07 mars 2012

återställd smärttröskel

Idag kände jag mig helt återställd när jag vaknade. Vi får se hur pass det tar mig denna gång. Det bästa med behandlingen var att jag kunde lämna enheten redan inom 2 timmar. Det går snabbt att få endast ett preparat. Kände mig lyxig att kunna steppa därifrån så fort.

Nu har man börjat använda porten min igen (därigenom som de ger cellgifterna) och jag minns hur jag upplevde så HÖG smärta för ett halvår sedan varje gång de använde den. Jag minns att jag tänkte hur kan jag ha tappat min smärttröskel?! som vanligtvis brukar vara ganska hög. Idag insåg jag att hon hade kommit tillbaka och det kändes inte ens när cytosyrran satte nålen.. helt underbart. Kände en sån maktkänsla som är nästan löjlig men faktiskt.. jävla cancerdret, du har inte har all makt utan att jag repar mig sakta OCH säkert. Alltså är min kropp ganska tuff fortfarande och still going strong. Hehe jag som trodde det var kört men var nog bara sliten och klen i höstas...

Tog en tur in på jobbet eftersom jag ändå reste förbi och gjorde ett par timmar. Känns inte bra att inte vara på plats. Eftermiddagen har varit fin men har lite smärta i magen som snarare beror på behandlingen istället för vad jag ätit. Det är en måstehasmärta som jag gillar eftersom om det gör ont... då fungerar det... Ja du förstår att jag  drar i varje halmstrå för att ha hitta det som är till min fördel..


jag står så
10 kommentarer:

 1. Härlig inställning Sofia! Du är dig lik!

  SvaraRadera
 2. Godt å lese, Sofia. Forstår at Avastin gir deg god effekt.

  SvaraRadera
 3. Lotta Magnusson8 mars 2012 12:01

  Härligt Fia:)Fia Fajter får du heta nu!Du e strong o helt underbart bra på att skriva i din blogg! Kram från mej!

  SvaraRadera
 4. Stadigt, med båda fötterna på jorden alltså:)
  Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Gôtt å höre! Självklart ska du greppa varje halmstå som är positivt! Det borde fler av oss friska oxå lära oss... Kram och lycka till! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja alla borde vi bli bättre på det

   Radera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.