30 november 2011

ska börja jobba 75%

Nu är det bestämt. Jag börjar jobba 75% from i morgon.. gött det. Hinner inte jobba 50, det är för lite. Känner att det blir bättre att jobba mer ifall jag blir sjuk i slutet av januari. Då har jag hunnit lite mer än annars. Jag gör redan lite mer är 50 och jag känner att det fungerar. Jag trivs på mitt jobb och det ger mig mening, sysselsättning, annat att tänka på och så får jag greja med det som jag gillar allra mest. Har fått till att jobba några timmar hemma och då kan jag lägga upp det utifrån hur jag mår. Blir finemang detta.

Även om min läkare förordade att jag skulle jobba 50 och träna 50 känner jag att jag tränar ju när jag jobbar.. hjärnan och kroppen på en gång.    

Det är snart ett nytt år så en del förberedelser krävs men det mesta börjar att falla på plats. Kul. Nya utmaningar och nya möjligheter ligger för våra fötter. Härligt!

Detta 2011 har varit ett år som jag kommer att minnas med en stor sorg i mitt hjärta. Det året som kom att förändra mitt liv till något som jag inte ens vill tänka på eller vilka konsekvenser det har fört med sig. Är inte redo för det än. Fortfarande är det kampen som är det primära och som är i fokus.

Inget är säkert, inget är lovat, inget är planerat mer än ett blodprov som ska komma att avgöra min framtid i vinter. Idag känns det så fruktansvärt långt bort från min verklighet. Kanske för att jag inte tänker på det.. på djupet utan låter det bara få flyga förbi.. lätt.. ibland.. men då slår jag bort det fort med gladare rödare tankar och myser.

För jag är här idag och ingen kan komma att ta mina dagar ifrån mig.. inte just nu i alla fall och jag känner en njutning som aldrig förr. Känner mig så glad.





2 kommentarer:

  1. Så härligt! Vara glad och mysa, det är det du är bäst på:)
    Carina

    SvaraRadera
  2. Underbart Sofia, just nu är livet ditt, allt stämmer
    Kram/Maggan

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.