19 juni 2011

19 juni 2011

Vaknar  kl 10, ont i magen, sovit över sjumedicin. Tar en näve och väntar.....tänker hur ska jag kunna trappa ner är jag har fortfarande smärtor?!....efter en kvart börjar det avta, orkar inte somna om. Helgen har varit fantastisk då vi firat i dagarna två. Staden fyller 100 år. Det har varit händelser fredag och lördag på torget. Fick allt en bakelse utanför Nordells men tyvärr va den inte i min smak...litte för syrlig.

Golfklubben hade en ponton ut i Kattvika med en green. Det va folk där hela dagen som ville prova att slå. Träffade du green fick du va med i finalen. Gôbben träffade givetvis men åkte ut i finalen. Köhlqvist kom två:a sa han och det va riktigt kul tycker jag. Kul grej. Jag träffa Kirsten som jag inte hade sett sen i höstas..hon sa att hon blev "sjuk" bara för att hon hörde att jag va sjuk i höstas..söt hon. Många är så omtänksamma som man knappt känner...tur att dessa människor väger upp de motsatta för tillsammans blir JAG starkare.

Var med på festen igår kväll och sen ner till torget och Brygga. Hade inte ont eller så utan kunde sitta med hela tiden och det kändes som BRA. Hade så kul och skrattade mycket. Tänk att om jag bare orkar det så är hälften vunnet. Skit i spriten man kan va på fest ändå..jag kan bli oppspelt..hihi

På torget träffade jag gamla vänner som hade tänkt mycket på mig, några prisade bloggen (tackar) och andra tyckte jag såg oförskämt snygg ut i korta frisyren... jag trivs med kort hår men jag vet inte om det är såååå himla snyggt. Men om man jämför med hur jag såg ut för 2 månader sen utan hår och ögonfransar så är jag fantastiskt mycket snyggare nu..faktiskt, jag kan ju se vaken ut om jag målar ögena.  

På Brygga är det alltid så fullt med folk, jättekul men trångt trots att de får in massor. Måste gå dit och äta räkor i år...vi missade det ifjol. Men det regnade nästan varje onsdag. Tyvärr orkade jag inte till slutet men kl ett tyckte jag va helt okej för mig som går på cellgift och opererad för 6 veckor sen...





 

2 kommentarer:

  1. Du är en så`n jäkla fighter Sofia! Om någon ska bli frisk så blir det du! Det finns gott om liv i dig och andan är där.
    Jag har läst ikapp lite och fått gråta och skratta endel.
    Hoppas innerligt att vi ses på jobbet i höst så jag får något att bita i med alla dina ideer, projekt och små tokigheter.
    Keep the spirit!
    Kram från "hemma"assistenten.

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.