25 juli 2011

25 juli 2011

Gårdagen va lat och innehöll soffläge och golf på tv...sen blev det middag hos Klässbolsfamiljen...tösa som är 3 år vill bara leka m bilar...helst naken....pappan undrar hur detta ska bli?! Dockorna ligger i tryggt förvar i en låda under sängen...Ingen idé...det ska va bilar..som pratar....haha skön unge...söt som socker när hon pratar med alla bilarna...den röda och gula!

Vi hade hur trevligt som helst, go mat och möe prat...alltid samma...blir inte förvånad...alla blir vi uppspelta över samma sak. Så likt. Gott att folk är som vanligt...gott att glömma...för ett ögonblick. Kul att få vara med...delta...betyder så oerhört mycket...Önskar att livet vore annorlunda....vanligt som andras...det kommer jag aldrig att få...denna tid....tillsammans....med en strävan mot lyckan.

Min lycka innebär något annat...fast egentligen gäller detsamma för alla men mitt i livet behöver inte andra inse...skörheten förrän långt senare. Tur är väl det...för annars kan det bli allt trist...om man hela tiden ska planera för ett avslut.. elr att alltid göra det som är bäst, mest betydande, mest innehållsrika...nej alla som kan leva i nuet gör det mesta rätta tror jag. Detta sen kanske aldrig kommer...

Trots allt är jag oerhört glad över att sommaren har gått så bra för mig ändå. Att jag ens kunde följa med hit...äta gott och prata strunt...I love it.

Idag blev det golftävling...par...jättetrevligt... gick så bra i början...men orkade inte....det gör inget...hade kul ändå....bara att orka va med. Tänker att om jag är bättre nästa år..då...då.... Fick ta golfbil...får inte upp kondisen eftersom cellgifterna bryter ner det lilla jag har byggt upp...frustrerad...att inte bli bättre....vill bli piggare...men nu står det still...kommer inte förbi...står i ett djupt dike med bara huvudet över kanten...tar mig inte över utan bara trampar...halkar ner igen...det kommer nog vara så ett tag...kanske så länge de häller i mig cellgifter?! Vill inte...snälla låt mig återfå mina krafter...nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.