09 mars 2012

dagen efter

Dagen efter blir inte heller som man önskar att den skulle va. Mer sliten och trött men det hör säkert ihop med cellgiftsbehandlingen. Jag har inte anpassat mig ännu och har svårt att förstå hur min behandlingsläkare kan säga att det inte ska påverka mig särskilt mycket. Jag orkar inte och vid minsta ansträngning vill jag bara lägga mig ner. Men jag hoppas och tror att det beror på krampanfallet igår och kommer förhoppningsvis inte att bli så efter varje behandling... för då vet jag inte hur jag ska stå ut.

Idag var vi på stan för att se om vi kunde hitta några nya byxor. Har svårt att få tag på några som passar. Får ta en storlek större för att de inte ska sitta åt men de får inte heller bli för stora i häcken. Ja inte lätt detta men till slut så fann jag allt ett par som jag tror kan bli super.

Hoppas bli piggare i morgon så vi kan hitta på nåt kul. Blir lite trist annars i längden om man aldrig ska få vara lite som vanligt. Men har jag tur så kommer det att bli en bra lördag.3 kommentarer:

 1. <3 tänker på dej vännen å hoppas du mår bättre idag <3 Kram

  SvaraRadera
 2. Sofia...Inte konstigt om du är trött. Jag som är frisk(tror jag i alla fall) och många med mig nu denna vårtid, vi känner oss så trötta och kan somna överallt, framför TV:n och t.o.m. över en bok. Visst spelar din sjukdom in också, men en del kan vara just vårtrötthet....
  Hoppas det går bra för dig..hållar tummarna
  Kram Maggan

  SvaraRadera
 3. Hoppas du mår bättre nu och att du får en riktigt fin helg. Nu kommer äntligen vårvärmen, den har vi längtat efter!
  Kram Carina

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.