31 januari 2012

min ärtiga kollega Tina...

Ny arbetsvecka och det har varit tufft. Sliten och trött i kroppen. Känner även av det i huvudet. Men som du förstår så var detta det enda sättet min kropp kunde reagera när jag tydligen inte har förmågan att själv inse mina begränsningar. Kände i morse att jag var riktigt kry igen, nästan snart återställd! Eller jag kanske ska säga smärtfri men att det fortfarande gör ont när jag blir ansträngd. Kan inte skratta för det är döden i sidan bak.. härregud. Hugger som en kniv, ja det är inte lätt haha. 

Gjorde lite kortare dag igår. Idag skulle jag ha gått hem vid halv tre men kom inte in i bilen förrän efter fyra. Ja jag är så glad över att det kanske bara är kroppen min som är sliten. Ja denna vecka ska jag inte jobba mer än max 6 tim/dag.. ja vi får se om det går. Måste lyssna på min ärtiga kollega Tina som så klokt säger att jag kanske ska låta kroppen min jobba med det som hon ska.. invärtes.. det är där som det största jobbet är för tillfället... smart hon den där Tina.. borde lära av henne jag.  

I går kväll skulle jag ha varit med på travet med jobbet. Det var tjejkväll på Färjestad. Tror att jag gjorde rätt i att stanna inne hos den bästa. Blir kanske mindre trött och orkar med mig själv och andra bättre i slutet av veckan så vi kan hitta på nåt kul till helgen. Känner att det är dags nu. 





5 kommentarer:

  1. Gud så skönt, att du mår bättre, nu måste du lyssna på din kropp!!!
    Du kommer hinna jobba o mycket mer, om du är lydig:)
    Varm kram
    //Ika

    SvaraRadera
  2. Kom över din blogg. Du verkar så klok, stark och varm. Önskar dig allt mod och att du får må bra ett tag nu utan behandling. Du skriver fint, vackert och ser dessutom söt ut för vad det är värt.

    Kram

    P

    SvaraRadera
  3. Jag har en liten morgonritual: 1. Hämta kaffe, 2. Starta datorn, 3. Kolla din blogg. Hittade den av en slump för ett tag sen. Sedan dess följer jag dig och tänker mycket på dig. Jag är också en kvinna mitt i livet och vi är nog många som du inte känner som bryr oss, bara så du vet.
    Jag håller alla tummar! Styrkekramar från Anna i Västerås

    SvaraRadera
  4. Lyssna på din kloka kollega Tina, nu är ditt viktigaste jobb att hämta energi och krafter och det får du genom att vila din kropp (även om du det låter tråkigt) Du får hämta din inre kraft, men naturligtvis också göra saker också som du mår bra av och tycker är roligt, det är lika viktigt.
    Må så gott o var rädd om dig(vi här ute bryr oss)
    Kram/Maggan

    SvaraRadera
  5. Tack alla som bryr er.. värmer gott i hjärtat. Kram

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.