04 februari 2012

en lördag

En riktigt kall vinterdag med stor sol över Arvika. Kyrkviken har plogats åt folket som nu kan avnjuta sin vackra stad sjövägen. Mysigt att strosa runt på sjön och få se solen hela promenaden. Den som vill kan ta skridskor runt. Vackert. 

Försökte hitta en skatt vid Sveriges innersta hamn när jag ändå gick förbi men tyvärr fann jag den inte, lite kallt för händerna. Får återkomma en varmare dag. www.geocaching.com  (för den som undrar vad det är som jag håller på med). 

Vaknade flera tillfällen inatt av en smärta kring höger revben. Inte riktigt van denna smärta men jag kan nog lära mig att leva med den. Känns mest när jag ligger eller stöter emot. Annars är det värre med min ork idag. Känner mig seg och sliten men hoppas att kroppen jobbar med det inre och får ordning på det. Jag piggnar till på kvällen.. såklart. Tur är väl det. 

I morgon kanske vi slår på stort och försöker ta oss till en skidbacke och trotsar det kalla vädret. Men känner på mig att en sådan tur skulle orsaka mig grym träningsvärk haha men det kanske vore gott med omväxling av en smärta som jag orsakat för något kul! 





1 kommentar:

  1. Absolut!! Träningsvärk är positiv värk! Hoppas du både kom iväg och hade kul! Kram

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.