28 juni 2012

natten höll i sig

En dag som inte blev riktigt som jag hade tänkt. Jag var nog trött för natten höll i sig till tolv på förmiddagen idag. Härregud.. Sov som en stock men gött var det. Jag missade fikadaten med tvillingarna och den bäste på förmiddagen vilket var trist. Men det är så som det kan bli ibland och det är svårt att förutspå när tröttheten sätter in. Man hoppas alltid att livet ska fungera utan komplikationer och ofta går det bra. Idag gick det inte att kämpa emot. 

Framåt kvällen piggnade jag allt till och kom ut en tur på Bryggan. Hade bokat med några arbetskamrater från förr att vi skulle gå dit och äta. Alltid lika kul att ses och jag trodde inte att jag skulle orka men som tur var vände det. Vi blev sittande länge och hade mycket att tala om. God mat och GLASS =) 

Solen har visat sig idag också över staden och det gör gott för själen. Tyvärr blev jag liggande inne hela dagen med tvn som min bäste vän. Ernst gjorde i ordning en trädgård och jag sov mig igenom hela programmet. Men mina fötter fick i alla fall sin vila och det var väl lite bra. Har fått små sår på hälarna som behöver läka inför nästa vecka. Jag smörjer och smörjer men det är inte lätt.

Jag hoppas att jag ska ha haft min sämsta dag idag för denna gång så att det nu kan vända. Har roligheter att se fram emot under helgen så jag har inte tid att va trött och öm i kroppen. Härregud.. det får vara bra nu. 

Ja nu ska jag lägga mig för jag är faktiskt trött igen =) haha 


Foto: Calle Alfredsson 2012

11 kommentarer:

 1. Ett steg i taget........Kram

  SvaraRadera
 2. Mmmmm sömn e gott å gör gott. Glass e oxå gott men gör desto mer skada... Ha en underbar helg me mycket glädje, vila, å bra återhämtning :o)

  SvaraRadera
 3. Sofia..ett litet tips, gör en egen Youghurtglass med goda bär i och frys in så får du en god nyttig glass som gör gott för din kropp. Skönt att du sovit ut, nu behövde du den vilan för att kunna ladda om på nytt. Håller tummarna så att allt går bra nu, med fötter, golf och allt.
  Stor kram
  Maggan

  SvaraRadera
 4. Så bra så bra så bra att du gav vika och vilade, din kropp vet vad den behöver för att bli frisk och stark. Vi är visst fler som är inne på samma linje idag, jag tänkte också på den där glassen som är såååå god men just socker är kanske inte det som din kropp behöver bäst just nu när du ska läka och bli frisk och pigg!! Men vad är en sommar utan glass?? Gör egen! Mixa yoghurt med frysta bär eller mixa en mogen avokado, 200 g frysta hallon och en mogen banan så får du glass på studs. Ja avokadoglassen är supergod, jag lovar! Å ju mognare banan desto sötare. Hoppas den välbehövliga vilan nu ger dig en underbart aktiv helg! Kram, CR

  Spännande det här att följa din blogg varje dag, du är så underbart öppenhjärtlig och skriver ju precis som det är och hur du har det. Det känns som man börjar känna dig fast jag aldrig träffat dig. Du finns i mina tankar och jag går förväntasfullt in varje dag för att få veta hur du mår och hur du haft det. Tack för att du bloggar!!

  SvaraRadera
 5. Hi hi vi är visst fler som kom att tänka på det där med egenmixad yoghurt glass, sötma kan du ju alltid också lägga till med agavesirap om du inte gillar det litet väl söta i stevia som börjar bli så populärt i allting. Åååh det var väl himla bra att du lyssnade när kroppen tyckte att du skulle söööva gott! Sömn är finfin meducin! Vårda ömt di smaa fossingarna så gör de jobbet åt dig på golfbanan. Ha en fin fredagkväll. Tjingtjong! Kram Eila

  SvaraRadera
 6. Så bra att du vilar och sover när kroppen vill det och stort Tack för allt du delar med dig. Så instämmer jag i det som de andra säger - försök att undvika socker - det behöver inte du och din kropp just nu.
  Önskar dig en härlig helg! Stor varm kram

  SvaraRadera
 7. Hej kära Sofia! Tänkte bara skriva att jag tänker på dig! Kram Linda Spethz

  SvaraRadera
 8. Tack för att du delar dina dagar. Slås gång på gång av hur du väljer att ta dig an saker och ting. Oj vad jag lär mig. Tack! Och så gött att sova sådär skönt... Styrkekramar!

  SvaraRadera
 9. Vila är effektiv medicin för återhämtning och läkning, du är klok som lyssnar in vad kroppen vill och behöver! Ha det gott! Kram G-B

  SvaraRadera
 10. Vet du vad, Fia? Jag tycker du gör rätt i att njuta av glass m SOCKER i... :) visserligen är inte bra i större mängder, MEN vad som är än viktigare medicin är njutningen-så NJUUUT!!
  Skönt det låter att sova ut och superbra att du lyssnar på vad kroppen säger.
  Och du, väldigt fina bilder du la upp! Kram

  SvaraRadera
 11. Massa kärlek till dig!
  Kramar S

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.