13 september 2011

bubblar i min kropp

En så trevlig dag... härregud... Reste till jobbet för att arbetsträna... ljuvligt... och igår som jag var som ett lik... det vänder fort. Kom dit och var med på ledningsgrupp och blev så uppspelt innan detta mötet var klart så jag lider med mina kollegor... jag är uppspelt än... haha det jämt bubblar i min kropp... piggheten gör mig såå himla lycklig.. Jag kände det. Jag vill inge hellre än att jobba.. och vad jag har saknat det.. på riktigt.. sååå himla kul... Monica sa att det är medicin för mig å jobba... kan inget annat än att hålla med..  vad gött och bli som folk.. i alla fall för ett litet tag... jo... tog till och med på mig skorna i morse som jag inte har haft på mig sedan den där dagen i november som skulle bli den sista jag jobbade... så det skulle klacka riktigt mycket i korridoren när jag kom... synd inte Kerstin var där å hörde mig!

Efter lunch tog en lov till Karin och personalavdelningen.. var tvungen å informera att jag är back in business.. roligt å träffa dessa damer o herre. Känns som jag var där igår fast det är närmare 10 månader sedan.. ofattbart.. sen när en kommer så säger den ena efter den andra att de ska gå i pension... vad är det för sätt! Ja det går ju inte..

Kontoret var städat.. det tyckte jag om.. rensat och klart... för att börja jobba! Sist jag var där drog jag ur varenda kabel så min stackars ersättare hade varken Internet eller fick igång datorn.. nu lät jag det vara orört.. blir lättare så... fick med mig en almanacka och rensade mailen.. pratade med några av grupperna och kollade läget.. pratade med hyresvärden om spis och köksskåp till lokalen i Fagerås där det ska bli klart till veckan..

såå kul.. ska tillbaka på torsdag... men jag tror att jag ska försöka jobba halvtid istället i oktober... 25% är ju inget det... jag har ju fullt schåå och inte komma över 10 timmar... det går ju fort.. skulle ha åkt hem efter lunch men åkte strax efter fem.. sen fortsatte jag hemma... kul kul... i morgon ska jag läsa in mig på Lex Sarah.. den nya som kom i someras.. sen planerade jag lite jobb inför torsdag som måste göras.. lite praktiska saker... jag myser... ler... just nu... är troligtvis inte riktigt normal men förstå vad jag saknar mitt jobb.. måste bli frisk nu.. har inte tid längre... jag ska nog jobba bara dessa cellgifter tar slut... hoppas, hoppas...

Jag var lika uppspelt när jag kom till stan så tyckte det var dags att kosta på mig och unna mig en liten väska... jag skyndade mig till väskaffären... fem i sex var hon köpt och jag påväg tillbaka till bilen.. fort gick det... dyr var hon.. men såå snygg... men det var det värt..



jag minns inte när jag köpte e väske förut... nu är hon min...

       Tiger of Sweden om nån är intresserad
 











5 kommentarer:

  1. Fantastiskt Fia, helt rätt, kör så det ryker, så länge det går. Sjuk eller inte, så har vi ingen aning om när Varför slår till....Skitsnygg väska!!! Hoppas på en fin dag i för dig////Kram Ann-Sofi

    SvaraRadera
  2. Ja, du Fia, varför ta det lite lugnt när man kan dra på max och lite till...!!
    Det är antingen eller när det gäller dig...
    Sitter här och ler...och ler... fan, du ä inte klok!

    Kram Klässbol

    SvaraRadera
  3. Underbart! Du kommer fixa detta, bra att du börjar jobba lite smått. Du känner dig friskare då, skingrar dina tankar.
    Väskan var super snygg. Tiger of Sweden är inte illa:)
    Sköt om dig!
    Ika

    SvaraRadera
  4. haha det är bara att köra på.. lika bra det.. för vem vet... det går kanske gôr bra!

    kram till er alla

    SvaraRadera
  5. Härligt Fia :-) Och Tiger gör så snygga grejer, unnade mig själv en av deras väskor i våras :-) Kram Cissi

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.