03 oktober 2011

i den båt

Livet som inte tar den vändning som man önskar skapar fundering över det väsentliga. Gäller de som gör avstickare på vägen. Hur ska valen göras. Utifrån vilken sanning ska besluten fattas.Valen som görs är inte alltid i balans. Planen vi skapar blir inte som planerat. Filmen om ditt liv blir inte som du hade tänkt.

Resan genom livet är längre för många.. förutbestämd för andra och utdömd för någon. Färden som redan är gjord genom tiden kan inte tas ifrån oss eller göras igen. Hur vi klarar den beror på omständigheterna omkring. Om jag skulle få möjlighet att göra om min resa skulle jag troligen göra andra val.... för att förhindra att hamna i den båt som nu har börjat sjunka. Men utan min erfarenhet tror jag egentligen att jag inte kunnat välja annat... då..


detta är för ett år sedan
jag har gått på utredning sedan i augusti 2010
två dagar senare får jag besked
att jag troligen har cancer


1 kommentar:

  1. Hej Sofia
    Jag fann din blogg och har läst det du skriver och jag måste bara få säga till dig att så mycket kraft i en liten människa var det länge sedan jag mötte... mitt i allt det fruktansvärda du har råkat ut för... så mycket livsglädje och lust:) Du ger orden "ställföreträdande hopp" ett ansikte... jag vill önska dig fina dagar i höstsolen och många lyckliga stunder i det lilla livet. Kramar

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.