21 juni 2011

23:00

Tänk å va hungrig kl 23:00 en tisdag när en har låge på soffan hele dan, ätit sega nappar och plopp i massor..men väger en 48 kg gör det ju inge...ja det är bare och ställe iordning en go kvällsmatsmeny. Köpte ost föut Port salut för jag vet att Linda gillar den å ho kommer te hälja.

Träffe söta My på kvällinga och vi gick en promenad. Blev helt slut så när vi närme oss Rackstadsmuseet va vi tvugna att vända.. blev jagade av stora svarta moln på himlen men vi hann hem innan det började...men det började ju aldrig men det kunde ha gjort det. Sen kom näpne Åse som börjer likne en jakthund och hon skulle gå på promenad. Då reste jag hem för å gå flere gånger om dan tar för möe av mina kalorier.. är inte det helt stôllit så säg...förr ville en bli av med dom och nu måste jag ha dom. Men det vänder säkert snart när en börjer öka på vikten.....

Tänk att jag är så pigg på kvällen...ja Linda orka inte prate i telefon för hon skulle ju jobbe i morgon. Fick ringe till mor för hon är ju en nattuggla.

Idag känns det som jag blivit ännu piggare i kroppen tror jag..känns så och då säger vi så.
      

2 kommentarer:

  1. Jo du kan ju tro att en ä litte trött när du ringer så sent.. Men en halvtimme ä väl inte så pjåkigt ändå.... Då hade vi ju redan klämt av två timmar i luren tidigare på kvällen... ;)

    SvaraRadera
  2. Jaja om du sägert så..;)

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.