14 augusti 2012

Avbruten behandling

Min läkare hade kommit tillbaka från semestern och ringde på förmiddagen. Hon hade läst och fått information om min situation. Beslöt att avbryta min cellgiftsbehandling omgående och ingen blev GLADARE än jag. Sååå skönt att slippa dosen som jag nu har fått så länge. Nästan exakt 6 månader, totalt 20 stycken. Men vi kom överens om att jag skulle få sista dosen av Avastinet om 2 veckor men that´s it. Fatta att jag inte har nåt mer planerat för nu, äntligen FRI. 

Uj vad gött och vet du att jag TJÄNADE just 4 veckor! Så perry. Bara sådär få tillbaka några veckor som jag inte hade räknat med. Loveli. Bokade om röntgen så den kommer två veckor tidigare. Ja chefen ville ha mig på jobbet redan nästa vecka, men det får bli en mjukstart med 3 tim en dag bara. Har inte tänkt att börja före 1 september.  

Nu ska jag förbereda mig att återgå till LIVET. Tyvärr är min kropp riktigt tärd efter allt och idag kände jag det tydligt. Så seg som kola och jag kom inte utanför dörren förrän fyra. 

Har inte varit på en golfbana på 7 dagar så idag var det dags. Skulle prova mitt nya HCP och det gick NÄSTAN finemang. Vi gick 13 hål eftersom jag inte orkade hålla i en klubba eller kroppen upprätt på slutet.. det var bara att gå av. Sånna tillfällen hatar jag min situation. Helt skrot. Måste börja träna i slutet av veckan härregud så otränad jag är. 

Läkaren sa att NÄSTA stopp så måste du IN.. för en slätröntgen. De vill se var stoppet är för att bedöma om det går att operera förbi. Så då kanske man kan börja äta kött och SALLAD igen då frampå?! Ja vi får se. En litta gurke och tomat, det sakner jag, med litte olivolja på hmmm.  

Är riktigt glad och nöjd åt min läkare som är så go mot mig. Gillar henne skarpt och hon har många års erfarenhet av behandling. Hon ville kolla på plåtarna av mina njurar i morgon och återkommer till mig under dagen med besked om hur de tänker göra.

idag borde jag FIRA att behandlingen är slut för nu.. yes ingen är så glad som jag är idag trallala...la. kram på er


     


17 kommentarer:

 1. Gött Fia äntligen! Att slippa skiten ch kanske börja iogen med Cross trainern :-)

  SvaraRadera
 2. Kan gott förstå att det känns som att ta av dig en jättetung ryggsäck som hängt och dängt på din rygg bra länge. Att ha språng i stegen och lätta kliv måste kännas helt obeskrivligt underbart! Njut av livet Fia, men som en tjatig tant måste jag be dig att inte försöka springa före det - låt livet komma ikapp dig även om du är ivrig att sätta full fart från första stund. Härlig härlig läsning tjejen! Ser fram emot progressrapport :)) Njut av din tisdag Fia! Kramelikram Eila

  SvaraRadera
 3. inger sjöström14 augusti 2012 08:33

  FRI - vilken efterlängtad känsla kan jag förstå.
  Lycka till men ta det lugnt o fortsätt lyssna på din kropp efter vägen tillbaka!
  Kram / Inger

  SvaraRadera
 4. Toppen :) Du borde göra en bok av din blogg! Det skulle rädda liv tror jag med alla dina erfarenheter.

  SvaraRadera
 5. Vad härligt! Jag gläds åt din glädje! Hoppas även att det löser sig med stoppen i magen, och att orken återvänder snart! Stora kramar // Cia

  SvaraRadera
 6. Det låter toppen. Jag hoppas att allt löser sig nu och att de får rätsida på vad som orsakar stoppen. Vi andra som stoppar i oss en sallad utan att tänka närmare på det förstår nog inte riktigt saknaden. Det är därför så himla bra att få läsa i din blogg och se att inte ens en sådan sak kan tas för given. Tack för att du delar med dig!
  Stor kram

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig känsla! Som någon av ovanstående skrev så är det bara att fortsätta att ta hänsyn till kroppens signaler. Du har varit min vägledare på ett tydligt sätt just kring detta. Jag önskar dig en dag rik på nya erfarenheter/ irre

  SvaraRadera
 8. Kram på dig själv!

  SvaraRadera
 9. Underbart att läsa om din glädje!!Massa goa tankar och kärlek till dig!Du är helt enkelt fantastisk amazing!!
  Kramar S

  SvaraRadera
 10. Grattis! Vad skönt, och vad skönt med en läkare som både bryr sig och engagerar sig. Håll hårt i henne, du!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 11. Härligt att du känner dig så glad och fri!
  Ta hand om dig och din fantastiska kropp!
  Kram
  Christel

  SvaraRadera
 12. Vi är många här ute som delar din glädje idag...kram på dig!

  SvaraRadera
 13. Hej Fia!
  Åh, vad glad jag blir för din skull. Härligt med en läkare som lyssnar men ändå vill kolla röntgenbilder och återkomma till dig. Henne får jag förtroende för. Tack för att du fortsätter att dela din resa.
  Kramiz Annika

  SvaraRadera
 14. Jaaaaaaaaaa va härligt!!! Grattis till friheten. Vilken glädje!! :-))) så skönt ned EN vettig, tänkande å medmänsklig läkare. Ta oerhört väl hand om dig kära Fia /Ola

  SvaraRadera
 15. Vad skönt för dig Fia att du känner dig FRI. Förhoppningsvis kan du börja äga din tid mer nu. Ta hand om din fantastiska kropp. Önskar dig en fin onsdag. Massa kramar och kärlek.
  /Caroline

  SvaraRadera
 16. Underbart med en läkare som bryr sig och tar ansvar på riktigt. Så härligt med all glädje somdu sprider kring dig och att du nu känner dig fri. Ta hand om dig ordentligt.
  Stor varm kram L

  SvaraRadera
 17. Vilket härligt inlägg, det andas så mycket lycka och frihet.Hoppas den känslan får sitta i läääänge! /CR

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.