14 juni 2012

Utmaningar och mål

Kom på ett mål som jag faktiskt har för i sommar och det är att klara av att GÅ femdagarstävlingen, alltså utan golfbil. Det vore nåt som jag verkligen skulle önska att det skulle gå bra. Det hänger på tår, fötter, skavsår och händer. Givetvis övriga kroppen också. Känner lite i dag efter gårdagens runda men jag tränar och tränar. Är inte alls så seg som jag var förra veckan, alltså mår jag bättre. Sånt gör mig glad. Känner mig så himla frisk nu. Önskar att jag får känna så lääänge. Det beror nog på att jag har klarat mig utan stopp i systemet, inte litte gött.

Idag har jag haft en slappardag med inga måsten. Var på stan med gôbben så att han fick köpa sig nya jeans och skor. Själv blev det en regnjacka. Så skönt med en vilodag att kunna äta gott och lata mig. Det är grått utanför mitt fönster. Blir serie och bok.

Har haft svårt med att sätta upp nya mål, sen i våras, efter det att jag klarade av att åka snowboard. Det var liksom den sista utmaning som jag hade kvar sedan förra sommaren. Mina mål efter operationen var att klara av att spela golf, börja arbeta i slutet av augusti samtidigt som jag fick cellgift och sen brädan i vinteras. Så nöjd och glad över att jag klarade det så bra som jag gjorde. Det stärker mig att klara av sånt som jag normalt gör som frisk. Men hjärnan min blev liksom tom efter det.. kom inte på en enda sak som jag ville ha som ny utmaning hmm.

Men nu verkar det som om hon har vaknat igen, ett par sommarmål.. Kanske kan min fantasi ta fart igen bara sommaren kommer. Det vore ju kul om vi kunde komma ut med båten och testa wakeboard men du vet att då måste det bli varmt i vattnet.. ja vi får se. Båten ligger inte i sjön än.

Eftersom jag har klarat av att göra det som jag gjorde som frisk kanske det nu är dags att ta fram "nya" utmaningar. Hmm ja det är så det är... hm jag ska snart få fram nåt.. KUL. hihi.Grått utanför mitt fönster idag

13 kommentarer:

 1. Kära Fia, jag måste säga det igen - DU ÄR FANTASTISK!!
  Så häftigt att läsa om din tydlighet på hur du sätter upp klara mål för dig själv...Det är nog flera av oss som kan bli bättra på det..En av de är mig :-) Så tack för den påminnelsen!!

  Om du skulle göra något som är "utanför" din kända ram, vad skulle det kunna vara? Blir nyfiken på vad du kommer fram till när du tänker på nya utmaningar.. :-)

  Tack för att jag får följa dig på din resa. Du lär mig massor!!

  Stor kram och massa kärlek till deg,
  S

  SvaraRadera
 2. Att kunna ta tillvara på just idag utan måsten, är också en gåva i sig. Kroppen och skallen behöver fikapauser och mys också. Precis som S här ovan, är jag också jättenyfiken på vad du skulle göra så där outside of the box. Att gå femdagars är ju jättehäftigt, ha ha jag skulle inte orsk ens endagars! du är en djäkligt salt böna med mycket Pippi-spunk! Vilket gulligt kök du har, så himla fint med det rosa och gröna. En grå dag är en gyllene dag att ta tillvara på, tänk vad mycket mer man uppskattar när solen kommer fram! Hoppas du hade en riktigt bra mysdag med något gottigt att läsa. Idag är det fredag yeeee! Plingplong karamellstång! kram Eila

  SvaraRadera
 3. Slappardag utan måsten låter som en bra dag.
  Mål och utmaningar är fantastiskt bara man inte glömmer att vara här och nu på vägen och att njuta av varje dag och steg dit och det tror jag att du är bra på.
  Härligt att läsa att du känner dig frisk!!!
  Önskar dig en härlig fredag. Vad ska du njuta av idag?
  Kram
  Christel

  SvaraRadera
 4. Hej. Den allra största utmaningen är att du nu koncentrerar dig på att fortsätta tänka just som du gör! En fin kväll!!!

  SvaraRadera
 5. Hej du underbara! Som alltid lämnar jag din blogg fylld med ny energi och inspirerad till att fortsätta utmana min själv! Kan du, kan jag :-) Stort tack! Så fint du har det hemma! Ser med spänning fram emot att läsa om dina nya utmaningar! Stor kram och massa kärlek!

  SvaraRadera
 6. Jag kan inte säga det nog med gånger - du är en fantastisk förebild Fia - tack för att du delar med dig av din resa och att jag får möjlighet att följa den, tack för att du dagligen ger mig nya perspektiv, tack för att du om och om igen visar hur långt man kommer med kraft, mod och beslutsamhet.
  Massa kramar och kärlek till dig
  /Caroline

  SvaraRadera
 7. Din styrka och ditt sätt att se på livet är så inspirerande, TACK. Tycker så mycket om dina vackra bilder. Stor varm kram

  SvaraRadera
 8. Hoppas du haft en bra dag och tankat på med energi! Godnatt och kram G-B

  SvaraRadera
 9. Tack för dina inspirerande bloggar! Kan bara instämma med de andra här att jag vet inte om jag fixat ett femdagars.. :) det är härligt med din stadighet, att du verkar stå med fötterna ordentligt på jorden - och lite i snön och vattnet också har jag förstått!! :D
  Din livsgnista smittar av sig och du gör stor skillnad för oss andra också, med den du är och i det som du nu tar dig igenom-vet det! :)
  Ha en skön lördag. Kram T

  SvaraRadera
 10. Håller med om att mål är viktiga att ha, men ännu viktigare att leva i nuet och njuta av det man har! Du är så stark och positiv Fia! Kramar //Cia

  SvaraRadera
 11. Ja du är frisk och friskare kommer du att bli! Härligt att du söker nya utmaningar att uppnå. Hitta det som sporrar dig, det som får dig att hålla detta underbara positiva humör på topp! För det är denna suveräna inställning som gör dig frisk (å cellgiftssoldaterna förstås)! /CR

  SvaraRadera
 12. Tack för att jag får följa dej i din vardag/kram

  SvaraRadera
 13. Åhh så fint med rosa och grönt!
  Snubblade in från en anitas blogg.
  Jag hoppas sol och värme kommer till dig.
  Jag har inte hunnit läsa så mycket men det jag läste på din beskrivning är ledsamt.
  Cancer har tagit alldeles får många av mina släktingar och jag önksar dig all bättring som finns! Kämpa på!

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.