06 mars 2012

fot de lux

En glad tisdag eftersom jag kände mig bättre eller starkare. Gick en promenad och en tur på stan. Fick med mig en ny tröja med prickar på. En glad dag. Fick besök av hon som bor på landet... som eldar med ved och som har utsikt över sjön. Bor i en idyll. Måste försöka ta mig dit någon dag. Så längesen. Jag tror att jag skulle må bra av lite på landet luft.

Kvällen tillbringades på spa. Fick med mig hon som unnar sig och vi hade det så skönt. Vi fick inte massagetid så den bokade vi tills nästa vecka. Däremot en fot de lux. Ljuvligt. Sen en massa bubbelbad. Ja det var precis vad vi behövde en dag som denna. Lugnt och skönt för att njuta i det lilla. Laddat batterierna inför en ny behandlingskur i morgon.

Blir inget Sälen till helgen. Orkar inte packa mig iväg. Bekväm...skönt att sova hemma i min säng ifall att... Känns tryggare så. Blir så besvärligt.. jag hatar mig själv som ens tänker så. Skulle jag aldrig ha gjort förut. Men jag lyckas ju bli kass på ett eller annat sätt så fort som jag lämnar rondellerna. Jag får hitta på nåt senare istället. 
 

4 kommentarer:

 1. Vad skönt att du föröker ta det lugnt nu och unnar dig "må-bra"-saker som du verkligen mår bra av. Ta det bara lugnt och njut av våren som är i antågande. Tänk inte en tanke på jobbet just nu, en dag står du redo för det men inte nu. Bara tillåt din kropp att vila och läka
  Kram Maggan

  SvaraRadera
 2. Härligt det såg ut med lite fotvård och huvudmassage. Du gör rätt som unnar dig. Här blir det också behandling idag (onsdag). //päivi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas din behandling gick bra.

   Radera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.