19 november 2011

en kväll på en båt..

Reste till storstan för att besöka den bästa. Afterwork på Valfrids, blues jo men visst. Träffade grrr..  såg han senaste vi var ute i Karlstad.. härregud flera år sedan så lyckas våra vägar korsas bara sådär.

Kvällen blev go med massor av skratt och allvar. Snacket gick under en måltid på en båt.. så trivsamt att möta människor med helt andra vanor och intressen. Det skapas perspektiv på tillvaron där det står klart att man inte behöver fortsatta ett liv som man inte tycker är det bästa. Allt är möjligt. Att liv kan ändras till något som kan bli underbart, kul varför inte ändra då?! Bara du själv skapar begränsning i din tillvaro. Tristess eller enformighet... att få vardagen följsamt annorlunda, världen väntar på att upptäckas, användas..faktiskt.

Champagne på en båt med den bästa Linda!



Det kostar att vara uppe sent.. dagen idag blev trött och lat. Att tro att det inte ska kännas är galet.. Mina läkare säger livskvalitet hela tiden och vet du.. att hitta former för livskvalitet.. att njuta medans man lever och umgås är livskvalitet för mig. Det som betyder är att få ta del av.. en kväll på en båt med de sköna..

Idag lyxade vi med sushi från Happy Kitchen och en film. En gôttpåse. Vi mös bara så som vi gör. Lite vemod att lämna.. men jag kommer snart igen.





En lördagskväll i hemmets lugna vrå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.