11 juli 2011

11 juli 2011

Sov oroligt...varmt...vaknade tidigt...gjorde inget...skulle ändå till sjukahuset för att ta prover inför morgondagen...åkte till labb för att undvika öppna port-a-cath'en..sist gjorde det så ont pga ärrbildning. Bra om den får vila. Hoppas det inte gör ont i morgon. Min smärttröskel är inte lika hög som tidigare. Klen.

Dagen före behandling har gått bättre än vanligt... troligen eftersom vi gjort något hela tiden. Åkte ut till stugan för Marie och Linda ville sola. Själv blev det skuggan på altanen med utsikt över Kyrkviken...det va varmt och skönt men inte för varmt, det fläktade och stundvis moln. Trist att inte få va brun i år!

Tog en paus och åkte till mor som hade köpt en bukett röda blommor till mig för att jag klarade av hela femdagarstävlingen...de var så fina. Fick en slant som jag skulle köpa mig något kul för. Får nog bli några affärsbesök under veckan om jag orkar..det va längesen jag gick i affärer..har inte ro i kroppen till det. Svårt att koncentrera och fokusera, blir fort sliten.

På kvällinga ville Linda och Linda ut till golfbanan! Linda är passiv medlem sedan några år och fick blodad tand..dröjer nog inte länge innan hon börjar igen! Den andra Linda har aldrig spelat tidigare...det va en upplevelse! Jag orkade spela 9 hål själv...fick inge bra score men det kändes gött att faktiskt orka spela fram bollen själv ända till green utan gôbben. Med mer koncentration och fokus skulle det gå bättre. Har så svårt med det efter cellgifterna! Det är en jävla dret detta. Sen idag när vi kom till stugan...då hade jag glömt nycklarna...jag glömmer aldrig sånt..usch.. jobbigt. Hur ska jag kunna jobba då om jag glömmer...?!

När jag kom hem hade jag fått ett vykort från två pensionerade fd anställda..Inger o Laila..söta dom som tänker på mig..de hade läst om mig i tidningen och tyckte det var så kul att jag trots allt är så positiv..ja livet ska levas medans man finns i livet..det kan ändras fort för oss alla! En sommar, en kväll när vi hade varit på räkfrossa miste vi en kär medarbetare...hon hade två dagar kvar att arbeta innan pension..Birgit..tror vi alla tänker på dig!

I morgon åker Linda med till CSK där jag ska få giftet..som ska döda det som lever inom mig..jag hoppas så innerligt att dessa gifter verkligen fungerar så att jag tids nog slipper utstå detta helvete..ett liv med cellgifter är inget liv jag önskar någon.

4 kommentarer:

  1. Puss syster. Tänker på dig idag.

    SvaraRadera
  2. Styrkekramar, tänker på dig idag!

    SvaraRadera
  3. Tappa inte modet, då får monstren kraft:(
    Hoppas du är lika positiv nu, som under femdagars.
    Kan förstå att det inte är lätt men.......! Jag trot dy fuxar det.
    Tänker på dig hela dan.
    Kramkram

    SvaraRadera
  4. Era ord värmer i hela mitt hjärta

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.