29 juni 2011

29 juni 2011

Varmt, hett och solsken är inte kul när man inte orkar vara i solen! Skulle inte klara av en dag på stranden om det inte blåser rejält...gör inge å va blek...se skådisarna i True blood eller Nicole Kidman, de är ju gôrsnygge utan färg...jag ska ha stans vitaste ben!

Mitt säg "hellre brun och rynkig än blek och slät" har jag inte tagit ställning till än...skulle lägge mig under kniven innan 40 för att räta ut rynkorna men jag får se... 

Idag vaknade jag tidigt för att bege mig till sjukgymnasten. Orkade utöka antal upprepningar med vikterna och cyklade längre och lättare bara från i måndags...helt otroligt att jag känner styrka på bara nån dag...fattar inte detta riktigt ja men så är det....verkligen. På fredag blir det sista besöket och sen ska jag klara mig själv.

Har varit jättekul att få komma på dagrehab men jag kan nog börja på Hälsokompaniet igen...där är de så snälla att så länge jag behandlas med cellgifter och är sjukskriven får man träna gratis....eftersom man mår så olika varje dag. Bra väl?!

När solen stod i cenit låg jag under en filt på soffan och kollade på tv... hade aldrig hänt om jag hade varit frisk.. Sen gick vi nio hål på banan och det gick riktigt okej, gjorde en birdie =) samma hål som sist, 5:an. Nu blir det ingen mer golf innan tävlingen på måndag. Måste vila så jag kostade på mig en ny klubba som jag ska slå såååå långt med...jo troligtvis...lika bra att köpe så jag inte kan klaga på klubborna i alla fall....

Minskade smärtlindringen idag med 5 mg "mittpådagen" dosen och det har fungerat jättebra. Hoppas jag kan ta morgondosen snart med. Sen är det inte mycket kvar...vore så skönt att sluta med morfinet helt.. kanske kan va sant inom en månad.

Mötte R som har byggt värsta studion i källaren där vi bor...gissa om den va snygg så nu vet vi var nästa fest ska bli.....mörkt, möe tyger, guld och mikrofoner...va såååå snyggt. Killen har stil och kan med lite finess få till det. Det är nog lite Ernst över han eller Thomas och Simon kanske haha..

Sen kom Adele med barn och hundar så söta. De hälsade på hos Dagny som är 86 år men som är mer ungdomlig än andra här och fräsch är hon..det kan ingen ta ifrån henne. De satt i "hagen" och åt glass så kom vi in på män och Dagny miste sin man redan som 36 åring. Hon berättade att hon fick för sig att hon absolut inte ville blanda sina kläder i tvätten med nån...detta hade hon inte haft problem med innan men bara hon slapp det...haha skön hon.

Tänk att jag mår bra! Eller bra i mina mått mätt är att inte ha ont, kunna äta, röra mig ganska fritt utan att kroppen gör ont hela tiden och att ha humöret på topp. Ska äta lite nu och sen är det natta för nu är jag riktigt sliten och trött.

Kvällens låtval känns som den kommer att bli årets sommarplåga
Mohombi Coconut Tree ft Nicole Scherzinger

1 kommentar:

  1. Birdie! Ja, ja säger då det! Får se om du kan hålla dig lugn till måndag! Toppen att du köpte ny klubba. Kram

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.