20 februari 2012

måndag och magkatarr

En måndag som gått ganska bra. Börjar bli bättre och känner att livet håller på att återvända.. igen. Undrar hur många uppvaknanden kommer jag att få men jag blir lika glad varje gång som det inträffar. Från att bokstavligen övervägt att det inte är värt att genomlida det sjuka till att livet är värt all möda på mindre än en kvart. Det som en tid känns tyngre än allt glöms på mindre än...   

Har tänkt att ta mig till jobbet resten av veckan om magen håller. Har en rejäl magkatarr som inte vill släppa men tur så finns det mediciner.. guds gåva! Skulle inte gå annars. Lite lätt överdosering och det fungerar super. Kom allt ut på en kortare promenad till brandkårn och tillbaka för att få lite luft. Orkade inte gå så längre men det räckte. Får ta resten till helgen.  

Idag har det blivit film och tv. Inget är bättre än Filip och Fredrik "får vi följa med". Gloryhole ja vad säger man. Hoppas den slöjdläraren blir nöjd elr inte. Hade besök idag och det får nog bli en tur på byn till helgen. Ja nu drar det ihop sig och är det sista chansen för både brädåkning och krogrunda. Du vet att man ska alltid leva som om alla dagar är den sista.. hehe. 





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.