02 april 2012

glad gumma

Åter i verkligheten! Känns som om de senaste dagarna varit en dröm. Låter osannolikt men det är som om jag helt plötsligt fick semester från dreten och du ska veta att jag tog hela chansen och det var såååå gött. Jag kunde njuta och vara som innan. Härregud kan jag va som innan. Ja tydligen. Det är bra att komma ifrån och bryta mönster för att inte fastna i sjukalivet svängen för länge. Bara genom att bryta vardagliga vanor gör att man måste agera och tänka nytt eller annorlunda och så märker man att det fungerar. Att tänka utanför ramen är nödvändigt för att inte fastna.. alla fastnar.

Jag har känt mig frisk förutom att jag har haft lite bekymmer med smärta kring hallonet men inte förrän på söndagen. Det uppstod då vi gick promenad och sen var det ont. Många muskler i området som rör sig då och det är kanske inte den bästa av rörelse för mig. Men när jag åkte bräda kändes det inte alls utan det är en sport som passar mig utmärkt. Jo men juckrörelsen är det inge fel på.. tur väl!

Tror det onda beror på behandlingen som gör min hud svagare och det kan även påverkas av själva läkemedlet.. som ökar blödningsrisk.. men det kan jag inte säga... de får inte få för sig att avbryta behandlingen som jag tror kommer att rädda livet på mig... Man lär sig vad som kan berättas och inte när man är inom sjukavården och träffar doktor. Hur går det.. jo men det går super!! Jag vet ju att det kan vara en begränsad tid som jag kommer att få detta medel så det är bara att stå ut. De ger mig guld i mina vener.

Ja tillbaka till Sälen. Härligt, ljuvligt och jag kunde åka bräda i två dagar eller två halvdagar. Lördag och idag. Körde mer i lördags då vädret var varmare och bättre än idag. Gillar när det är mycket med snö och gärna lite tinat. Körde mest på kanterna där den mesta av snön låg löst över.. så bra. Jag kan lätt säga att det var en av mina bästa dagar sedan 1 år och 5 månader sen. Nu är ALLA mina mål nådda som jag bara drömde om i sommar. Glad gumma.


Glad gumma!



ho som unner sig

Kex choklad, go och glad


Här är gôbben, far min.



Tandådalen


 

3 kommentarer:

  1. Awesome! Som man säger på engelska. Blir så glad av att läsa om dina härliga dagar i Sälen. Jag hittade din sida i samband med att min mamma fick denna sjukdomen och tittar in titt som tätt efter det. Beundrar din styrka och inställning till livet! Det är många av oss "friska" här ute som har mycket att lära av dig! Du inspirerar! -Josefine

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.