28 mars 2012

Träningsvärk av massage..

Gårdagens massage orsakade träningsvärk i ryggen. Jo men såruattdet.. eftersom jag tidigare har haft en mjukare massage tänkte jag sist att det kanske kan gå med en vanlig. Härregud såå skönt det var och dessa muskelknutar kring skulderbladen jobbades det hårt med. Massören sa så tålig du är... tänkte jag att det är allt gött och ha ont som en normal människe på ställe där en ska ha ont om de knåder på en.. Men idag känner jag att det gjorde susen och skrattar med tanke på träningsvärk.. Härregud jag är jämt som en gammel tant.  

Sov som vanligt inte inatt eftersom jag skulle till CSK idag. Fick behandling och åkte därifrån. De tycker nog att jag är sur och grinig när jag tycker att det tar för lång tid.. har jag en tid vid 10 vill jag ha igång behandlingen senast halv elva för att kvart i tolv- tolv kunna resa hem igen. De premedicinerar en halvtimme innan de sätter giftet och ibland drar det över tiden och det tycker jag inte om. Men jag vet att de gör så gott de kan men det ger ångest av att bara vistas i lokalerna. Blir så påmind av det som jag helst vill glömma och det är en underbar känsla när man steppar därifrån.. det går så fort på bara 1,5-2 timmar. 

Jag hatar detta pulserande ljud som droppanordningen ger ifrån sig. Siste var det en dam som sa.. vilket sövande ljud.. jo men vänt du tills du hört det några gånger.. Tog att hörlurera med mig till telefonen så det gick bättre med en skön spellista hmm. 

Mötte tre undersåtar på sjukahuset idag och de var på utbildning. Blev så glad att se dom. Ja då saknar jag jobbet då igen.. ha så fort jag bli piggare blir jag påmind om att jag har världens bästa jobb som jag faktiskt gillar.. på riktigt. Jag hoppas att jag ska kunna både jobba och cellgifta mig samtidigt.. får se efter påska ifall jag kommer tebaka från Blåkulla. 

Har bestämt att jag ska börja med mina behandlingar i Arvika istället om en tre veckor sådär. De hade inte tider på fm vilket jag behöver ha eftersom jag har svårt med sovandet pga kortison. Jag slipper resorna som tar nästan en timme vardera vägen och det skulle va skönt men kan de inte få till tiden måste jag kanske till CSK ändå. De kunde ge mig båda sorterna och då blir det bara läkarbesöken som ska göras i Karlstad. Ja det blir smidigare och så behöver jag inte ordna med skjuts. Kan cykla eller gå kanske.. hmm. 


vid Arvika kanot och turistcenter mars 2012

2 kommentarer:

  1. Skulle nog vara skönt för dig att få behandlingarna på hemmaplan! Jag är ledig måndagar och fredagar och halva torsdagar Om banan i Kil öppnar före Arvika kör vi!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blir super det så kan vi ta några spel. Vi får hörs närmare.

      Radera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.