29 mars 2012

25 mil från mitt sista mål

Nu vankas det vinter för en helg. Inte trodde jag att jag skulle få packa min snowboardcase igen.. åtminstone inte i år! Men det ska bli så kul. Tänk om jag ändå kunde komma upp på denna bräda jämt för ett litet åk. Jag har planerat att ta det lugnt på lördag... men det draaaaar.. lovar inget.. ifall jag mår bra så kör jag.. men planeringen är söndag några åk och sen storsatsning på måndag. Ujuj vad de ryser i denna kroppen min. Kanske är lite bekymrad över musklera men de ligger i träda nånstans därunder och måste väckas till liv nu. Kommer känna att jag lever efter detta ha ha. Men det är det värt.

På tal om träning så ringde onkologen i Arvika idag och hade ordnat en tidigare tid till mig inför behandlingen, gulligt väl. Vet du att de har ett rehabiliteringsprojekt där en gubbe från sjukgymnastiken är knuten till enheten som jobbar enbart med personer i behandling! WTF.. vad händer.. äntligen börjar det ske saker som är till min fördel. Precis detta som jag har väntat på sedan i september.. Denna sjukgymnast ringde mig idag och bokade in en tid. Han sa att jag kan pressa kroppen precis så mycket som när jag var frisk och det är rent ut sagt bra för behandlingen?! om det inte finns hinder i och med min sjukdom. Vi ska träffs för att diskutera och lägga upp en strategi. Han sa att det är viktigt med en längre stund vila efteråt eller typ yoga. Jag ska undvika hårdträning dagarna efter behandling.

Så gött att han ringde just idag inför skidresan så jag verkligen törs stå på och maxa mig själv. Är 25 mil närmare mitt sista mål som jag satte i sommar.. såå underbart och jag trodde verkligen inte att det skulle kunna komma att bli sant. Något gör så jag ska få nya krafter... undrar varför.. jag ger inte upp på länge.   

Tänk om det kunde vara så bra att det kunde vända lite för mig nu, fixa träning och bygga upp kroppen min igen.. så inte rompa häger på trekvart därnere.... få upp resten till sin rätta plats vore ju inte heller en dag för sent.

Sen kunde behandlingen ge super effekt... men det känns så. Har ju inge ont vilket jag hade i januari och februari. Jag hoppas och tror så innerligt på veckovis cellgift och Avastin... stryp blodet till mina sjuka celler så de dör.. före mig. Har ingen strategi om det inte fungerar men nu ska jag glädjas åt en helg i Sälen.
Kanske kan det bli en liten afterski trots allt.. YES.vid Nysockensjön


4 kommentarer:

 1. Hejsan
  Ha dä så kul i fjälen själv ska jag spela golf på kusten.
  Ha dä gött.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lycka till och jag ser att västkusten ska ha fint väder.

   Radera
 2. Gött å höra!! Hoppas ni får riktigt fint väder =) Sara

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.