16 juni 2012

Student och fotboll

Dagen fredag gick som förväntat och jag har sovit mig i genom den, piggnade till på eftermiddagen. Fick hjälp av kära mor med att handla och städa eftersom jag får gäster i helgen. Orkade inte själv och var sååå matt i morse. Armarna värkte. Men det är gött att det nu har vänt när jag vaknar i morgon lördag.

Kollade klart på Game of Thrones som var riktigt bra. Skön serie att slappa till och nu väntar jag ivrigt på nästa säsong. Ibland är det så gott att ha nåt att kolla på när jag ändå inte kan ta mig utanför dörren. Mina händer värker och det är fingertopparna som ömmar. Naglarna har jag klippt korta för att minimera smärtan som just nu är för jävlig. Men det släpper nog tills i morgon. Längtar efter min frivecka. Uj så pigg jag kommer vara på midsommar. Härligt och kul..

Den bäste kom till mig idag och vi passade på att gå ner på stan för att få en glass innan alla studenter skulle komma och visa upp sina fina kläder och frisyrer. Den godhjärtade var fotograf och hade sina syskonbarn i kortegen. Så söta och fina.


I kväll tog vi oss ner till krogen för att kolla på Sverige England matchen. Vi gick ner för att få lite VM känsla. Ja inte för att jag är nån fotbollsfantast men jag tror vi bestämde att vi ska resa dit... nästa gång... om det går. För att kolla alltså... ha ha.

Ja en flecke hade rätt outfit ikväll men när matchen var slut åkte tröja rakt ner i handväska.. inte den störste handväska heller. Ja fortboll och sport gillar tvillingarna så det var de som drog med oss. Längst fram satt vi och det var riktigt kul. Det var första matchen som jag såg i år. Tyckte att de spelade bra och så lätt det är att dras med i allt ståhej.

Det var så kul att få träffa dem igen. De som står mig nära är äntligen hemma så vi kan samlas. Jag önskar vi får ses lite då och då i sommar. Alltid lika roligt.. alltid lika kul...äntligen sommar.


15 kommentarer:

 1. Härlig kväll, tack för dina fina delningar. Fortsätt kämpa, fokusera p målet

  SvaraRadera
 2. Härlig livsglädje, fortsätt att kämpa, fokusera och segra. Nypon kan var värt att prova.
  Kram Ray

  SvaraRadera
 3. Fia,du är helt enkelt FANTASTISK!!Du har en styrka så stor.Ditt mod är gigantisk. Dina tankar,fokus och perspektiv rymmar dessutom världens klokskap och glädje. Tack för att du visar väg.

  Önskar dig en underbar lördag!!!

  Massa kärlek och styrka till dig!

  Stora kramar och klemmer,
  S

  SvaraRadera
 4. Styrka och kärlek till dig! //Cia

  SvaraRadera
 5. Så härligt med studentkortege, olika traditioner i olika städer men just studenten är det någonting speciellt med oavsett. Det är så unga, så fulla av förhoppningar och drömmar, vi vuxna som hunnit bli trister-gökar borde plocka fram den där känslan litet oftare vetja. INGENTING är omöjligt bara man gör som du, ger sig fasen på att det ska gå! Hoppas värken givit med sig nu och att du kan greppa kaffeköppen utan att tippa de gyllene dropparna i knäet. Är ingen fotbollsfan själv, men kommer så väl ihåg den gången jag för första gången satt i Globen och såg en hockeymatch live. Uppe och skuttade och tjoade så jag förvånade mig själv ;)) Vad KUL det var! Ha en riktigt mysig lördag med besök och vänner. Kramkram från tänti Eila

  SvaraRadera
 6. Hej Fia! Jag hoppas du vaknade idag och kände dig piggare som du förutspådde igår.
  Hoppas också att du får en riktigt härlig besökshelg.
  Hejjar på dig och fortsätter att inspireras av din inställning och kraft.
  Massor av kramar
  Christel

  SvaraRadera
 7. Önskar dig en bra helg. Din mentala inställning hjälper dig. Vad tankens kraft kan åstadkomma,att vända det negativa till något positivt även om det är jobbigt. Heja på dig....Jag gillar också mycket tänti EILAS inlägg, hur hon pushar dig på ett fint sätt och alla andras också. Känn kärleken strömma mot dig utifrån etern
  Kram Maggan

  SvaraRadera
 8. Härligt att din fredag slutade på ett bra sätt, även om resultatet på matchen gärna kunde varit annorlunda... Jag önskar dig en pigg härlig lördag! /CR

  SvaraRadera
 9. Fia! Vilket mod och vinnarskalle du har, du inspirerar verkligen! Tack för att du berättar om din resa.
  Önskar dej en fin lördag!
  Kärlek och kraft till Dig från Vera

  SvaraRadera
 10. Tack för allt du delar med dig till oss härute/kram

  SvaraRadera
 11. Finaste Fia, jag hoppas att du har vaknat med full energi i kroppen och att du får en underbar helg med dina nära och kära. Tack för att du är du - vilken kvinna!! Massa kramar och kärlek till dig.
  /Caroline

  SvaraRadera
 12. Sofi, imponerande att läsa om din resa och ditt sätt att coacha och leda dig själv framåt! Att vara sin egen chef,som du är tyder på att du besitter stor kraft och att du har en klar målbild! Vi här "ute" hejar på dig i varje stund! Stor kram G-B

  SvaraRadera
 13. Du är så bra så bra, som lever fullt ut varje dag. Stor varm kram

  SvaraRadera
 14. Du är så braaaaa!! :-) Gonajti.

  SvaraRadera
 15. Heja Fia, jag blir imponerad av människor som kämpar, och du är en fantastisk kämpe.

  Sätter upp dig på min " Hall of Fame" tavla.

  Massor av energi och kärlek
  Kram Ray

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.