19 september 2011

träningsdax..

Har sett en väldans bra film... så fin och sorglig, sagolik, njutningsbar, rörande vacker... så var ju snygg Björn Gustafsson med.... söt som socker.. kan inte annat än att bli kär... Loa Falkman spelar ju så bra... haha gillar honom... jag kan varmt rekommendera Kronjuvelerna...
Dagen idag har gått fort..  tog mig ner till Hälskompaniet för att låna en träningscykel... bena blev spagetti efter en kvart... hade motstånd... lite... fick lätta... flåset ska vi inte tala om... men nu är jag på G.. skulle ha börjat för länge sen.. tog arma med 1 kg hantel fram 3*15 och axla och baksidan 10*3.. jo fick sträcka ut.. tränade balansen lite med.. ja det var dagens träning.. tog en 25 minuter ungefär.. ska tillbaka på onsdag..

guldskora på 



måste få upp kondisen... bygga lite muskler vore ju inte fel.. ... krôppa är ju jämt lealös.. haha tänkte försöka ett par tre gånger i veckan oopppss *skratt*  men det är tungt att ta sig iväg... jag är så lat... härregud... det är inga ordning på mig... men det finns ingen återvändo.. bara att börja... detta är ett steg närmare mitt vintermål.. att damma av brädan..

Pappa kom förbi.. vi har anmält oss till femdagars 2012.. hihi... platserna släpptes i torsdags och idag är det nästan fullt... härregud... folk är inte dåliga på att boka upp sig långt i förväg.. för att spela golf... jag hoppas att jag inte är jättedålig då utan att jag kan delta... bättre än jag gjorde i år.. skulle vara kul att få spela... igen.. de senaste veckan har det regnat så mycket att det är inte roligt.. flera golfbanor är avstängda.. vi skulle ha spelat med de på jobbet i morgon men tävlingen är inställd.. kan nog räkna säsongen som avslutad för i år..
I morgon är det dags för veckans första arbetsdag... ska bli kul det... känner att jag börjar mentalt förbereda mig för att börja ta tag i saker.. men bara övergripande än... svårt att jobba lite... men i fredags fick jag hjälp från It med att komma åt allt via min egen dator hemma.. sååå bra och lätt väl. Men det tog lite tid att få ordning på allt.. ska prova detta tom december... sen måste vi bestämma om jag ska ha det så eller ta en dator från jobbet.. men detta är ju smart eftersom det tar mindre plats..

Känner mig starkare på nåt vis... fast jag var riktigt klen i lördags.. mår bättre och orkar lite mer.. ska bli kul och se hur min träning kommer att utvecklas framöver.. 

3 kommentarer:

  1. Lycka till med kroppsbyggandet! Minns själv hur himla skönt det var att för första gången ef stomioperationen kunna spela badminton. Numera uppskattar jag alla små/stora framsteg som jag gör o försöker att inte ta nåt för givet. Fastän emellanåt kan jag bli så nedstämd att det blivit som det är med mej. Inger

    SvaraRadera
  2. Har du/ ni läst denna artikel: http://nwt.se/kristinehamn/article967967.ece

    SvaraRadera
  3. Inger tack för ditt stöd och visst blir man glad för minsta framsteg som är så likt det tidigare livet. Men det gäller att inte tappa greppet om verkligheten och hur skört livet verkligen är.. men man måste försätta leva. Kram

    Anna.. tack.. hade missat den.. kram

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.