag...hur biverkningarna blir av cellgiftet vilket inte har visat sig ännu fullt ut.. med huden alltså.. Fick berätta om operationen och att CSK inte kunde erbjuda mer än palliativ vård den 4 april.. nu är jag opererad och under fortsatt behandling...ja det verkade inte bli några problem nu i alla fall....han önskade mig en skön sommar så skulle jag höra av mig om något ändras...elr om jag skulle börja jobba på deltid i höst. Jag berättade att jag spelat golf i fem dagar i streck...(vilket han säkert redan visste efter artikeln i AN) och jag sa att det är otroligt att jag ens står här och nu...jag tror att han förstod och att jag är stönig..seg och målinriktad skulle man kanske kunna säga!


3 kommentarer:

  1. Hoppas du får en bra dag på jobbet Sofia, som du har längtat...
    Kram!
    Monika

    SvaraRadera
  2. Det verkar som du haft en fullspäckad dag :-) Hoppas att du får en bra dag på jobbet nu! Kramiz

    SvaraRadera
  3. Tack Monika. hoppas vi ses snart igen. kramar


    Ha det bra på semestern Marie så hörs vi kram

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.