06 oktober 2011

allt går..

Dagarna går fort och vi ska inte tala om veckorna när man jobbar. Allt går av bara farten. Trögt att få igång hjärnan och komma igång. Jag är kvar där jag slutade och de andra har jobbat i nästan ett helt år. Men jag vill ändå styra kosan mot det sikte som jag hade. Det är ju detta som jag trivs med att kasta mig längs den stormiga resan mot det bättre. Lyft blicken så ser du horisonten...  fast du inte tror mig. Jag vet att den finns. Det gemensamma målet gör att färden går smidigare. Det är nu eller aldrig. Att ta sig igenom och möta framtiden.

Har varit hos den bästa under veckan. Kul att hälsa på. Introducerades till spel med ord. Dret kul.. tar ett tag att komma in i tänket och de smartaste dragen för att vinna. Men det kommer. Saknar en sån telefon. Kan ju inte köpa en telefon bara för spel... skärp mig. Lyckades missa True Blood på tv härregud då är det illa. Det bästa på tv.

I morgon är det Uggla på radion. Måste komma ihåg. Så underhållande. Denne man som är en bitter 57 åring som precis har insett att han inte är ung längre. Livet har gått vidare medans han är kvar på tidigt 1980-tal och är precis sig lik. Jag gillert. Ha ha.

Mår superbra just nu. Väntar på läkarbesöket på tisdag då jag ska få reda på röntgenresultaten och vidare behandling. Har ingen lust. Vill va klar. Få fortsätta mitt liv. Utan sjukbesök. Behöver återfå mina krafter och styrka. Har mycket kvar att bygga upp. Ska försöka träna i morgon. Men har lätt att bli lat när jag är hemma. 


1 kommentar:

  1. Så välvårdade naglar, och fina fingrar. I like!
    På tis får du bara bra besked, kändes så när jag läste om det;) Du låter så stark på nåt vis, o happy.
    Kul det, önskar dig allt gott
    Kram
    Ika

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.