30 september 2011

snabba besked

Giss vem som ringde 13:30 när vi satt på Sunday och åt lunch... jo det är sant.. snygg Ilvars Silin... för 24 timmar sedan låg jag i röntgenapparaten på Arvika sjukhus.. Jo han hade kollat på mina bilder tillsammans med en röntgenspecialist.. idag... de hade kollat på alla mina tidigare plåtar och gjort en bedömning.. giss om han är bra.. jag kan tyvärr inte delge informationen förrän jag har varit i Karlstad... det vore ju lustigt om jag får olika besked haha och vet du att då skulle jag inte alls bli förvånad..  nu var jag elak..

Ilvars säger att han vet att Karlstad inte är pigg på att betala och att han inte vill lägga sig i deras arbete men han vill gärna konsultera och hjälpa till.. Så säger han... men när vi två pratar så kostar det ingenting eller att jag har tittat på röntgenplåtarna.. go väl. Kan inte annat än bli ännu mer kär i han jag..

Men något som han sa är att det har gått över förväntan i buken och bäckenet för där är det ingen vätska eller cancer kvar alls... han hade lämnat några metastaser under operationen och de är helt borta tack vare cellgiftet... det finns heller inga körtlar som är påverkade.. så det var väl bra i allt elände.

Så nu ska jag leva jag på detta ett tag.. såå bra och kul.. Tänk att det som var så illa och som skulle ta livet av mig för ett halvårsedan nu är helt borta... magi kan jag tycka på hög nivå... gött väl... resten av röntgen tar vi senare efter jag varit i Karlstad.. typ om en och en halv vecka... Sverige det.. haha

På eftermiddagen tog vi en tur lägs staden och Sågudden.. jag och My.. vädret här i stan är rena sommarvärmen och enligt farfar har det inte varit såhär varmt på Mârten sedan 1959.. solen skiner och det är 25 grader i skuggan.. helt otroligt gött..

Nu ska vi till Mor och få oss kålsoppa med frikadeller och kålkôrv vilket man äter i dagarna tre här..

I morgon blir det mârtensfirande med start på Hotellet klockan 12:00 och sen blir det nog en tur till brygga på  kvällinga...om vi orkar..    Hej på mârten... 


Jag och Mysan

Vilket litet huvud haha

En litta fågel... fint så att..




3 kommentarer:

  1. Vilken lycka! Giftet tog det!

    SvaraRadera
  2. Vad underbart att höra Sofia!!! Han är fantastisk din favoritläkare:)
    Hoppas du får en härlig helg nu och kan njuta av de här härliga beskeden.
    Kram
    Christel

    SvaraRadera
  3. Och jag som precis målat fransarna, nu är jag svart i hela ansiktet:(
    Gråter av lycka, jag har oxå börjat bli kär i snygg Ilvars!
    Du detta är så härligt, kommer att gå vägen!!!!
    Inte ett år sedan, fantastiskt:)
    Kram
    Ika

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.