14 oktober 2011

nu drar vi... äntligen

Nu är allt packat så nu hoppas jag att inget är glömt. Men så kom tipset från mitt resesällskap. Vi kan sätta en 10 liters hink omkring klubbhuvudet som skydd.. du vet att de kastar bagarna och det vore ju inge kul om de gick i sönder. Nä men... hm.. okej men ska ni verkligen dra med det? Jo för så gör proffsen.. ett tips bara.. så go väl. Men jag orkar inte dra på en jävla hink.. har nog med grejer som ska med.

Idag har jag verkligen varit effektiv. Packat, vattnat dessa orkidéer, städat, bäddat rent, gått ut med allt till återvinningen... Sen blev det en dusch och ner till tvättstugan. Tänkte ifall jag är sliten nästa vecka så är det gött och slippa hemgörat.

Kollade jobbmailen och fick godkänt verksamhetsplanen för 2012... nice. Allt är på G och nu när jag kommer hem kanske jag kan lägga i en växel till. Har mycket att ordna på jobbet innan oktober och november är slut. Känns tillfredsställande att komma ikapp där jag slutade ifjol. Kan nog komma i fas igen om jag slipper cellgifter. Planerar att komma upp till 75 % i så fall kanske redan i feb eller mars. Får inte glömma att jag måste träna mig också.

Ujuj nu är det semester som gäller... först och främst över helgen men sedan blir det tom v 45. Jag menar att jag tar semester från min sjukdom och det är viktigt. För att känna någon form av ro till livet. Känna efter hur det fortsättningsvis kan komma att se ut. Även sjuka har rätt till världen om de själva vill delta i den.

Har varit en stund på stan och lunchat med mina vänner. Fick äntligen träffa Vera som jag inte sett sedan i somras. Trollungen är över året nu och jättelång... så söt och go. Hon hade lite förkylning i kroppen så jag höll mig på avstånd.

Fick ett munskydd som ska användas under flygresan. Vill inte bli sjuk så jag kommer att använda det hela resan.. härregud men vad gör man inte!

Ja nu är det dags att ta semester. Må väl alla!

1 kommentar:

  1. Ha det så skönt! Tänk föralldel inte på oss som går hemma i iskylan....;) Må gott!
    Kram Carina

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.