20 mars 2012

bara 7 kurer kvar

Tungt med andningen.. vad är det som händer?! En infektion i kroppen eller vätska i lungorna.. har ingen lust med detta. Idag blev det ingen promenad utan en shoppingtur på stan. Köpte hantlar för att kunna träna mina armar.. 1 kg.. tungt det. Härregud. Kommer få träningsvärk. Hoppas de fick tag på sjukgymnasten så att jag få en tid med henne i morgon. Behöver det. 

När jag läser om cancervården i Sverige så är det på tapeten detta med rehabilitering under cellgiftbehandling som många Landsting inte prioriterar. Det har visat sig att om man får rätt rehabilitering så kan man tillgodogöra sig behandlingen bättre. Jag kan sakna Uppsala lite där de hade sånt samarbete. Alla hade samma mål. När jag är på CSK känns det som om det saknas samordning. Man vet inte riktigt vad den andra har gjort eller så har man inget gemensamt grepp om situationen. Alla känns ha så mycket att göra hela tiden.

Ja i morgon är det dags för kur 2 eller dos nr 4. Bara 7 kurer kvar... uj vad många.. Ny golftröja, träningsbyxor och en tröja.. sen ett par hantlar.. snygga?!

7 kommentarer:

 1. Åh vilken söt golftröja, den får du säkert mycket beröm för. Lindex har fina golfkläder, brukar köpa deras golfkjolar.
  I morgon går det bra, blir nog bara bättre o bättre!
  Bra att du börjar träna, men tycker du skulle få ngn typ av rehab!!
  Duktig e du iaf, ska tänka på dig i morgon.
  Kram o sov gott
  //Ika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ika vi kanske ses snart på banan!

   Radera
 2. Lykke til i morgen, Sofia. Skal tenke på deg!

  SvaraRadera
 3. Lycka till idag...fina golfkläder, så bra att du ser framåt och sätter upp nya mål. Det kommer att hjälpa dig
  Kram Maggan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gött att ha nåt att se fram emot. Blir lite ljusare i livet då!

   Radera
 4. Bra smak som vanligt, blir väl snyggast på golfbanan!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.