26 september 2011

26 september 2011

Idag är det dagen då vi som bor i Arvika märker att det snart är dags för årets marknad. Eller mârten som vi säger. Tivolit börjar komma med sina stora lastbilar och ställer upp sig på mârtensplatsen. Jag har inte koll på vart det blir i år men ska kolla upp det under veckan. Vi hade haft lite tur med vädret under helgen och vattennivån har minskat med 6 cm. Tyvärr så har det regnat idag igen. Härregud det tar aldrig slut detta. Pappa ringde och undrade om jag hade kollat till stugan.. nope.. jo det skulle man visst göra så jag får väl ta mig dit... snart. Har så möe och göre jag..

Talade med gôssen som byggde stuga min och han hade varit där och fotat. Till hemsidan. Ja då har ju han sett till den.. lite i alla fall. 

Dagen idag har jag jobbat hemifrån och tränat. Har så lätt att fastna i jobb så fort jag sätter mig med datorn. Men det är självvalt, kul och det blir bra detta. I morgon ska jag resa dit för att delta.. bland folk.. tänker hur jag ska kunna få till.. det som behövs.

Träningen var slitsam. Utökade med 5 minuter på cykeln och tog i.. svetten rann på kroppen min och jag trodde att jag skulle få avbryta... men vet du att det är första gången sedan jag blev sjuk. Att jag svettats av att jag tränar. Annars har det kommit inifrån.. av att kroppen sliter järnet för att jag ska kunna fortsätta att leva.. få ordning på kaoset invärtes. Men idag kändes det riktigt bra. Men jag blev rätt sliten. Förra veckan blev det bara en träning.. måste ha minst tre.. ojoj

Kollade på resan.. snart bär det av och det ska bli så trevligt. Bästa tvillingarna och jag. Uj vad gött med lite värme och go mat. Givetvis kommer golfen bli rolig med. Super. Drömde att vi skulle resa inatt och jag hade varken packat eller ordnat med det som skulle ordnas. Så idag kollade jag upp det. Allt är klart. Hade tom ett pass som gäller ett tag till. Gött det.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.