29 april 2012

bortom alla moln

Vad skulle du göra om det inte finns något som stod i din väg? Hur röjer du hindret om det finns något?

Du vet att det är det värsta med hela min situation att ha berövats min frihet och det gör mig så... Den som jag varit så stolt över, rädd om och som jag har vårdat så ömt genom hela livet. Jag gjorde inget oväntat som kunde ta den ifrån mig och jag tänkte ofta på den och ville TA på den. Det var alltid den som kom i första hand och det var den som betydde mest... utifrån den gjorde jag mina val.

Hur ser min dröm ut idag. Vad skulle jag göra om jag blev frisk.. Ja vad skulle jag göra. Ta en lång ledighet och bege mig till varmare breddgrader. Sen fortsätta där jag slutade och komma till skott med att lära mig vågsurfa.. eller nåt.. Kom aldrig iväg men det är fortfarande min stora dröm att leva så en tid.. sitta på en strand och se vågorna som tar mig med på äventyr... ja det skulle jag.. bara för att få njuta i en frihet.

Inkaleden gick ena tvillingen och det var det bästa hon gjorde så det var/är också en upplevelse som finns på min lista. Sen var det detta med klättring.. men minns inte varför jag aldrig började med det. Det kanske ska bli min nästa utmaning.

Mitt liv och drömmar är kantade med upplevelser.. bara upplevelser men de är mina och för mig är det frihet. Hur jag nu ska nå min frihet vet jag inte riktigt. Men att börja damma av några drömmar är steg ett, att se framåt bortom alla moln. Ja det måste jag.. för att skapa och vårda min fantasi.2 kommentarer:

  1. Jag vill önska dig en fin Valborg och Första Maj
    Kram Maggan

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag heter Martina och är Cancerfondens kontaktperson för bloggare. Vi följer din blogg och undrar om du vill hjälpa Cancerfonden med en kampanj som vi kommer ha i maj? Hör av dig till martina.frickisberg@cancerfonden.se så berättar jag mer om hur du kan hjälpa oss. Med vänlig hälsning Martina Frick Isberg.

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.