24 juni 2012

nu..vet jag

Jag vet inte men jag tycker att kvällarna går så fort och att jag inte hinner nåt. Blir jag sittande med datorn i knät så går timmarna fort. Ändå är jag inte ute och surfar på speciellt många sidor men det tar sin tid ändå.

Idag har jag fått hjälp av en helt okänd människa och jag blir så glad över att det finns sånna häromkring. Hon såg någon köra på min lilla bil som stod parkerad utanför hos min mor. Föraren smet och tjejen som såg det hela tog sig besväret och letade upp mitt nummer och ringde. Så söt och så glad jag blev. Nu hoppas jag att det löser sig med våra försäkringsbolag.

Bara för att detta hände så blev det inget gjort för mig idag. Detta tog min tid och jag kan säga att jag blev lite lätt irriterad. Jo det var så. Men det gjorde mig piggare för jag var tvungen att ta tag i problemet, ja härregud. Ibland vet man inte sitt eget bästa.

I morgon är det dags för provtagning inför veckans dos av cellgift. Hoppas mina värden är bra men börjar känna av nåt oroväckande därbak.. på ryggen.. njurarna?! Ska bli intressant och se hur värdena ser ut denna gång. Fan om njurarna ska börja krångla nu mitt i golfinga. Det är redan nästa vecka som jag måste vara på topp eftersom femdagarstävlingen är då. Vi spelar varje dag eller i alla fall fyra. Hmm jag ska klara det om det så är på rent stön.. ja annars blir jag såååå besviken. Detta har jag väntat på sedan ifol.

Ja i natt drömde jag faktiskt lite.. om Viktoria Bergmans svaghet.. jag var inne i boken och det var jag som var hos en av karaktärerna på slutet.. ujuj jag hörde hissen, ljudet, mörkret.. ohhaaa ja lite hemskt var det men sen blandades det av jobbet.. men det var inte riktigt sig likt varken lokaler eller människor så jag vet inte. Men jag kan säga att jag har tänkt lite till och från efter boken och jag tycker nog att den är BRA eller bättre när den fick sjunka in. Man har ju undrat så hur det skulle gå med allt och nu... vet jag.


13 kommentarer:

 1. Jag måste bara läsa böckerna..... Kram

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas provtagningen går bra idag och att du kommer vara så pigg det bara går till 5-dagars. Jag hejar på dig härifrån. Du ficar det galant.
  Styrkekramar till dig
  Christel

  SvaraRadera
 3. Datorn är livsfarlig, tiden bara försvinner.
  Vad gjorde vi innan cybervärlden!
  Önskar dig allt gott o lite till, inför morgondagen o 5-dagarsgolfen.
  <3

  SvaraRadera
 4. Vackra Fia,jag säger det igen - Du kan konsten att vända saker till ett positivt fokus!!Vilken inspiration du är!Jag håller verkligen tummarna för dig och dina cellvärden!Och självklart för att du ska få ha det gött med fem dagars golfande!Jag hejer på dig!!
  Många kramar och klemmer till dig!
  S

  SvaraRadera
 5. Tack vare dig har jag de 2 första böckerna liggande på vänt för att läsas. Beställer 3:an som pocket sedan. Och ja, datorn stjäl mycket tid, men glad att den finns. Får försöka begränsa tiden...omprioritera litet
  LYCKA TILL imorron
  Kram/Maggan

  SvaraRadera
 6. Tänker på dig och önskar dig all lycka! Kram

  SvaraRadera
 7. Hoppas på bra värden och att du har ork till din 5-dagars. Ett problem att lösa skingrade kanske dina tankar och fick ditt fokus även om det var ett tråkigt problem du fick på halsen. Skönt med folk som vill göra det rätta när andra smiter från ansvaret./CR

  SvaraRadera
 8. Så skönt med ärliga människor, håller alla tummar för dig och din provtagning. Självklart också att du har orken till golfen i nästa vecka.
  Stor varm kram

  SvaraRadera
 9. Stor varm kvällskram och jag håller tummarna för goda värden!

  SvaraRadera
 10. Jag brukar säga att jag är så himla glad över att bo i ett land där man slipper vara misstänksam mot sina medmänniskor för jämnan. En vacker själ attraherar alltid en annan vacker själ, nästa gång är det du som är den där snälla medmänniskan som gör någon annan otroligt glad! Kan inte annat än tro att dina värden är bra imorgon och att du har schwung att genomföra golfandet hela vägen nästa vecka. Hej hej, hemskt mycket hej! KRAM Eila

  SvaraRadera
 11. Önskar dig allt gott och att dina värden är bra! Supertjejen Sofia du fixar golfrundorna nästa vecka! Din starka vilja bär dig framåt! Kram G-B

  SvaraRadera
 12. Jag hoppas att provtagningen gick bra idag!? Sänder dig en massa energi, kärlek och kramar - det kan man aldrig få för mycket av! :) Du är fantastiskt stark, modig och klok Fia. Tack för allt du delar med dig av.
  /Caroline

  SvaraRadera
 13. Nu får du inte berätta mer om boken, väntar att den ska dyka upp hos mig snart.;)
  Carina

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.