17 mars 2012

konsten att inte ge vika

Samkväm med ena tvillingen gjorde min dag. Golfprat och husbyggeplaner kan ju inte bli trist!! Våra idéer blandas av olika smak och tycke. För inspiration tog vi oss en tur till ett nybygge... fint som snus. Så kul att få bygga hus, bygga nytt.. precis som du själv vill. Rita, ändra och planera. Färger, former och storlek. En dröm som kan bli sann. Kanske snabbare än vad man anar. Ett mål för att skapa glädje, en andhämtning, att få bygga något som ett avtryck i världen.

Behöver fantasier och önskningar för att finna min mening. Att få en fri zon där inget är omöjligt. Att återigen ta sig hopp om livet trots allt kan behövas. Vad vill jag ska bli bättre under tiden av återstoden av livet. Konsten att inte ge vika.. att aldrig ge upp känns som en klyscha. Att ha mening är det som betyder för att må bra under tiden av livet... oavsett hur länge du lever.














2 kommentarer:

  1. Härliga dagar du verkar ha haft...fortsätt så, att drömma, önska ,fantisera och ge mening åt ditt liv...livet blir ofta vad man själv gör det till....
    Kram Maggan

    SvaraRadera
  2. Ja Maggan det ska jag försöka.. kram

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.