22 februari 2012

cirkus och ballonger

Åkte till mor efter jobbet och fick mig lite mat. Magkatarren verkar ge sig eller. Behöver inte lika mycket medicin. Sliten.. vill vara som förut. Har så svårt att anpassa mig till det nya livet. Ett liv som har ändrats för tidigt. Känns som om jag förbereder mig mot en pension.. härregud. vad håller jag på med! Lätt att bli låg när den fysiska kroppen säger stopp. Tror inte att andra förstår vad bra de har det med en frisk kropp som de kan pressa.. lite till. Det är FRIHET. 

Så skönt att vara på jobb. Den omtanke som mina medarbetare skänker mig stärker mig i den dystra verklighet som är min. Kvinnor som har erfarenhet, av livet. Mötte idag en av de jag saknar, mycket. 

Nu närmar sig sista helgen som så frisk som jag kanske kan vara. Känner mig lite sjuk eller mer trött kanske. Ser grå och eländig ut. Mörk under ögonen och det kommer ju inte bli bättre det närmsta halvåret! Borde hitta på någonting trevligt. Bland folk. Ja lite cirkus och ballonger är ju aldrig fel. Får bli lite disko tror jag bestämt. 


gladkort från ett annat liv.. 2009

4 kommentarer:

 1. Det kanske inte är vad du vill höra, eller så är det det, men jag tycker du är såååå mycket snyggare nu. Mogen, själfull, vacker rentav (nej, jag stöter inte på dig*fniss*). Men så tycker jag i alla fall.
  Carina

  SvaraRadera
 2. haha Vad rolig du är Carina hihi. Jag bockar och tackar det hjärtligaste. Men jag tycker själv att jag inte ser riktigt klok ut i långt hår så jag förstår inte varför jag inte klippte mig lååång tidigare. Kram

  SvaraRadera
 3. Men så trist, du som skulle spela femdagars i sommar. Hoppas det går trots allt!

  SvaraRadera
 4. Sofia Sjökvist23 februari 2012 18:13

  Ja femdagars kommer nog bli tufft att klara men vi får se.

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.