08 oktober 2011

vätskebrist?

Är trött idag med. Sovit jättebra men känner mig sliten i kroppen. Kanske kämpar kroppen mot förkylningar runt omkring. Alla är ju sjuka. Om en vecka är jag i Barcha med tvillingarna. Härregud så trevligt det kommer bli. Golf hela helgen. Jag får nog boka golfbil så att jag orkar spela. Gillade inte att min käre Ilvars sa igår att det inte är bra å spela golf.. hm han är ute på hal is.. min kärlek är över.. vad är bättre för mig om vi pratar om livskvalitet?! Det är ju att spela golf, jobba och umgås med mina vänner. Men jag kanske får förlåta honom ifall han menade utifrån Caelyxbehandlingen som orsakar skör hud och framförallt i händer och fötter. För det håller jag med om. Jag förlåter`n. Kan ju inte va långsint på den snygge. 

Idag blir det besök från den bäste som jag ska lage mat åt. Borde ta mig ner till affären och handla. Jag kan nog gå ner. Bor typ 250 meter ifrån. Brukar ta bil. Gör nog det idag med det brukar handlas mer än vad som tanken var från början. Längtar efter riktig mat. Äter annars mest låtsasmat som pasta med smör på kanten. Låter väl inte så gott men jag älskert. Det är min och Jennys favorit. Den står sig genom alla tider den. 

Ja nu är det dags å rycka upp mig inför denna sköna lördag. Mindre huvudvärk har jag. Håller på att fylla kroppen med vatten. Tror jag lider av lite vätskebrist faktiskt. Pompe och drack igår och fick nog i mig nästan 2 liter men borde nog få i mig lika mycket idag. Innan jag blev sjuk sprang jag alltid med en vattenflaska i näven och fick i mig flera liter varje dag men nuförtiden är det super svårt. Allt började efter operationen. Förstår inte men har som mål att försöka bli som vanligt igen. Hade högt HB inför förra cellgiftsbehandlingen och de sa att det kan bero på vätskebrist. Oopps
 



2 kommentarer:

  1. Vem är den bäste?

    SvaraRadera
  2. Så kul att åka på golfsemester, Ilvars menar nog väl med tanke på händer o fötter. Men golf är absolut en superbra sport.
    Kanske du ska testa golfsandaler, så fötterna får luft, för dom blir ju jäkligt fuktiga o instängda i golfskor:(
    I Sverige är det svårt att hitta sandaler, men i Spanien är det vanligt.
    Trevlig helg!
    Kram
    Ika

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.