31 mars 2012

Sol och snowboard

Ja nu befinner jag mig i en husvagn i vårat vinerland, Sälen. Har inte varit här sedan januari 2010  då jag och Marie var här och vi hade så perfekt snö. Jag var här för att träna inför den resa som kom att bli min sista för ett tag i alla fall. St Anton, Österrike.

Ja i morse trodde vi inte att vi skulle åka överhuvudtaget eftersom det va kallt, blåst och dålig sikt. Men vid elva var stassen på och vi påväg uppför. Solsken och ett par minus grader. Fantastiskt... Möe snö och litte kö!! Nja det fanns snö i backen i alla fall och lagom med folk i backen.

Tog Specialen första åket... Guld. Satsade allt på ett åk ifall det skulle bli det sista men... Det gick så lätt och jag kunde köra nästan som förut. Jädrar så gött. Det är det bästa som jag gjort på länge!! Vill aldrig åka härifrån. Snabbt till släpliften och den fungerade utan bekymmer. Laddade lite extra andra åket.. Hmm mys

Efter ett tag tog vi oss över till Norrliften och där visade det sig va som bäst med sol och snö. Härregud.. Jag orkade mer än vad jag hade önskat drömma om. Åkte över tre timmar i sträck... Såå glad. Idag har jag varit frisk hela dagen och det var så underbart. Fatta att jag kan va det ibland. Ska nog resa bort mer ofta jag så att man blir som folk!!

Sååå skönt med en dag där jag är som alla andra och vet du... Jag kunde åka... Som förut.. Det trodde jag inte att jag skulle fixa. Denna flecka... Stönig hon. Har bestämt att detta va jämt det bästa jag gjort... För nu.

Innan jag blev sjuk hade jag en önskan om att ta mig till Dolomiterna, Italien och efter dagens åk tror jag på allvar att det kan bli sant.. Snart!

I kväll blir det att tänja ut mig så att jag kan stå på i morgon igen.. Du fattar vilken skön känsla mitt andra åk idag var va?! Känner lycka i magen vilket var längesen sist.

9 kommentarer:

 1. BLir så glad för din skull :) Kör på och njut!!!! :)

  SvaraRadera
 2. Så otroligt härligt det låter! Go Go Go Girl!!

  / Kerstin

  SvaraRadera
 3. inger sjöström1 april 2012 09:26

  Det är klart det blir Dolomiterna!!
  /Inger

  SvaraRadera
 4. Blir sååå glad av att läsa detta :-) Gôtt Fia! Kramar i massor

  SvaraRadera
 5. Får tårar av glädje. Sååå glad för din skull. Följer din kamp via bloggen o beundrar din styrka o ditt mod. Önskar dig allt gott. Passa på att njuta idag. Massa massa kramar.

  SvaraRadera
 6. Så underbart härligt att läsa detta positva. Följer din kamp via bloggen, du är fantastisk. Klart du ska till Dolomiterna
  /Hans

  SvaraRadera
 7. Nej vad härligt och vilken lycka. Hela du bara utstrålar sån positiv energi. Nu får du börja planera för nästa resa
  Att resa är livet....
  Kram Maggan

  SvaraRadera
 8. Tack alla det var ljuvligt =) kram

  SvaraRadera
 9. Stor kram /Cia

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.