27 november 2011

att nå den sanna nöjdheten..

Dagen blev till en söndag med bästa vänner. En tur till brandkårn som bjöd på glögg och reflexer ute på byn. Vår egen tradition. Jazz på en konsthall.. mysrock i kulturstaden på den första av advent. Vad kan firas på ett bättre sätt.  

Storfeskarn fyller år.. fick middag i hemmet intill. Ja precis som det ska va.. ett år sedan vi gick genom staden med samtal om det goda... som är så svårt att nå. Ingen var någonsin beredd på uppoffringen.

Senare kom musikpojken med en säsong av det som jag missat.. till mig för eget bruk. Vår senaste serie är över... blev inte som den förra.. måste finna en ny. Svårt att slå.. när vi sett den bästa. Kanske får se film.. för ett tag i alla fall.. bra med variation.

Igår träffade jag hon som ser mer än andra. Skapade reda i en oreda. Möten som berör skapar behov av en fortsättning. Tankar väcks som ur en dvala inför framtidens val. En guidning för tyda den karta som leder till skatten.. som väntar på att upptäckas för att nå den sanna nöjdheten.






       

2 kommentarer:

  1. Sofia,kära vän, du tar verkligen tillvara på ditt liv och lever här och nu...som man ska, men inte så många som gör. Du är en så levande person....Man blir glad av att läsa din skrift
    Kram till dig
    Maggan

    SvaraRadera
  2. Tack Maggan för fina ord. Allt gott till dig. Kramar

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.