07 augusti 2012

nya rön, behandling 20 (el 30)

I söndags läste jag i Aftonbladet om nya rön gällande cellgift. Några forskare i USA har kommit fram till att LÅNGVARIG behandling ger motsatt effekt. Gäller prostatacancer och GIVETVIS bröst- och äggstockscancer.

Resultatet är att behandlingen ger BRA effekt i början men AVTAR mot slutet. De såg att den friska cellen hjälper cancercellen att utveckla sig så att den klarar av att överleva cellgiftet.

Cellgiftet ger motsatt effekt och cancern sätter fart att växa igen tack vare giftet?! Låter helt galet men det var nåt i den vägen. Har inte adressen kvar till artikeln.

Härregud... Tror du jag blev snopen?! Det är ju precis som min upplevelse av behandlingen. Inte att den friske hjälper den sjuke utan att behandlingens effekt avtar. Hur kan jag ha så lika uppfattning.. Kan jag bli forskare efter detta.. jo men visst  :)

Du minns för ett tag sen att jag påtalade avsaknaden av den smärta cellgiftet medför i magen själva behandlingsdagen?! Den förekommer inte längre och därav trodde/tror jag på att behandlingen inte längre ger förväntad effekt, enligt min egen doktorsexpertis som nu stärks av ovanstående forskningsresultat hehehe.

Givetvis begriper jag att det krävs en massa fler forskningar innan det kan kommer kunna användas! Men tyvärr har jag inte den TIDEN utan får själv göra mina VAL utifrån vad sjukvården erbjuder och tycker.

Yes det är dags att avbryta. De häller i folk cellgifter som saft och nu visar en forskning att det inte ger förväntad effekt. Ännu en bevisning som är solklar för mig och mina teorier. Det är viktigt att bli EXPERT på sin egen sjukdom och inte tro på EN läkare, det finns experter, som min avlidne Kjell Broberg en gång lärde mig. 

Jag tror inte på ett liv med cellgifter då biverkningarna tar livet av mig istället och ger mig en mycket sämre livskvalitet. Livskvalitet är ett begrepp som onkologen talar så ofta om SÅ det kommer jag att använda i sammanhanget :)

Givetvis är det BRA att cellgift håller cancern i schack men att den sjuka cellen utvecklas och kanske till och medför det motsatta. Nej fy vilken dyster framtid jag har att vandra. Men jag måste avgöra när det är dags att avbryta behandlingen. Kan säga att jag verkligen inte vill ha alla behandlingar av Taxol, den tar elak. Ska försöka slippa de tre sista!! Däremot vill jag ha sista dosen av Avastin. Se jag kanske blir klar snabbare, yes så bra.

Idag har jag fått min 20:e (el 30:e) behandling och har en kvar nästa vecka. Sen ska det vara uppehåll en vecka men om jag avbryter vill jag ha Avastin på friveckan. Sen är det bara att börja jobba och bli som vanligt igen. Härregud är detta jävulska halvår till ända... Snart i MÅL.

Men det blir ju trist att inte få gå till onkologen varje vecka. Mitt stöd och hjälp i vardagen. Hur ska jag klara mig?! 

Men måste berätta om dagens samtal.. ja, jag vet inte vad som jag ska tycka. Cytosyrran undrade om hon skulle skriva på lappen att jag önskade kontakt med en läkare efter ultraljudet på njurarna förra tisdagen. På em ringer en sköterska från CSK och meddelar att röntgen var utan anmärkning från förra röntgen i maj. 

Öhhhh.. Härregud. Men sa jag röntgenläkaren sa att även vänster njure är kraftigt förstorad nu vilket han inte var i maj och att de måste avgöra i Karlstad hur de ska göra NU. Han förordade kateter i ryggen, omgående. Jag har besvär och behöver få kontakt med en urolog. Sköterskan läser ingående utlåtandet och jag fattade förstås inget av det språket. Ujujujujuj säger jag.

Hur tror du nu att mitt förtroende är..... IGEN. Som tur är kommer min behandlingsläkare tillbaka på måndag så vi skulle höras då.

Som du förstår känns det inte tryggt och jag litar inte på att de kan eller vet. Jag upplever att jag "hänger" i luften, ingen vet vad de ska göra, allt kostar pengar och det finns inga garantier. Vem har helhetsansvar?! Jag kommer givetvis att ta mig an den rollen själv men det blir tufft att få igen ett möte med en röntgenläkare, urologEXPERT och behandlingsläkare. 

Jag tror inte att de tar sig tid allihopa men jag behöver träffa dessa på samma gång och jämföra bilder från sep, feb, maj och nu. Fan det är mitt liv vi talar om och FRAMTIDEN. 

Som du märker har jag inte gett upp än trots att sjukvården hela tiden verkar tycka att jag borde inse. Jag är bara en i statistiken. Tycker att någon borde se det unika i mig och skulle passa på att TALA med mig om cancer, behandling, träning, upplevelser och annat som kan främja andra i framtiden. Mina idéer av sjukdom kan tas tillvara men min tolkning kan istället bli att de dömt ut mig och att jag lever redan på övertid. Säger bara skam den som ger sig. Återkommer mer om detta med mina bilder och njurar.


Jag har haft så ont i mina vader idag efter den eminenta träningen som jag genomförde häromdagen. Träningsvärk är en så skön värk att jag inte kan beskriva det ha ha. Att hoppa och jogga gjorde susen så ett är säkert att när min behandling är slut DÅ ska jag börja JOGGA, på riktigt. Myser när jag tänker på det. 

Glömde berätta om gårdagens golf och vet du.. Jag gick nästintill på mitt nya hcp.. 74 slag (ska va 72) och banan var en av de bästa jag någonsin har spelat på. Det var vatten vid varje hål och jag var och harvade i varenda bunker. Så kul att det gick bra i alla fall. Gjorde ett litet par på ett par fyra. Med lite rull löser sig allt :) Så kul med golf.

Den nya klubban är jämt den bästa investeringen jag gjort. En träfemma för transportsträckorna. Att jag inte hade en sån sen förut.. Ja det bevisar väl vilken sann golfare jag är.. Härregud andra hade nog gett upp för längesen men inte JAG. Hade som mål att klara mig under 10 när jag började för 10 år sen men har först nu kommit under 30. Ja härregud.. dryg i starten men sen ger hon sig aldrig. 


                           Fint besök på golfbanan igår.




96 kommentarer:

  1. Tre ord: DU ÄR OUTSTANDING! Å så en bamse stor KRAAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. behöver du ett lån? Maila oss remy.credit111@gmail.com
      Maila oss remy.credit111@gmail.com
      Hej Hur mår du idag?? Behöver du ett brådskande lån nu inom de närmaste 6 - 12timmarna nu utan stress eller fördröjning REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag ger vi ut lån på 2% ränta maila oss nu för dina brådskande lån
      Maila oss vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com}
      Maila oss remy.credit111@gmail.com
      Vi har ett lån till dig
      VI HAR SNABBA LÅN TILL DIG ALLA BELOPP DU BEHÖVER vi erbjuder alla typer av lån kom och få ditt lån hos oss inom 6 till 12 timmar lån finns på ditt bakkonto

      REMY.INC

      Radera
  2. HÄRLIGA DU så glad jag blir mitt i natta. KRAAAMAR till dig

    SvaraRadera
  3. Kära fia jag beundrar verkligen ditt mod och kämpa glöd! Jag kan själv tycka att det är tufft att få hjälp i vården men mina bekymmer är ju ingenting. Hoppas du har nån i din närhet som kan följa med och stöta på i vården om du behöver... Och glöm inte att be om den hjälpen om du behöver den.... Kram på dig gumman :-)

    SvaraRadera
  4. Du är fantastisk Fia!! Så stark och modig! Och dessutom ger du oss som läser både viktiga insikter och inspiration. Stor kram!

    SvaraRadera
  5. Nej nu jävlar är det dags att vi ses snart tycker jag o Ullis! När är du hemma? Vi hör av oss. Puss o kjam.

    SvaraRadera
  6. Kära Sofia. Även om jag inte skulle ge mycket för vad som står i tidningar som Expressen så ligger det klart något i att du själv känner din kropp bäst som avhandlats här tidigare på bloggen. Läkarna river sitt hår men varje fall är individuellt. Det enda jag tror på är att din kropp vet bäst själv. Det tillhör naturlagarna. Det man behöver öva upp är att lyssna till den. Och det har du ju lärt dig! Enligt min mening så är bra livskvalitet o glädje avgörande. Det är det allra bästa läkemedlet. Storkram!!!/irre

    SvaraRadera
  7. Det var ju Aftonbladet men det är ju samma stuk som Expressen...../irre

    SvaraRadera
  8. Hej Sofia och tack för att du delar. Jag kan inte riktigt förstå sin frustration och ovisshet men kan sätta mig in till en del.
    Inte roligt att läsa sådana artiklar när du upplever att effekten blivit mindre av behandlingen men ta snälla inga allt för snabba beslut.
    Jag skriver inte till dig om vad du ska och inte ska göra utan bara vara som en påminnelse att fortsätt att leta information i artiklar och nätet, rådfråga läkare eller andra som har eller har tillfrisknat från cancer mm. När du är din egen expert och att det finns så mycket info att få.
    Jag hejar på dig Sofia!!!!!!!!!!!
    Kramar//Harry

    SvaraRadera
  9. Hej Fia, Stå på dig och kräv det du behöver av sjukvården, du är unik och du vet vad som är bäst för dig.
    Härligt att läsa om din golfrunda, hoppas att du får en fin dag!
    Stor varm kram L

    SvaraRadera
  10. Jag hoppas verkligen att sjukvården tar tillvara dina kunskaper och insikter, och att de överhuvud taget blir bättre på att lyssna på patienterna. Jag tror att du har en viktig roll att spela i detta, för du är en sån speciell person.
    Kram Carina

    SvaraRadera
  11. Kan inte ens börja förstå vilken frustration du måste känna. Din vilja och ditt jävlaranamma att aldrig ge upp är beundransvärt och smittar av sig. Skickar dig massa ny energi och kraft och hoppas att du har en riktigt bra dag.
    Massa kramar och kärlek.
    /Caroline

    SvaraRadera
  12. Hej Sofia!
    Tack för att du delar. Vi är nog många som lär oss mycket av din delning. Hoppas att du känner att vi som läser vill stötta och hjälpa dig med det vi kan. Men du är som sagt bäst på din kropp.
    Kramiz Annika

    SvaraRadera
  13. Du gör helt rätt, på med hjälmen och armbågsskydden, den som vrålar högst och för mest väsen får också uppmärksamhet. Ditt liv är oändligt dyrbart och ingen prislapp i världen kan ange värdet av det. Ingen av oss kan förstå vidden av det du går igenom varenda dag, du är MAGNIFIK Fia, absolut fantastisk! du och bara du vet när du känner fullt och fast att du har fått allt som går att få i form av hjälp och information, tills dess - ge aldrig upp!! Så himla kul att läsa om dina golfresultat, snyggt jobbat! Tack också för ditt förra inlägg om maten, en riktig ögonöppnare. Beundrar dig ännu mer tjejen! Girrrl power! Kram Eila

    SvaraRadera
  14. Vad snurrigt med olika besked från personer som tittar på samma bild... Och det i kombination med tidningsartiklar och info på nätet + de signaler som kommer från den egna kroppen. Den som är sjuk måste verkligen hålla koll på mycket och jag förstår om det känns svårt att veta vilket håll du ska gå åt ibland.

    Jag har inga goda råd annat än att kanske ta hjälp av någon att lägga alla kort på bordet och verkligen känna in vad som är ditt nästa steg så att du inte tar några förhastade beslut.

    Du är så himla bra. Skickar energi, styrka och kramar till dig <3 <3 <3

    SvaraRadera
  15. Du är fantastisk men det är krävande både psykiskt och fysiskt att hela tiden behöva vara på dom inom vården. Man blir så jävla förbannad när inte folk sköter sitt jobb, det finns alltför många som skickar vidare problem istället för att vara den som tar tag i dom! Hoppas verkligen du har nån som kan avlasta dig med "tjötinga". Lycka till med golfandet, än är det många golfveckor kvar:))

    SvaraRadera
  16. Du är helt outstanding! Sluta aldrig att kämpa för det DU tror på, kräv din rätt. Skönt att din läkare är tillbaka på måndag.
    Tusen styrkekramar. Carina

    SvaraRadera
  17. Hej Sofia!

    Något att ta med när du pratar med läkaren om att ev sluta med Taxol: Här i Örebro gav de åtta kurer (eller 24 doser) förra gången jag var sjuk. Nu ger de sex kurer (18 doser). Anledningen till detta är enligt min läkare att forskning visat att åtta kurer INTE ger ett bättre resultat än sex st. Nu såg ju inte din å min spridning likadan ut och all synlig tumörvävnad gick att ta bort på mig som du vet, men jag fick inte intrycket av att det här med sex kontra åtta kurer hängde på hur mkt som gått att operera bort utan var en generell ändring. Kanske gör/tror man olika i olika landsting... Skulle inte förvåna mig alls.

    Vård på lika villkor oavsett var i landet du bor... Jomenvisst! Det finns det otaliga bra exempel på. Not!

    Fortsätt ta makten över din egen vård! Så jäkla skrämmande å irriterande att du ska behöva kämpa sä bara. Du har ju liksom lite annat som du borde få lägga din energi på istället.

    Kram från Malin som ser slutet av tunneln, i morgon beh 15 av 18

    SvaraRadera
  18. Kära Fia. Finner inga ord mer än att du är så OTROLIG å FANTASTISK! Stå på dig! Ta din plats! Kräv svar och action. NUUU!!! Bamseklem. /Ola

    SvaraRadera
  19. Du är fantastisk Fia!!! Fortsätt som du gör med att "ta styrning" över din vård.
    Styrkekramar till dig

    SvaraRadera
  20. Stå på dig, se till att få den hjälp du behöver och lita på dig själv! Du är fantastisk!! /CR

    SvaraRadera
  21. Nej precis, du ger aldrig upp! Det är det som är så underbart med dig!!! Du är one hell of a woman! Här kommer ännu mer energi och kämparstyrka! Du är såååå braaaa!!!
    Massa kramar // Cia

    SvaraRadera
  22. Min mamma fick diagnosen Steg IIB livmoderhalscancer, så jag slösat bort en massa pengar i flera år för behandling, tills jag såg phoenixtear.ca på internet som cannabisolja kan bota all cancer, försökte jag leta efter ett sätt att få Rick Simpson Oil och slutligen en vän till mig att han hjälpte via e-post: ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca berättade för mig hur man kan nå honom och få oljan, jag kunde skicka honom och köpte olja, började min mor att ta den på 12: e januari och ära vare Gud hon var botad i april efter hennes senaste genomsökningen, vill jag tacka Rick Simpson för den tid han tillbringade i att få denna olja för att rädda liv hans e-post är ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca, arbetsolja för alla typer av cancer, och det är värt det.

    SvaraRadera
  23. Jag är så tacksam mot Rick Simpson byrån för att förse mig med Hampaolja här i Sverige och jag vill också tacka grundarna av hampa olja som Rick Simpson och Bobby,. Jag var diagnostisera med lymfom cancer för 2 år sedan, och sedan dess har jag gjort en hel del Chemo och strålning som inte har hjälpt mig, men bara skadat mitt immunförsvar och göra den svag och hjälplös. Jag kom över Phoenix Tears och jag har läst om Hampaolja mycket och såg att jag kunde ge mig med Hemp Oil här i Sverige, jag kontakta honom på: ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca för upphandling av denna medicin, till min förvåning medicineringen anskaffades och levereras inom 48 timmar och jag har varit på behandling under de senaste 3 månaderna. Är nu här för att vittna om att är inte mer en cancerpatient, jag har erfarenhet en total förvandling i mitt hälsosektorn med Rick Simpson Agency Hampaoljeservice. för alla cancerpatienter som bor i Europa, Amerika och Kanada, och Sverige region, få din Hampaolja från ricksimpsoncannabisoil@hotmail.ca

    SvaraRadera
  24. Min mor var diagnossed med stadium fyra tjocktarmscancer om ett år sedan, har hon haft en mycket svår resa. Hon har haft två rundor av chemotheraphy, en runda eller Y90 strålning och nu upplever lever faliure. Gulsot, en svag aptit och depression är några av hennes symptom. Jag undrade vad andra behandlingsalternativ hon har (t.ex. en levertransplantation eller en klinisk prövning) och även hur länge hon har att leva. Min mamma är min bästa vän och hjälte, hon uthärdar så mycket som dina nära och kära gör too.but en kusin till mig kom till vår räddning genom att beställa denna hampa olja från en stiftelse i Storbritannien, och hittills medicineringen har visat effective.now min mamma kan göra saker som hon aldrig kunde göra innan, jag är så glad så jag bestämde mig för att använda detta medium för att varna alla cancerpatient att med en god hampa olja, kan du definitivt slå cancer.if du råkar vara i behov av denna medicin , kan du kontakta stiftelsen med denna e-postadress: ricksimpsonmedicalservices@gmail.com

    tack



    SvaraRadera
  25. Mitt namn är Mr Boynton David från USA, jag tror aldrig Min man kommer att se 2014 Det är med glädje som jag tackar Dr Rick Simpson för att spara min döende make med hans hampa olja. Vi förlorade redan hopp om ett bättre liv när rapporten kom att min man inte kan gå för mer Chemo längre. Men efter så många forskning på nätet, fick jag en hel del om hampa olja som jag köpte från Rick Simpson vars kontakt jag fick online på att läsa ett vittnesbörd om hans tidigare verk och härlighet, var Medicinen levererades till mig inom 24 timmar från UPS leveransservice efter tillvaratagandet. Min man har avslutat sin behandling, outsläcklig glädje till alla som min make är botad från sitt artist 4 lungor cancer inom 90 dagar efter behandlingen. Tack till alla, i dag jag erkänner storhet hampa olja och de som vill köpa medicinen kontakt Rick Simpson på: drricksimpsoncannabisoil@hotmail.com för att få hjälp. hampa Oil är ett läkemedel för cancersjukdom.

    SvaraRadera
  26. Jag Louis Paris, i åldern 59 gång med denna djävulska sjukdom som kallas cancer "när jag hörde om den magiska olja som kallas cannabis olja jag beslutat att ge det ett försök. Men hur man får det blev ett problem, jag letade efter, och kom över medicinsk Rick Simpson olja, kontaktade jag Dr. Rick Simpson på Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com via e-post som har hjälpt många patienter med cannabisolja, så jag gav det ett försök och inom fem dagar, var min cannabis olja som levereras till min dörr, avsatt som han gav mig instruktioner om hur du använder oljan. och inom 3 veckor efter min ansökan har jag sett en enorm förändring i min hälsa so far so good Jag blir starkare varje dag, allt tack vare den uppriktiga läkare.

    SvaraRadera
  27. Jag skulle inte ha trott att en dag skulle jag dela min cancer överlevnad med någon eftersom cancer har nästan avslutat mitt liv. Jag välsignar denna trogen dag gick jag på nätet efter hjälp och jag hittade min hjälp från Dr. Sandra Hilton arbetar under Rick Simpson att slå cancer som nästan hade sugit livet ur mig och hennes cannabis oljan var så effektiv som den säger att det är. För dem som har problem med cancer, bör de inte tveka, kontakta dem bara för att ta hand om problemet och se till att hon har löst problemet. Jag vill också använda detta medium för att uppskatta Dr. Sandra Hilton för vård, stöd och naturligtvis cannabisolja eftersom jag inte skulle varit här om det inte var för henne. Tack Dr. Sandra Hilton och Gud kommer att välsigna dig mer. Idag, jag erkänner storhet cannabisolja och de som vill köpa olja, vänligen hennes e-post: hiltonmedicalservice@outlook.com.

    SvaraRadera
  28. Var du än är i detta ögonblick min familj och jag vill tacka er för att hjälpa min far bli bättre. Läkaren kände han hade leukemi ålderdom, som förekommer i hans blod som en cancer infektion. Efter att ha tagit cannabis olja i rätt dos du gav oss för ett par veckor dess nya blodtest visade en stor förbättring. Infektion är bara lätt och behöver inte längre se en onkolog. Han är nu njuta av vår nyfödda son vid en ålder av 85 planerar att vara med oss under en lång tid framöver och för er som vill kontakta Dr. Walsh, hans e-post: drwalshmedicalservice@outlook.com. Dr. Walsh, Tack igen. Gud välsigne dig och hålla dig väl.

    SvaraRadera
  29. Min fru var mycket infekterade med lungcancer, fick hon även dagar kvar att leva. Jag är glad att kunna säga att hon är nu väl och hälsosamt som en nyfödd med hjälp av Dr Gareth Walsh och hög grad av cannabis olja. Vänliga hälsningar Dr Gareth Walsh som förvärvar drog cannabis olja som användes för att bota min frus lungcancer efter några månaders behandling, kontakta Dr. Gareth Walsh på alla medicinska utmaningar på sin e-post: drwalshmedicalservice@outlook.com för ytterligare hjälp. Än en gång vill jag tacka Dr Gareth Walsh för hans hjälp och hjälp som räddade min fru. Vi är nu glada att hon är stark, friska. Tack så mycket, du är en Gud sände. Gud välsigne dig!

    SvaraRadera
  30. Min make som är mycket smittades med tjocktarmscancer med Mets till andra delar av kroppen, han fick även 6 månader kvar att leva. Livet för familjen var en levande helvete med sorg i hjärtat, men idag jag säger världen som cannabisolja har sparat min make från att dö. Han är fortfarande vid liv och vi är i den 10: e månaden. Gud är så stor. Tack vare Dr Gareth Walsh som sålde Hampaolja för oss som vi använde för att bota min makes sjukdom. Än en gång vill jag tacka Dr Gareth Walsh för hans underbara hampa olja vi är nu glada med min make tillbaka levande, starka och friska. Du kan kontakta Dr. Gareth på varje medicinsk fråga på sin e-post: drwalshmedicalservice@outlook.com för mer hjälp.

    SvaraRadera
  31. Am muazzam märke bas i Tyskland, var min fru lider
    från bröstcancer och läkaren berättade att det fanns ingenting som
    han kunde göra för att rädda min älskade hustru. Sedan en vän berättade för mig om
    Rick Simpson hampa olja som kan bota cancer, jag sa till honom att min fru
    bröstcancer var i det sista steget som jag inte tror att hampa olja
    skulle bota det och han övertalade mig att prova, för kärleken till min fru,
    Jag beslutade att ge det ett försök.
    Jag gjorde en del efterforskningar och jag hittade en läkare som hjälpt mig med
    cannabis olja för att bota min frus bröstcancer och han försäkrade mig att
    efter 4 månader cancern skulle finnas någon mer, här är den e-post till
    kontakta: Rick ricksimpsoncanceroil@gmail.com
    Jag köpte den och hon använde det, det fungerade precis som läkaren
    fastställt dem. Tack vare läkare Rick för att ta bort sorgen i mitt i
    mitt hushåll kan ni föreställa er att min fru har en 2 år gammal
    dotter och en 6 sex månader gamla son, vad skulle jag ha gjort. Gud kommer
    prise Dr. RICK
    Simpson för att hjälpa mig med cannabis olja och för hans stöd och
    vård, kontakta E-post: ricksimpsoncanceroil@gmail.com, vad kan jag säga
    till min herre, allt jag har att säga är Tack Herre

    SvaraRadera
  32. Jag är tacksam mot Dr Walsh, jag är så glad att jag lever för att vittna det goda arbetet av cannabis olja och mirakulöst helande, jag fick diagnosen bröstcancer 2 år sedan, och sedan dess har jag gjort en hel del kemoterapi och strålning som inte har hjälpt mig, men bara skadat mitt immunförsvar och gör mig svag och försvarslös. Jag hittade tårar Phoenix och jag har läst om Rick Simpson Cannabis olja och min syster gav mig Dr. Walsh kontakt. Såg att oljan skulle skickas till mig här i Tyskland. Jag kontaktade honom för medicinering, till min största förvåning jag fick Oil. Jag började behandling omedelbart. Nu är jag här för att vittna som verkligen, Oil fungerar bra. Jag har upplevt en total förändring i mitt hälsosektorn med Rick Simpson cannabis olja. För cancerpatienter, kontakta Dr. Walsh på sin e-post: drwalshmedicalservice@outlook.com.

    SvaraRadera
  33. Min mamma fick diagnosen etapp fyra tjocktarmscancer ungefär ett år sedan, har hon haft en mycket svår resa. Hon har haft två omgångar av kemoterapi, en rund eller Y90 strålning och upplever nu leversvikt . Gulsot, en svag aptit och depression är några av hennes symtom. Jag undrade vad andra behandling hon har (t.ex. en levertransplantation eller en klinisk prövning) och även hur länge hon har att leva. Min mamma är min bästa vän och hjälte, hon uthärdar så mycket som dina nära och kära göra också men en kusin till mig kom till vår räddning genom att beställa hampa olja från en stiftelse. Hittills medicineringen har visat sig vara effektiva, nu min mamma kan göra saker som hon aldrig skulle kunna göra innan, jag är så glad att jag beslutat att använda detta medium för att varna alla cancerpatienter som med god hampa olja, kan du definitivt slå cancer. Om du råkar vara i behov av detta läkemedel, kan du kontakta Dr. Gareth på sin e-post: drwalshmedicalservice@outlook.com.

    SvaraRadera
  34. Min mamma fick diagnosen hjärnstammen gliom och när jag läser vittnesmål om Dr. Gareth om hur han framgångsrikt hade levererat cannabis till sina patienter och hur man positivt svarar på behandling, beslutade jag att ge det ett försök och fick mina levereras inom fyra dagar Inköp. Jag har för närvarande tillämpar oljan att passera en månad och det har verkligen visat stor förbättring i hennes hälsa. Hon gick för ett test förra veckan och doktorn sa att det var ett mirakel och testet bekräftade hon blir väl. Jag vill använda detta medium för att tacka Dr Gareth för hans stöd. Kontakta honom på sin e-post: drwalshmedicalservice@outlook.com. Tack än en gång!

    SvaraRadera
  35. Am Bola märke bas i Tyskland, var min fru lider
    från bröstcancer och läkaren berättade att det fanns ingenting som
    han kunde göra för att rädda min älskade hustru. Sedan en vän berättade för mig om
    Rick Simpson hampa olja som kan bota cancer, jag sa till honom att min fru
    bröstcancer var i det sista steget som jag inte tror att hampa olja
    skulle bota det och han övertalade mig att prova, för kärleken till min fru,
    Jag beslutade att ge det en try.I gjorde lite forskning och jag hittade en läkare som hjälpt mig med
    cannabis olja för att bota min frus bröstcancer och han försäkrade mig att
    efter 4 månader cancern skulle finnas någon mer, här är den e-post till
    Kontakt: ricksimpsoncanceroil@gmail.com Jag köpte den och hon använde det, det fungerade precis som läkaren
    fastställt dem. Tack vare läkare Rick för att ta bort sorgen i mitt i
    mitt hushåll kan ni föreställa er att min fru har en 2 år gammal
    dotter och en 6 sex månader gamla son, vad skulle jag ha gjort. Gud kommer
    välsigna Dr. RICK Simpson för att hjälpa mig med cannabis olja och för hans stöd och
    vård, kontakta E-post: ricksimpsoncanceroil@gmail.com, vad kan jag säga
    till min herre, allt jag har att säga är Tack Herre

    SvaraRadera
  36. Jag har lidit av typ 2-diabetes från de senaste åren och jag är 64 år men inget botemedel tills när jag hörde om cannabis olja och dess snabba härdningseffektiviteten för diabetes, cancer, kramper och många fler. Jag leddes av en vän till min syster som har använt cannabis olja för att bota hennes typ 1-diabetes och hon fick cannabis olja från USA och hon gav mig en kontakt: drmargaretreynolds@yahoo.com och jag var i desperat behov av medicin för behandling och jag köpte cannabis olja från centrum med instruktioner om hur man använder det, började jag medicineringen olja omedelbart och efter att ha tagit olja som ordinerats, det verkligen fungerade som en magisk och jag blev förvånad med snabb verkan och jag var helt botade från diabetes. Kontaktar Dr Margaret om du står inför några utmaningar i din hälsa.

    SvaraRadera
  37. Min far fick diagnosen hjärncancer mars 2015 och sedan dess har vi gjort kemoterapi 3 gånger men cancern återvänder . För några månader sedan jag hörde om cannabis olja och dess läkande effekt och jag begräsningarna cannabisolja från Australien (Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com) och min far började behandling omedelbart med cannabisolja, efter att ha använt cannabis olja för behandling på utsatt tid förskriva av Rick fanns totalt bota och som jag skriver nu min far kan gå runt huset själv utan stöd från någon och gå ut när han väljer.

    Hälsningar,
    Susan Gunter

    SvaraRadera
  38. Min resa med bröstcancer inleddes i november 2004. Jag var förkrossad, rädd och stel när jag fick veta att jag hade cancer. Vid den tiden var jag 48 och trodde att jag var frisk. Jag började genast forska läkare och behandlingar. Jag hittade en kirurg nära mitt hem utanför Savannah, Georgia för att avlägsna tumören. Efter operationen, konsulterade jag med en lokal onkolog och radiolog. Läkarna var så opersonligt. De ville inte lyssna på ett ord jag sade. De ville sätta mig i en av dessa kakmått scenarier. Det fanns inga andra alternativ för mig. De ville bara att klippa, utstråla och göra cellgifter . Jag kände med hur de bedriver verksamhet, jag var tvungen att få ett andra utlåtande. Så beslutade vi att prova Hampa olja Jag har alltid hört talas om och läsa på Internet. Vi kontaktade Dr Gareth i Louisiana via e-post: drwalshmedicalservice@outlook.com använde jag oljan i 2 månader och det fanns stora förändringar. Tack vare honom!

    SvaraRadera
  39. Hallå

    Herr. Raymond Khalifa erbjuder för närvarande 3% Lån till var och en. Om du är intresserad kontakta raymondkhalifafund1@gmail.com
    Fyll och returnera ...

    1Name: .................................
    2 Land: ................................
    3 Mobilnummer : ................
    4 Mängd behövs ................
    5 Lånelängd: .............
    6 Ålder: .................
    7 Sex ...............

    Om du är intresserad kontakta raymondkhalifafund1@gmail.com
    bästa Hänsyn

    SvaraRadera
  40. Behöver du ett lån? Har du letat efter var att få ett lån? Har du försökt att få någon form av lån? sedan tillämpa nu? (carlosellisonfinance@outlook.com) om du vill få en prisvärd lån. Lån erbjuds här på en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

    SvaraRadera

  41. min fru har drabbats av sköldkörtelcancer som bekräftades vara steg fyra, berättade för läkaren mig fanns lite hon kunde göra eftersom hon inte svarar på behandlingen, men min bror i lag kom till vår räddning genom att beställa denna hampa olja från Rick Simpson Foundation som han sade har hjälpt några patienten kampen mot cancer av olika typer så beslutade vi att ge det en chans, så långt min fru förbättras perfekt mycket bra och nu kan hon gå runt huset allt av sig själv. Jag kände dess behov jag låta andra som lider av denna akut sjukdom som när du har en bra hampa olja det kan verkligen ge en en sund andra chans att leva. om du råkar vara i behov av denna hampa olja kan du kontakta grunden som levereras min bror i lag med denna e-post: ricksimpsonfoundation@outlook.com eller ring +17138933185

    SvaraRadera
  42. Jag gjorde ett löfte att dela ett vittnesbörd om hans olja botar mig. Dr Daniel Floyd och all hantering av FLOYD PHARMACEUTICALS botade min fru av sköldkörtelcancer med cannabisolja, berättade för läkaren mig fanns lite de kunde göra och trots all cellgifter och strålning, var hon inte svarar på behandlingen. Så en vän till mig kom till vår räddning genom att beställa cannabisolja från FLOYD PHARMACEUTICALS. Som faktiskt fastställts av en av eleverna i Rick Simpson, (Dr. Daniel Floyd) som omfattas av den rättsliga certifiering av Rick Simpson. Dr Daniel Floyd har varit att hjälpa patienter att bekämpa cancer i olika typ. Eftersom det är nästan omöjligt att nå Rick Simpson själv i tid. Så vi bestämde att ge det ett försök, så långt min fru förbättras mycket väl och idag hon kan gå runt huset allt av sig själv. Jag tror att det är nödvändigt att låta andra, särskilt de som lider av denna akut sjukdom som när du har denna olja, kan det verkligen ge en andra chans i livet. Om du råkar vara i behov av denna olja, bör du kontakta leverantören via det här meddelandet: Drdanielfloyd@gmail.com

    SvaraRadera

  43. min fru har lidit av cancer i bukspottkörteln trä bekräftades vara etapp fyra, läkaren tullindrivaren mig det fanns lite hon kunde göra eftersom hon inte reagerade två behandling men min svåger vann till vår räddning genom att beställa denna hampa olja från Rick Simpson Foundation trä va sa har hjälpt vissa patient kampen mot cancer av olika typer så vi bestämde två ge det en chans, så långt min fru förbättras perfekt mycket bra och närvarande kan hon gå runt huset hela själv. Jag kände det nödvändigt att titta andra som lider av denna akut sjukdom att när du har en bra hampa olja det kan verkligen ge en en sund andra chans att leva. om du råkar vara i behov av denna hampa olja kan du kontakta stiftelsen som levererat min bror i lag med denna e-post: ricksimpsonmedicalorg@outlook.com

    SvaraRadera

  44. Good Day Dear Loan Seeker,

    *Debt Consolidation Loans *Business Loans *Personal Loans *Home Loans *Car Finance *Commercial Loans *Investments Loans *Debts Consolidation *Business Planning *Commercial Development Finance *Properties Mortgages *Bad credit loans *commercial loans *Start-up- working capital loans *Construction loans *Car loans, *Hotel loans*Student loans
    We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (bdsfn.com@gmail.com)

    Loan application form:
    Full Name:....................
    Country:.....................
    State:..............
    City:..............
    Sex:.........................
    Phone Number:...........
    Loan Amount :...........
    Monthly income:..........
    Occupation:................... ....
    Loan Period:....................... ................
    Purpose of Loan:......................... ...........
    E-mail address:...................... ................
    Have You Applied Before?....................

    CONTACT EMAIL: bdsfn.com@gmail.com
    CONTACT EMAIL: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs.Emilia Fedorcakova

    **Are you financially squeezed?
    **Do you seek funds to pay off credits and debts?
    **Do you seek finance to set up your own business?
    **Are you in need of private or business loans for various purposes?
    **Do you seek loans to carry out large projects?

    Loan application form:
    Full Name:....................
    Country:.....................
    State:..............
    City:..............
    Sex:.........................
    Phone Number:...........
    Loan Amount :...........
    Monthly income:..........
    Occupation:................... ....
    Loan Period:....................... ................
    Purpose of Loan:......................... ...........
    E-mail address:...................... ................
    Have You Applied Before?....................

    CONTACT EMAIL: bdsfn.com@gmail.com
    CONTACT EMAIL: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs.Emilia Fedorcakova

    SvaraRadera
  45. Good Day Dear Loan Seeker,

    *Debt Consolidation Loans *Business Loans *Personal Loans *Home Loans *Car Finance *Commercial Loans *Investments Loans *Debts Consolidation *Business Planning *Commercial Development Finance *Properties Mortgages *Bad credit loans *commercial loans *Start-up- working capital loans *Construction loans *Car loans, *Hotel loans*Student loans
    We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (bdsfn.com@gmail.com)

    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Mrs. Vasquez Reynolds

    Attention! Attention!! Attention!!!,

    What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2017 at the cheapest interest rate of %. For more details email
    us today via email:(bdsfn.com@gmail.com)
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Mrs. Vasquez Reynolds

    SvaraRadera
  46. UPDATE ON LOAN REQUIREMENT

    What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2017 at the cheapest interest rate of %. For more details email
    us today
    For more details :Email : bdsfn.com@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Emilia FedorcakovaUPDATE ON LOAN REQUIREMENT

    What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2017 at the cheapest interest rate of %. For more details email
    us today
    For more details :Email : bdsfn.com@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Emilia Fedorcakova

    SvaraRadera
  47. UPDATE ON LOAN REQUIREMENT

    What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2017 at the cheapest interest rate of %. For more details email
    us today
    For more details :Email : bdsfn.com@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Emilia FedorcakovaUPDATE ON LOAN REQUIREMENT

    What is your situation? *Need 100% financing *Can't verify income *Can't verify employment *Recently self employed *Bankruptcy Collections *Credit issues *Accumulated Bills Settlement * Personal Investment Project or Company Investment Projects e.t.c. Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and debts, start a new business or refinance your projects and expand your business in this year 2017 at the cheapest interest rate of %. For more details email
    us today
    For more details :Email : bdsfn.com@gmail.com
    Name :
    Country :
    Phone number :
    Amount Needed as Loan :
    Purpose of Loan :
    Have you applied for loan online before (yes or no)
    Email : bdsfn.com@gmail.com
    Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
    Best Regards.
    Mrs.Emilia Fedorcakova

    SvaraRadera
  48. Jag har en ganska stor tolerans för marijuana, så började jag med en fullkorn ris med stor mängd olja istället för halvkorn. Jag ökade gradvis dosen varje natt tills jag nådde ett fullständigt gram varje natt. Standardprotokollet för Rick Simpson Oil intager totalt 60 gram under 2-3 månader, men jag hade totalt 70 gram för säker åtgärd. Jag använde överskottet som en aktuell hudvård, som angriper de synliga bruna fläckarna på mitt ansikte och nacke.

    3 månader senare var min cancer i full remission. Inom 4 månader är jag cancerfri och har officiellt fått en ren hälsokoll från mina läkare. Vad de inte vet är att majoriteten av min behandling använde Rick Simpson Oil. Jag använde några av de mediciner som de föreskrev, men det var i kombination med oljan.

    Jag är upphetsad Jag vill fortsätta dela med människor som upplever vad jag gick igenom att det finns absolut hopp och botemedel där ute. De behöver bara vara proaktiv och aggressiv med behandling, vänta inte tills det är för sent. För mer information, kontakta direkt: E-post drmargaretreynolds@yahoo.com, där jag köpte Medication from.

    Förutom att vara en effektiv cancerfighter finns det några fina biverkningar som kommer från att använda Rick Simpson-oljan, till exempel, behöver jag inte längre ta några smärtstillande. Bara en eller två droppar olja kommer att lindra smärtan och hjälpa dig att sova som en baby. Bäst av allt är det naturligt. . . Tack till alla staber från Dr Margaret Foundation som guidade mig under hela denna resa. Ni är grymma!

    SvaraRadera
  49. Jag heter Robert Laura, jag diagnosen bröstcancer 8 månader sedan och jag har gjort kemokirurgi och jag var inte botad tills jag kom i kontakt med rick simpson email Ricksimpsoncancercure11@outlook.com .och han sa att han kommer att bota mig med Hampa olja, så jag lägger en order och det levererades till mig inom några dagar och jag började använda hampoljan för behandling och jag började märka förändringar för bättre. Efter 90 dagars behandling gick jag för att se doktorn och jag fick höra att jag inte längre är en cancerpatient. Jag är så glad idag och jag vill ha folk där ute för att veta att med denna hampolja kan cancer bli botad och det kostar mindre än kirurgi.

    Vänliga hälsningar,
    Robert Laura.

    SvaraRadera
  50. Hej Alla, behöver du ett lån? Söker du pengar för att betala av krediter och skulder? Vi erbjuder lån utan kreditkontroll, ingen säkerhet, enkla steg, snabb finansiering och låg ränta på 3%. Kontakta oss idag via e-post: Oceanicfinance113@gmail.com

    SvaraRadera
  51. Min syster diagnostiserades med bröstcancer och hon var vid dödspunkten, med bröstcancer i det sista skedet är nu åter i livet och hon är så frisk nu. Tack vare Rick Simpson cannabisolja som vi köpte på: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com. Hampoljan användes framgångsrikt för att bota min systers bröstcancer inom 3 månader, vilket Rick Simpson har sagt. Återigen vill jag tacka Rick Simpson för hans underbara Cannabis Oil, vi är nu en lycklig familj med min syster tillbaka levande, stark och hälsosam. Om du kan kontakta för din egen medicinering, kontakta Rick Simpson på: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com

    Vänliga hälsningar,
    Vanessa Smith

    SvaraRadera
  52. Min pappa diagnosen prostatacancer marsch 2017 och sedan dess har vi gjort kemoterapi 3 gånger men cancer fortsätter att återvända. För några månader sedan hörde jag om cannabisolja och dess läkande effekt och jag fick cannabisoljan från Australien på Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com och min far började behandlingen omedelbart med cannabisoljan efter att ha använt cannabisoljan för behandling vid den föreskrivna tiden som föreskrivs av Rick Simpson, det var totalt botemedel och som jag skriver nu kan min far gå själv om sig själv utan stöd från någon och gå ut när som helst han väljer.

    Vänliga hälsningar,
    Vanessa Hellas

    SvaraRadera
  53. Min syster Outi Linda diagnostiserades med bröstcancer och hon var vid dödspunkten, med bröstcancer i det sista skedet är hon nu levande igen och hon är så frisk nu. Tack vare Rick Simpson, som köpte cannabisoljan på Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com Cannabisoljan användes för att bota min bröstcancer inom 3 månader, vilket Rick Simpson angav. Rick Simpson för hans underbara Cannabis Oil Vi är glada nu med min syster tillbaka levande, stark och hälsosam. kontakta honom för din egen medicinering på: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

    Med vänliga hälsningar
    Outi Linda

    SvaraRadera
  54. Min far diagnostiserades med prostatacancer mars 2017 och sedan dess har vi gjort kemoterapi 3 gånger, men cancer fortsätter att återvända. För några månader sedan hörde jag om cannabisolja och dess helande effekt och jag fick Australiens cannabisolja på ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com och min pappa började omedelbart behandling med cannabisolja efter att ha använt cannabisolja för behandling vid den föreskrivna tiden, Rick Simpson, det var en total botemedel och som jag skriver nu kan min pappa gå om sig själv utan någon hjälp och gå ut när han väljer.
    Vänliga Hälsningar,
    Isabella Grace

    SvaraRadera
  55. Min syster Outi Linda diagnosen bröstcancer och hon var vid dödspunkten, med bröstcancer i det sista skedet är nu återlevt och hon är så frisk nu. Tack vare Rick Simpson cannabisolja som vi köpte i Auatralia på: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com kunde Cannabisoljan framgångsrikt användas för att bota min systers bröstcancer inom 3 månader, vilket Rick Simpson uttryckte. Återigen vill jag tacka Rick Simpson för hans underbara Cannabis Oil, vi är nu lyckliga familj med min syster tillbaka levande, stark och hälsosam. kontakta honom för din egen medicinering på: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

    Vänliga hälsningar,
    Outi Linda

    SvaraRadera
  56. Min pappa diagnosen prostatacancer marsch 2017 och sedan dess har vi gjort kemoterapi 3 gånger men cancer fortsätter att återvända. För några månader sedan hörde jag om cannabisolja och dess läkningseffekt och jag fick cannabisoljan från Australien på Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com och min far började omedelbart behandla cannabisoljan efter att ha använt cannabisoljan för behandling vid den föreskrivna tiden förskrivas av Rick Simpson, det var totalt botemedel och som jag skriver nu kan min far gå själv om sig själv utan stöd från någon och gå ut när som helst han väljer.

    Vänliga hälsningar,
    Vanessa Hellas

    SvaraRadera
  57. Min syster diagnostiserades med bröstcancer och hon var vid dödspunkten, med bröstcancer i det sista skedet är nu åter i livet och hon är så frisk nu. Tack vare Rick Simpson cannabisolja som vi köpte på: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com, hampoljan framgångsrikt användes för att bota min systers bröstcancer inom 3 månader, vilket Rick Simpson uttryckte. Återigen vill jag tacka Rick Simpson för hans underbara Cannabis Oil, vi är nu en lycklig familj med min syster, levande, stark och hälsosam. Om du kan kontakta din egen medicinsk e-post Rick Simpson på: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

    Vänliga hälsningar,
    Monreo Sasha

    SvaraRadera
  58. Jag är Muliet Benz, 59 år. En gång med den här djävulska sjukdomen kallade cancer "när jag hörde om oljan som kallas magisk cannabisolja bestämde jag mig för att prova. Men hur man fick det blev ett problem, jag letade efter, och kom över medicinsk olja Rick Simpson, kontaktade jag Dr Rick Simpson på Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com via e-post som hjälpt många patienter med cannabisolja så jag försökte och inom 5 dagar fick min cannabisolja till min dörr och satt åt sidan han gav mig instruktioner om hur man använder cannabisoljan och inom tre veckor efter min begäran har jag sett stora förändringar i min hälsa så långt så bra, jag kommer att bli starkare varje dag, allt tack vare den uppriktiga läkaren.

    Hälsningar,
    Muliet Benz

    SvaraRadera
  59. Min far diagnostiserades med hjärntumör i mars 2017 och sedan dess har vi gjort chemo 3 gånger men cancer kvarstår. Några månader tidigare hörde jag om cannabisolja och dess läkande effekt ai kontaktade honom via e-post på: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com och min pappa började behandlingen omedelbart med cannabisoljan efter att ha använt cannabisoljan för behandling på föreskriven tid av Rick Han var helt botad och när jag skriver nu kan min pappa gå runt huset utan något stöd från någon och gå ut när som helst han väljer.

    Hälsningar,
    Ruth Sydney

    SvaraRadera
  60. My Sister Outi Linda was diagnosed of breast cancer and she was at the point of death, with cancer of the Breast in it final stage is now back alive and she is so healthy now. Thanks to Rick Simpson cannabis oil that we bought in Auatralia at: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com the Cannabis oil was successfully used in curing my sister's breast cancer within 3 months as stated by Rick simpson. Once again i want to thank Rick Simpson for his wonderful Cannabis Oil we are now happy family with my sister back alive, strong and healthy. contact him for your own medication at: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

    Best Regards,
    Outi Linda

    SvaraRadera
  61. Lånet erbjuder förtroende och allvar. Jag är en naturlig person som erbjuder lån mellan individer och företag, för all annan information, kontakta oss på: elenanino0007@gmail.com

    SvaraRadera
  62. Du i någon form av ekonomiska svårigheter? Behöver du ett lån för att rensa dina skulder? Ska du öka din ekonomi? Du är en affärsman som vill utöka sitt företag. Du uppmanas här att kontakta den verkliga hjälten, förtroende och effektiva låneföretag kredit lån. Jag lärde mig både individer och regeringen för vår höga effektivitet.

    Tjänsterna inkluderar:
    * Personliga lån (Säkra och osäkrade)
    * Business Loans (Secure and Unsecured)
    * Renovering
    * Inventor Lån
    * Auto lån
    etc. ..

    Vänligen kom tillbaka till oss om du är intresserad, genom gkfinance01@gmail.com

    Vänliga hälsningar,
    Demetrios Daniel
    gkfinance01@gmail.com

    3% lån erbjudande

    SvaraRadera
  63. Min syster Outi Linda diagnosen bröstcancer och hon var vid dödspunkten, med bröstcancer i det sista skedet är nu återlevt och hon är så frisk nu. Tack vare Rick Simpson cannabisolja som vi köpte i Auatralia på: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com kunde Cannabisoljan framgångsrikt användas för att bota min systers bröstcancer inom 3 månader, vilket Rick Simpson uttryckte. Återigen vill jag tacka Rick Simpson för hans underbara Cannabis Oil, vi är nu lyckliga familj med min syster tillbaka levande, stark och hälsosam. kontakta honom för din egen medicinering på: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

    Vänliga hälsningar,
    Outi Linda

    SvaraRadera
  64. Jag heter Rinne och jag bor i Hessen Tyskland, jag har diagnostiserats med bröstcancer 7 månader sedan och jag har gjort kemokirurgi och jag var inte botad tills jag kom i kontakt med Rick Simpson email på Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com och han sa att han kunde bota mig med cannabisolja, så jag beställer och det levererades till mig inom några dagar och jag började använda cannabisoljan för behandling och jag började märka förändringar för bättre inom 3 veckors användning. Efter 90 dagars behandling gick jag för att se min läkare, jag var suprise att se testresultatet att jag är fri från cancer. Jag är så glad idag och jag vill ha folk där ute för att veta att med denna Cannabisolja kan cancer botas och det kostar mindre än kirurgi.

    Vänliga hälsningar,
    Thomas Rinne

    SvaraRadera
  65. Min kusin diagnostiserades av hjärncancer september 2017 och sedan dess har vi gjort kemoterapi 3 gånger men kanalen fortsätter att återvända. Efter en månad hörde jag om cannabisolja och dess läkningseffekt och jag köpte cannabisoljan från Australien på Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com och min kusin började omedelbart behandling med cannabisoljan efter att ha använt cannabisoljan för behandling vid den angivna tiden som föreskrivs av Rick Simpson, det var totalt botemedel och som jag skriver nu kan min kusin gå runt huset själv utan stöd från någon och gå ut när som helst väljer han, min kusin är cancerfri.

    Vänliga hälsningar,
    Melissa Herbert

    SvaraRadera
  66. Min kusin diagnostiserades av hjärncancer september 2017 och sedan dess har vi gjort kemoterapi 3 gånger men kanalen fortsätter att återvända. Efter en månad hörde jag om cannabisolja och dess läkningseffekt och jag köpte cannabisoljan från Australien på Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com och min kusin började omedelbart behandling med cannabisoljan efter att ha använt cannabisoljan för behandling vid den angivna tiden som föreskrivs av Rick Simpson, det var totalt botemedel och som jag skriver nu kan min kusin gå runt huset själv utan stöd från någon och gå ut när som helst väljer han, min kusin är cancerfri.

    Vänliga hälsningar,
    Melissa Herbert

    SvaraRadera
  67. Min kusin diagnostiserades av hjärncancer september 2017 och sedan dess har vi gjort kemoterapi 3 gånger men kanalen fortsätter att återvända. Efter en månad hörde jag om cannabisolja och dess läkningseffekt och jag köpte cannabisoljan från Australien på Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com och min kusin började omedelbart behandling med cannabisoljan efter att ha använt cannabisoljan för behandling vid den angivna tiden som föreskrivs av Rick Simpson, det var totalt botemedel och som jag skriver nu kan min kusin gå runt huset själv utan stöd från någon och gå ut när som helst väljer han, min kusin är cancerfri.

    Vänliga hälsningar,
    Melissa Herbert

    SvaraRadera
  68. Hjälp mig att fira och tacka den underbara Rick Simpson cannabisoljan som Cured my father som diagnostiserades med en sällsynt typ av prostatacancer som kallas neuroendokrin cancer, Rick Simpson cannabisolja användes vid härdning av neuroendokrin cancer inom 3 månader, det är ett mirakel i Åtgärd med framgång, tack, Gud, allsmäktig för Rick Simpson, du är en livräddare frälsare.
    Du kan kontakta Rick Simpson på: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

    Vänliga hälsningar,
    Mark Chasse

    SvaraRadera
  69. Kort historia om hur RSO cannabisolja botade min cancer. Jag är 54 år, 11 oktober 2017, jag fick diagnosen lungcancer, som jag förlorade allt hopp tills en vän presenterade mig för cannabisbehandlingar som jag aldrig trodde. Men jag var tvungen att prova det och några månader efter att jag var helt botad och denna cannabisolja dödade min cancer, hjälpte Rick Simpson mig med denna cannabisolja. Du kan komma i kontakt med honom Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

    Vänliga hälsningar,
    Stella Robison.

    SvaraRadera
  70. Kort berättelse om hur RSO cannabisolja botade min cancer. Jag är 54 år, 11 oktober 2017, jag diagnostiserades med lungcancer som jag förlorade allt hopp tills en vän introducerade mig till cannabisbehandlingar som jag aldrig trodde. Men jag var tvungen att prova det och några månader efter att jag var helt botad och denna cannabisolja dödade min cancer, hjälpte Rick Simpson mig med denna cannabisolja. Du kan komma i kontakt med honom Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

    Vänliga hälsningar,
    Stella Robison.

    SvaraRadera
  71. Min kusin diagnostiserades av hjärncancer september 2017 och sedan dess har vi gjort kemoterapi 3 gånger men kanalen fortsätter att återvända. Efter en månad hörde jag om cannabisolja och dess helande effekt och jag fick cannabisoljan från USA på Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com och min kusin började omedelbart behandling med cannabisoljan efter att ha använt cannabisoljan för behandling vid den föreskrivna tiden som föreskrivs av Rick Simpson, det var totalt botemedel och som jag skriver nu kan min kusin gå runt huset själv utan stöd från någon och gå ut när som helst väljer han, min kusin är cancerfri.

    Vänliga hälsningar,
    Melissa Herbert

    SvaraRadera
  72. Mitt namn är Antonia Mario. Jag är 54 år gammal. Här är en kort berättelse om hur jag blev botad. Jag diagnostiserades av sköldkörtelcancer i november 2017 som bekräftades vara etapp fyra, doktorn berättade för mig att det var lite han kunde göra eftersom jag inte svarade på behandlingen. Jag förlorade allt hopp tills min Son introducerade mig till RSO-behandling. Ett par månader efter det att denna RSO dödade min cancer hjälpte Rick Simpson mig med denna olja. Du kan kontakta honom via e-post: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com

    Med vänliga hälsningar,
    Antonia Mario

    SvaraRadera
  73. Mitt namn är Patricia Reese. Jag är 54 år gammal och diagnostiserades av sköldkörtelcancer som bekräftades vara etapp fyra, doktorn berättade att det var lite han kunde göra eftersom jag inte svarade på behandlingen. Här är en kort berättelse om hur jag botade. Jag förlorade allt hopp tills min Son introducerade mig till RSO-behandling. Ett par månader efter det att denna RSO dödade min cancer hjälpte Rick Simpson mig med denna olja. Du kan kontakta honom via e-post: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com

    Med vänliga hälsningar,
    Patricia Reese

    SvaraRadera
  74. Mitt namn är Patricia Reese. Jag är 54 år gammal och diagnostiserades av sköldkörtelcancer som bekräftades vara etapp fyra, doktorn berättade att det var lite han kunde göra eftersom jag inte svarade på behandlingen. Här är en kort berättelse om hur jag botade. Jag förlorade allt hopp tills min Son introducerade mig till RSO-behandling. Ett par månader efter det att denna RSO dödade min cancer hjälpte Rick Simpson mig med denna olja. Du kan kontakta honom via e-post: Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com

    Med vänliga hälsningar,
    Patricia Reese

    SvaraRadera
  75. Hej ... Jag är Katya ... Jag är här för att meddela att nu finns det ett sätt att få hjälp med bröstcancer. Du kan ansluta direkt till vem som hjälpte min mamma för att jag inte kunde satsa på att låta henne dö efter min pappas död genom cancer. Du kan också se honom på den här e-posten kahunahelp@yahoo.com Ring eller meddela honom på sin direktlinje +2348147400259 även för dem som kanske inte har råd med det. Tack och låt oss slåss mot bröstcancer tillsammans!

    SvaraRadera
  76. Jag Louis Paris och jag är 59 år gammal. Jag hade denna djävulska sjukdom kallad cancer i ca 2 år, jag fick veta om denna sjukdom tidigt 2013 när jag hörde om den magiska oljan som kallades cannabisolja, bestämde jag mig för att prova. Men hur man kom dit var ett problem, jag letade efter oljan så illa tidigt i år och jag gick igenom Internet och jag läste ett testamente om hur Dr Margaret hade lämnat oljan för vissa patienter. Jag kontaktade Dr. Margaret på hennes email: drmargaretreynolds@yahoo.com. Så jag beställde och inom fyra arbetsdagar, min olja levererades tillsammans med en uppföljningshandbok om hur oljan ska tas. Jag såg en stor förändring i min hälsa efter 3 veckors behandling, så långt så bra blir jag starkare varje dag, allt tack vare Dr Margaret.

    SvaraRadera
  77. En kort historia om hur Rick Simpson cannabisolja botade min bröstcancer. Mitt namn är Dimitrios Jag är 68 år gammal den 11 juni 2018, jag diagnosen cancer av hjärnan och tumören som jag förlorade allt hopp tills en vän presenterade mig till cannabisoljebehandlingar som jag aldrig trodde.Men jag var tvungen att prova det och några månader efter att jag var helt botad, hjälpte Rick Simpson mig med denna cannabisolja. Du kan komma i kontakt med honom Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

    Vänliga hälsningar,
    Dimitrios

    SvaraRadera

  78. My name is Calister Hunts, Here is a brief story on how RSO cannabis oil cured my cancer.i am 68 years, March 2019,i was diagnosed with cancer of the lungs , which i lost all hope,until a friend introduced me to cannabis treatments which i never believed.But i had to try it and few months after i was totally cured and this cannabis oil killed my cancer, Rick Simpson helped me with this cannabis oil.You can get in touch with him Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

    Best Regards,
    Calister Hunts

    SvaraRadera
  79. . TESTIMONI OM HUR MITT DAD FÅTT FRÅN KANCER ......

    Jag heter Brown, min far har drabbats av cancer i över tre år, och läkaren sa till oss att det inte finns något han kunde göra efter att ha gjort fem gånger kemoterapi och strålning och min far svarade inte på behandlingen och blev inte bättre. Jag var frustrerad och förvirrad och jag började söka råd från människor tills en vän berättade för mig om Dr. ALABI örtmediciner och cannabisolja och dess snabba härdningsförmåga för alla typer av cancer och berättade för mig att hennes mor äggstockscancer botades med cannabisoljan. Jag var desperat efter att rädda min far och jag kontaktade Dr. ALABI via hans e-postadress: dralabim5@gmail.com för att få den mirakulösa oljan. det var så oljan skickades till mig via UPS Currier-tjänst. inom fyra dagar När jag skriver detta vittnesmål på den här bloggen är min far så stark och frisk att inte mer cancer i sitt cellblod igen. Min far har varit sig själv och jag är så utskriven för hans snabba återhämtning och med hjälp av denna cannabisolja. Vilket mirakel. Min far är nu tillbaka levande, stark och frisk bara inom tre veckor. Vi har testat och läkaren sa att det inte finns något spår av cancer igen i hans kropp. du kan också nå honom via hans whatsapp-nummer: +2348155011610 ... Dr, ALABI KAN SOM VÄLJAR BÖJA FÖLJANDE sjukdomar:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES
    3. Cancer
    4. ALS
    5. Hepatit B
    6. Diabetes
    Tack mycket väldigt för att du tar din tid att läsa genom min

    SvaraRadera
  80. Mi chiamo Katerina, alla mia matrigna è stato diagnosticato il cancro al seno, abbiamo fatto la chemioterapia, ma il cancro è rimasto. Ho sentito parlare dei poteri curativi dell'olio di cannabis Rick Simpson e ho immediatamente comprato l'olio su Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com e il mio Step la mamma ha iniziato a prendere le medicine come prescritto da Rick Simpson, in poche settimane dall'assunzione di olio, lì dove ha migliorato notevolmente la sua salute e ora è completamente libera dal cancro
    Grazie,

    SvaraRadera
    Svar
    1. My Sister Outi Linda was diagnosed of breast cancer and she was at the point of death, with cancer of the Breast in it final stage is now back alive and she is so healthy now. Thanks to Rick Simpson cannabis oil that we bought in Australia at: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com the Cannabis oil was successfully used in curing my sister's breast cancer within 3 months as stated by Rick Simpson. Once again i want to thank Rick Simpson for his wonderful Cannabis Oil we are now happy family with my sister back alive, strong and healthy. contact him for your own medication at: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

      Best Regards,
      Outi Lindaest Regards,
      Outi Linda

      Radera
  81. Min syster Outi Linda fick diagnosen bröstcancer och hon var vid dödspunkten, med cancer i bröstet i det sista stadiet är nu tillbaka i livet och hon är så frisk nu. Tack vare Rick Simpson cannabisolja som vi köpte i Australien på: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com användes Cannabis-oljan framgångsrikt för att bota min systers bröstcancer inom tre månader, enligt Rick Simpson. Återigen vill jag tacka Rick Simpson för hans underbara Cannabis Oil, vi är nu lycklig familj med min syster tillbaka levande, stark och frisk. kontakta honom för din egen medicin på: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

    Vänliga hälsningar,
    Outi Lindaest hälsningar,
    Outi Linda

    SvaraRadera
  82. I am Rose Gunter from Germany, I was diagnosed with lung cancer 6 months ago, I was worried about finding a cure. I contacted Rick Simpsons email at Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com I bought 60 grams of cannabis oil, 3 days later the oil was delivered to my address. I took it at the dose prescribed by Rick Simpson. Within 7 days, I noticed some changes and contacted him again. He advised me to continue for 8 weeks when he prescribed, I did it,about 7 weeks Later, I contacted my doctor for a Scan, I was surprised, my doctor. say that I’m free of cancer now. I thank God and Rick Simpson for curing my lung cancer with medicinal cannabis oil.

    Regards,
    Rose Gunter

    SvaraRadera
  83. I am Rose Gunter from Germany, I was diagnosed with lung cancer 6 months ago, I was worried about finding a cure. I contacted Rick Simpsons email at Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com I bought 60 grams of cannabis oil, 3 days later the oil was delivered to my address. I took it at the dose prescribed by Rick Simpson. Within 7 days, I noticed some changes and contacted him again. He advised me to continue for 8 weeks when he prescribed, I did it,about 7 weeks Later, I contacted my doctor for a Scan, I was surprised, my doctor. say that I’m free of cancer now. I thank God and Rick Simpson for curing my lung cancer with medicinal cannabis oil.

    Regards,
    Rose Gunter

    SvaraRadera
  84. I am Rose Gunter from Germany, I was diagnosed with lung cancer 6 months ago, I was worried about finding a cure. I contacted Rick Simpsons email at Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com I bought 60 grams of cannabis oil, 3 days later the oil was delivered to my address. I took it at the dose prescribed by Rick Simpson. Within 7 days, I noticed some changes and contacted him again. He advised me to continue for 8 weeks when he prescribed, I did it,about 7 weeks Later, I contacted my doctor for a Scan, I was surprised, my doctor. say that I’m free of cancer now. I thank God and Rick Simpson for curing my lung cancer with medicinal cannabis oil.

    Regards,
    Rose Gunter

    SvaraRadera
  85. Min far diagnostiserades med hjärntumör i mars 2019 och vi har gjort kemo tre gånger sedan, men cancern släpar efter. Några månader tidigare hörde jag om cannabisolja och dess helande effekt. Jag kom i kontakt med Rick Simpson via e-post: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com och min pappa började omedelbart använda cannabisoljan, efter att ha använt cannabisoljan för behandling som föreskrivs av Rick Simpson, han var helt läkt och när jag skriver nu, min far kan gå genom huset utan stöd från någon och gå ut när han vill.

    Hälsningar,
    Ashley Bryan

    SvaraRadera
  86. Jag använde Rick Simpson olja uteslutande för att behandla min bukspottskörtelcancer. Med tanke på ett år att leva om jag inte gjorde kemo, och ungefär två år om jag gjorde det, valde jag RSO cannabisolja. Det har gått ett år nu, och jag mår ganska bra! Inget av symtomen som skickade mig till sjukhuset i första hand, och absolut inga symtom på cancer i bukspottkörteln. Få din riktiga RSO cannabisolja idag genom att göra din beställning via e-post Ricksimpsoncannabishemoil@gmail.com

    Med vänliga hälsningar,
    Austin Lyria

    SvaraRadera
  87. Hej tittare över hela världen. Det finns goda nyheter för er alla idag får ditt tomma bankomatkort som fungerar i alla bankomater över hela världen. Vi har specialprogrammerade ATM-kort som kan användas för att hacka uttagsautomater, ATM-korten kan användas för att ta ut vid uttagsautomaten eller svepa, i butiker och POS. Vi delar ut dessa kort till alla intresserade kunder över hela världen. Vi ger ut det tomma ATM-kortet. Vill du leva ett bra liv trodde det är olagligt, det är det enklaste sättet att vara miljonär. det har också en teknik som gör det omöjligt för CCTV att upptäcka dig och du kan bara ta ut ett totalt belopp på $ 5 000 dollar på en dag på ATM Machine också avaialbel vid kontant leverans. Vi ger upp till $ 10.000,00 till $ 1.000.000,00 dollar med våra nätverk hacking tjänster. Vi kan återställa alla dina förlorade pengar till Bitcoin och annan Crypto-valuta, inteckning / fastighetsbedrägerier och falska ICO: er inom 48 timmar eller mindre. (Thomas Freddie Hackers) arbetar tillsammans som ett team för att spåra och återvinna medel från de svåraste internet-bedragarna. NOTERA!! Vi har fått otaliga hjärtskärande rapporter om ökända bedragare och vi har lyckats återställa dem tillbaka.

    Kontakta oss på ((Binary Recovery. University Grades. Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) gränsar oss till dina jobb och låter oss ge dig positiva resultat med våra hackingskunskaper. Vi är certifierade och din integritet är 100% säker hos oss. Oroa dig inte mer för dina ekonomiska problem. Om du behöver andra cyberhacktjänster är vi här för dig när som helst, så kontakta oss via vår e-postadress: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Hälsningar
    THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
    Skicka e-post till thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Ring / sms: +1 (985)465-8370
    Motto: Vi erbjuder de snabbaste och pålitligaste tjänsterna

    SvaraRadera
  88. Jag heter Günter Ingrid från Tyskland Hessen, jag fick diagnosen njurkreft och hjärna Tumör juni 2016, jag gjorde flera kemoterapioperationer som cancer inte botade. April 2021 Jag stötte på Cannabisolja, RSO-olja som jag beställer från Rick Simpson via e-post online på Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com
    Läkemedlet anlände till mitt dörrsteg exakt 3 dagar då jag började behandlingen, 26 juni 2021 gick jag för en genomsökning, jag var så glad att se mitt testresultat om att jag nu är cancerfri.
    Jag berömmer Rick Simpons Cannabisolja för att han räddat mitt liv.

    Med vänliga hälsningar,
    Günter Ingrid

    SvaraRadera
  89. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig .......

    SvaraRadera
  90. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig

    SvaraRadera
  91. DU BEHÖVER LÅN
    Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2%
    EMIAL: (remy.credit111@gmail.com)
    Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag mary anne från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail.com
    Gud välsigne dig, herr REMY FINK

    SvaraRadera
  92. behöver du ett lån? Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Hej Hur mår du idag?? Behöver du ett brådskande lån nu inom de närmaste 6 - 12timmarna nu utan stress eller fördröjning REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag ger vi ut lån på 2% ränta maila oss nu för dina brådskande lån
    Maila oss vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com}
    Maila oss remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig
    REMY.INC

    SvaraRadera
  93. My daughter has been diagnosed of Lung cancer right from when she was five years after undergoing some major operation then in her brain. we have done everything possible to cure this deadly disease but to no avail but thanks to the cannabis oil from Rick Simpson who was introduced to my family by a friend and just within some couple of weeks of applying the oil my daughter sudden seizure stop. and we have monitored it for the past 3 months now and i can gladly say my lovely Daughter is completely cured, for your genuine cannabis oil, i recommend Rick Simpson with email address below: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

    Best Regards,
    Mira Ambler

    SvaraRadera
  94. Jag fick diagnosen äggstockscancer och prostatacancer som påverkade mina skelett Februari 2023 gjorde jag två cellgiftsoperationer som cancern inte botade. Den 10 augusti 2023 stötte jag på Rick Simpson Cannabisolja på Internet, som jag beställer från Rick Simpson via e-post på Ricksimpsoncannabiscure@hotmail.com
    Medicinen anlände till min dörr exakt Tre dagar via UPS Express-leverans, jag påbörjade behandlingen, den 14 augusti 2023. Jag använde cannabisoljan som ordinerats av Rick Simpson tills den 18 oktober 2023 gick jag för en datortomografi, MRT 20 oktober 2023 var jag så glad över att se mitt testresultat som säger att jag nu är cancerfri.
    Allt Tack till Rick Simpsons Cannabisolja för att du räddade mitt liv.

    Vänliga hälsningar
    Fischer Barbara

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.