23 juni 2012

äppelträdens krona

Den ljusaste dagen lider mot sitt slut och vi med den. Midsommar är så vacker med all sin blom som i år har fått leva kvar precis som  det ska vara. Har fått äran att dricka champagne från en druva som inte längre finns och jag kan meddela att det smakande ljuvligt. Under ett tak från äppelträdens krona vi njöt av vår sillunch och dagen gick så fort. Solen spred sin värme och välbehag under hela dagen.. mys.

I kväll var det stilla på kyrkviken som vajade lugnt intill bryggan. Det var få båtar som var ute i den ljuva midsommarkvällen. Ljummen var aftonen och vi kunde sitta ute.. länge. Underbara sommar som jag hoppas har kommit för att stanna. 

Har än så länge klarat av all mat som har provats under dagen. Allt från underbara sommartårtor med fläder och jordgubbar till sill och potatis. Orkade inte mixa sillen utan skar den smått och fick bort det hårda på mitten. Hoppas det ska gå bra. Gjorde en melonsallad på kvällen till det grillade och den blev super god. Ja det finns en massa att äta, bara att låta fantasin flöda.    


Luc ordnade champagne.. 

Carl fyller 6 år och har koll på maten

Långbord under äppelträden

Stéphane hade gitarren med


Jenny och Jag


Utsikten mot staden från min altan...

Ingmarie och Anders fightas mot knott och mygg

Per populär är som vanligt glad


11 kommentarer:

 1. Oooh vilka helt vidunderligt fina foton! precis så här ser svensk midsommar ut när den är som ljuvligast, det är verkligen underbara minnen att ta fram en ruggig morgon i februari. Du är allt en poet du Fia, läser det du skrivit flera gånger om bara för att det klingar så vackert och skirt. Ha en fortsatt underbar midsommardag! Kram Eila

  SvaraRadera
 2. Så härligt att läsa och se att du haft en alldeles fantastisk midsommarafton med goda vänner.
  Tack för att du delar med dig från ditt liv och din resa alla dagar, både de fina och de mer utmanande.
  Önskar dig en underbra midsommardag.
  Kram
  Christel

  SvaraRadera
 3. Låter som en näst intill perfekt midsommar att minnas och även dina bilder minner om det magiska och vackra med just midsommartiden. Han längst ner på bilden påminner litet om en annan Per, komikern i Parlamentet bl.a. Ha en fortsatt fin helg... Kram Maggan

  SvaraRadera
 4. Fantastiska Fia - Underbart att läsa det du skriver och se bilderna, vilken vacker Midsommar du har haft. Önskar dig en fortsatt fin och mysig helg med en massa kärlek och värme med dina nära och kära. Stor kram
  /Caroline

  SvaraRadera
 5. Jag önskar dig en fortsatt fin midsommardag. Du verkar ha haft en osedvanligt fin sådan!

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig midsommar du har haft, underbart!! Önskar dig en bra fortsättning på helgen! /CR

  SvaraRadera
 7. Åh vad fin du är och ser mycket nöjd och glad ut! Så härligt att se! Kram //Cia

  SvaraRadera
 8. Kära Fia,så glad jag blir av att höra om din underbara midsommardag!Tack för alla dina foton som sprider glädje.Precis som du gör genom att vara den du är och dela med dig av din resa!
  Önskar dig en fortsatt härlig midsommarhelg.
  Kramar och klemmer S

  SvaraRadera
 9. Hej Fia!
  Vilka fina bilder. Det ser ut som att din midsommar blev bra. Tack för att du delar med dig av din resa. Det känns som att jag har mycket att lära av dig.
  /kramiz Annika

  SvaraRadera
 10. Härliga bilder du delar med dig från din midsommarhelg/kram

  SvaraRadera
 11. Så härligt att läsa om din midsommar och se dina sommarbilder. Underbart och fortsatt att njuta. Stor varm kram

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.