18 april 2012

besök hos den bäste

Helt otroligt att jag varit så himla alert under två dagar trots cellgifter igår. Jag kände mig pigg och stark så jag bestämde mig för att ta en utflykt till den bäste. Sov där och vi hade en helmysig kväll med god mat och samtal. Längesen jag var där så det var riktigt skönt. När jag jobbade brukade jag sova över hos henne ungefär en gång i veckan men nu har jag kommit av mig. De senaste månaderna har jag varit dålig så det har liksom inte blivit av. Men nu kanske jag äntligen får lite flyt och att jag kan få vara som vanligt ett tag.

På hemvägen tänkte jag att nu ska jag ta en tur in till jobbet eftersom jag inte har varit där på länge. Gick på sjukskrivning 27 februari och det har inte blivit många besök sen dess. Hann med tre arbetsplaster och det var så kul att få träffa dem som jag hann se. Långt ifrån alla men jag saknar dem. Tänker på dem varje dag. Blir så frisk när jag kommer dit! Får snabbt min gamla roll. Det är medicin detta... så kul. Blir så uppspelt. Hade tänkt att stanna ett par timmar, blev hela fem. Men det var det värt. 

Ska ta mig ut i skogen om ett tag men måste vila lite nu. Känner mig lite trött faktiskt. Har fått en massa energi från glada medarbetare idag så nu är jag glad igen.






6 kommentarer:

  1. Kämpa på !! , kom dig ut i skogen... varje liten träning är bra /Kram Klässbol

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt är det oxå att äntligen komma ut igen. kram

      Radera
  2. Kul å se dej med!! Lika fin, å pigg som alltid, trots allt du går igenom! Många kramar, "syrran" Jenny.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Jenny hoppas vi ses snart igen kram

      Radera
  3. Detta är en helt onödig fråga,men jag frågar i alla fall,för jag har undrat;är du "dragen till kvinnor"typ,bi el lespisk?Hoppas på mera braiga dager,kram jill

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej Jill tyvärr inte men den bäste är min bästis sedan vi var 5 år och vi bor inte i samma stad så vi försöker ses och då blir det med övernattning. kram

      Radera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.