14 augusti 2012

rockar och lockar

Att vara barnvakt är riktigt kul. Idag gjorde jag mitt första pass och jag tror att mamman blev nöjd. Klara sov hela tiden. Kanske kan få två tillfällen till under augusti som hon skulle behöva min hjälp! Jag kan ta värvning nu... som NANNY hehe. Ja det går an när de sover säger jag.  

Idag har jag träffat på en hel rad av olika människor som jag inte har sett sedan flera år. En gammal klasskamrat som har flyttat hem, två från mitt tidigare arbete där båda två såg precis lika dana ut, som konserverade. Ja en del åldras inte alls. Så fina och jag saknar dem så. På kvällen åkte jag inom hos hon som mist sin bäste,  hon planerar en resa.. Florida.. det rockar och lockar.  

Mått bra hela dagen och märker att livet håller på att återvända sakta. Gjorde besök hos farfar och lånade hans fotbad. Vi hade lite SPA samtidigt som vi pratade. Han hade provat ut nya glasögon och optikern hade sagt att han hade bra syn för sin ålder.. är bara 90.. haha. 

Tisdag innebär damernas tävlingsdag så vi deltog. Spelade bra i början men sen gick det lite sämre. Vore ju så kul att hålla en hel runda men kroppen säger ifrån. I morgon ska jag testa att gå 18 om det går. 

Har bestämt mig för lite egentid... jag måste börja träna kroppen. Golfen gills inte. Tänkte att börja jogga. Ska bara njuta av denna vecka,  göra det som jag VILL. Kroppen mår bättre ju längre ifrån gifterna som jag kommer.


14 kommentarer:

 1. Underbara Fia,så gott att du känner att du får mer och mer kraft i kroppen!Ditt fokus och din livsglädje hjälper nog din kropp ohört mycket!Knopp och kropp hänger jo ihop tänker jag:-)
  Åter igen vill jag tacka för allt du delar.Att få ta del av din resa inspirerar mig och ger meg perspektiv på livet.Du är amazing!!
  Stora kramen från S

  SvaraRadera
 2. Hej Fia! Håller med S här ovan om att kropp och knopp hör samman och att din attityd med säkerhet är avgörande för hur du mår. Jag beundrar ditt ljus och din glädje trots den utmaning du tar dig igenom- keep on rollin'!
  Och fantastiskt fin bild, förresten!
  Stor kram från Stockholm och Tonja

  SvaraRadera
 3. Hej Sofia....fotot du ger oss idag är ju förtrollande. Så många roliga saker du hunnit med idag. Du tar verkligen tillvara din tid, vilket många av oss inte gör, men vi har mycket att lära av dig. Jag lär mig så sakteliga. Farfar blev säkert jätteglad över besöket från sitt härliga barnbarn, bara 90, haha. Min moster blev 93 och var en riktig glädjekälla med all sin visdom och erfarenhet av livet. Och så lilla Klara, det lilla nya livet som andas tillförsikt och framtidstro. Hoppas du får följa henne länge, länge. Önskar dig många sådana här fina dagar framöver. Var rädd om dig....
  Stor Kram
  Maggan

  SvaraRadera
 4. Lycka till med golfen idag och jag hoppas att dagen blir lika fin som igår.
  Stor kram

  SvaraRadera
 5. Underbart foto - helt magiskt! Är full av beundran för dig som orkar "hålla igång" och aktivera dig. Fortsätt så! Sissi

  SvaraRadera
 6. Du är så inspirerande jag håller med föregående talare, att du får ut så mycket av din dag - verkligen imponerande. Vilken förebild du är.
  Lycka till med golfen idag!
  Stor varm kram L

  SvaraRadera
 7. Hoppas din golfrunda går att genomföra Fia! Och tack för vacker bild:)
  Kram V

  SvaraRadera
 8. Du är så kraftfull och stark Sofia och vet hur man gläds åt det stora som det lilla. Ta väl vara på din dag!/irre

  SvaraRadera
 9. Yes!! Bättre å bättre utan gifter. Underbart! Njut av varje tillfrisknings- och mår-bättreminut!! Go girl!! :-) /Ola

  SvaraRadera
 10. Publicera din blogg och alla dina fantastiska bilder!!! Säger som många ovanför, dagens bild är magisk! /CR

  SvaraRadera
 11. Hej Fia!
  Härliga bilder som alltid. Vad bra att du ger dig själv en vecka att göra vad du vill. Sen kan du börja jogga eller vad det är du vill göra.
  Kramiz Annika

  SvaraRadera
 12. Att sätta ord på det som händer i ens liv, dag för dag gör att det är lättare att förstå och få perspektiv. Det är du bra på! Och som sagt vi som läser din blogg lär oss också! Det blir som ringar på vattnet!
  Fortsätt och njut av livets möjligheter! Kram G -B

  SvaraRadera
 13. Va härligt med en njutarvecka, det ärdu verkligen värd...kram

  SvaraRadera
 14. Tack för att du delar med dig av ditt liv!
  Kramar // Cia

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.