15 mars 2012

frisörakuten

Det gick inte längre detta. Jora det var bara att ringa frisörakuten idag. Håret reser av likt en torr julgran för andra gången i mitt liv. Det är en hemsk upplevelse att håret finns kvar på kudden och rasar bara du skakar på huvudet. Som tur var hade frisörakuten tid för mig och mitt elände. Vi gjorde en kort frisyr som jag kan ha över helgen så får vi ta resten till veckan. Kommer tappa det. Tur att jag har frisörakut så nära till hands.

Fick tag på min dietist och kunde nu utöka min kost med mannagrynsgröt, cornflakes , havrefras, skalad gurka och det bästa av allt paprika om de är i riktigt små, små, små bitar... jag känner en som kan hjälpa mig med det.. har aldrig haft så små fina paprikor som när jag bodde i Örebro. Sen gick det bra med lite tacoskal så det kändes som ett lyft att kunna götta sig med det igen. Taco är riktigt festamat det. 

Idag har jag mått relativt bra hela dagen. Har som vanligt svårt med sova efter kortisonet som jag får i samband med cellgiftet. Lyckades somna om i morse en sväng. Har tagit det lugnt under dagen och känt mig lite trött och mör men inte mer än att jag har varit uppe hela dagen. SKÖNT. Orkade till och med städa, köpa nya blommor till köksfönstret och varit på café med glada vänner. En trevlig heldag.

Ja livet känns som det har återvänt lite i alla fall så nu är det bara att försöka göra det bästa av det. Har en hel helg att se fram emot att göra nåt kul kanske.
5 kommentarer:

 1. Lika söt som vanligt! Kram!

  SvaraRadera
 2. Måste säga att du passar jättebra i kort hår och i riktigt supersnaggat kommer du att bli ännu snyggare.

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte bestämma om jag tycker att du är mest vacker eller mest fantastisk Fia, det är dött lopp på de två alternativen:)
  Styrkekramar!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.