09 april 2012

livets frestelser är..

Snart har det gått 1,5 år sedan jag insjuknade och min verklighet blev uppochner. Idag är en dag då jag tänker hur mina begränsningar gör det trist att hantera livet och att känna inspiration. Senaste veckan har inneburit att jag tappat fart. Jag som var på gång.

Undrar hur det ser ut om 1,5 år. Det är första gången på väldigt länge som jag funderar framåt.. eller längre än om den tid som finns närmast intill mig. Känner en oerhörd frustration av att inte ha frihet, att kunna ta mig an vad som än lockar. Livets frestelser är... jag vet inte just nu.

Som frisk förekommer olika förpliktelser som arbete och en massa måsten... för överlevnaden. Men då fanns orken. Jag hade en ork och kraft att klara en mycket hög belastning. Jag saknar den så. Men om jag ändå kunde komma igång med träningen och bygga upp min styrka kommer jag att må bättre.

Idag måste jag köra mitt träningsprogram och i morgon kanske jag provar på en intervall gå och springtur så att jag har provat innan jag ska till min PT (personlig tränare). Ska kalla han det. Det är mera normalt och det känns bättre så.3 kommentarer:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=sGkQ_6KWNhA&feature=related

  SvaraRadera
 2. Hej sofia!
  Här satt jag och googla efter äggstockscancer och hittade dej :) Har bara läst detta inlägg men tänker läsa mer.
  Jag har sedan 3 v väntat på att få veta vad som ska göras med mej. Har 1 äggstock kvar och den har nu troligtvis gett mej cancer. Blev intresserad av att läsa din historia. Just nu är det jobbigast att vänta....
  Började blogga under påskhelgen,men har bara kommit igång lite ännu.
  Kämpa på! Kram anki
  P.s försökte lägga till min bloggadress,men är så dålig på detta :) men det är sevensmatte.wordpress.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anki
   Ja väntan är alltid trist och jobbig. Ska kolla in din blogg och lycka till. Det är bra att skriva.. terapi =)
   kram Sofia

   Radera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.