06 juli 2012

en mycket nöjd Sofia

Äntligen hemma. Är nybadad och har precis satt mig i soffa efter en hel vecka med bara golf. Känns vemodigt att det redan är över, den veckan som jag väntat på så. Men det roliga har alltid ett slut så även denna femdagarstävling som även den blev en succé. Väntar redan på att det ska bli 2013 så att det är dags igen. Har träffat så många trevliga människor som jag hoppas få träffa om ett år igen. Nästa är ska vi även ha fest med några som vi lärt känna. Ska bli så kul.

Tänk att vi kom till final! Det är makalöst. Jättekul och farsgubben var så glad igår över att det gick vägen. Tänkte innan jag gick till prisutdelningen att det vore allt gött om vi slapp spela. Man är ju allt lite trött ändå efter en sån vecka. Man hinner ju knappt tala med andra människor om de inte är med i tävlingen. Helt sjukt. Men det är bara en vecka per år så det är det värt.

Klockan elva igår kväll fick vi meddelande om att vi fick spela så det var bara att gå upp halv sex i morse och resa till Karlstad GK på final. Vi började som 43:a och avslutade efter dagens resultat på en 37 plats. Det är någon placering bättre mot ifjol tror jag och i år av totalt 144 par.

Idag spelade vi grym golf blå bana och gjorde 31,5 slag de första nio. Det var lägst av alla parbollar tror jag. Därefter gjorde vi 18 hål röd-gul på 86,5 slag vilket är den sämsta rundan på hela veckan. Men vi var trötta och det ville sig inte riktigt. Superglada är vi att vi kom till final och att jag nådde mitt mål med att GÅ 99 hål på fem dagar. Men nu är jag trött och det ska bli såå skönt att få sova ut i morgon. Stort tack till den bäste som fixade mat och lånade ut sin bostad till oss. Det var guld värt.  

Varje dag har vi lagt 20 kr och satsat på att komma närmast hål. Pengarna går oavkortat till cancerfonden och målet var att komma upp till 50 000 kronor i år från Femdagarsgolfen. Ifjol skänkte de 45 000. Jag hoppas att de kom över 50 000 i år. MEN idag kom min lilla boll att hamna bäst och jag vann NÄRMAST hål på röd sju, 233 cm. Av alla klasser. Det är många bollar det. Om 40 går i varje klass A, B, C och Par blir det typ 160 bollar och min blev bäst! Vann ett paket med bollar men det som jag är mest glad över att just cancerfonden får summan. Tack Femdagarsgolf för en superbra tävling som jag hoppas ska finnas länge än.

Nu är det en mycket glad och nöjd Sofia som ska njuta och tänka tillbaka på veckan som har varit. Mitt golfande är ett av mina intressen som är min frizon och som ger mig motivation, glädje och energi. Känner mig starkare och livet är helt underbart. I alla fall för i kväll.

Vinst att jag och fadern kom till final, att jag kunde gå alla hål och att jag vann närmast hål. God natt alla.







24 kommentarer:

  1. Gonatt bästa Fia!!! Gläds så med dej!!! Hoppas nu du får sova gott! Många kramar, "syster" Jenny W.

    SvaraRadera
  2. Jaaaaa grattis!! Mission completed, Well done :-) Tror ja det att fötterna höll. Med den glädje å energi som dessa 5 dgr har givit dig... Är såå glad för din skull! På alla plan. Ta hand om dig nu under helgen med myyyyycket vila så kroppen får ladda om. Du är så inspirerande Sofia... Gonajti :o)

    SvaraRadera
  3. Wow,grattis till en underbar finaldag!Du är bäst!!Och grattis också till Cancerfonden!
    Önskar dig nu en härlig lördag med all den vila du behöver!Din livsglädje sprudlar och inspirerar mig.Tack!
    Stor kram S

    SvaraRadera
  4. Stort grattis till din bragd! Så underbart att höra att du mår så bra av golfandet och att fet ger dig så mycket energi! Nu är du väl värd din vila!
    Kramar //Cia

    SvaraRadera
  5. Wow, vilken bragd! You did it! Stort GRATTIS - är så glad för din skull. Förstår om det blir sovmorgon för din del imorgon. :) Njut av ditt åstadkommande och din fantastiska kropp som är väl värd lite vila efter denna femdagars golf.
    Stor kram och sov riktigt gott!
    /Caroline

    SvaraRadera
  6. Läser dina rader och bara ler ända från magen! Så härligt! Å så grymt bra jobbat! Vilken underbar vecka att använda som boost och "påfyllare" när vardagen pockar på igen! Så lycklig för din skull! Hoppas du sover som klubbad nu och vaknar utvilad och glad till morgonen. Innan jag önskar sen godnatt, så tackar jag än en gång för din blogg och att du delar med dig av ditt liv till alla oss! Det är rikedom! Stor kram Jo

    SvaraRadera
  7. YES!! *happy dance* GRATTIS å GRATTIS igen Fia! vilken grej, så himla härligt att läsa om din vecka och så slutklämmen som är ett fyrverkeri av glädje!! det gör så gott i hjärtat. Tacktack fossingar, vilken kropp och vilket sinne du har tjejen! Hoppas du får sova ut ordentligt och vakna piggelin. Ha jättehärlig lördag Fia! tjingtjong! Eila

    SvaraRadera
  8. Ja du är helt makalöst stark Sofia! Vilken kämparglöd. Jag är sååå glad för din skull och önskar dig en fin återhämtning under helgen så du kan ta nya kämpartag med glimten i ögat. Du är helt fantastisk!!!

    SvaraRadera
  9. Du borde få tapperhets medaljen!!!

    SvaraRadera
  10. Wow Fia!!! Du fixade det och det med stjärnglans dessutom.
    Och din fantastiska kropp höll den med, det är stort.
    Hoppas du sovit riktigt gott inatt och vaknar med ett leende på läpparna och varm i hjärtat efter din bragd.
    Önskar dig en fin återhämtningshelg
    Kram
    Christel

    SvaraRadera
  11. Härligt att läsa det gick så bra med golfande :) och hur bra du är på det. Där kan du ladda batterierna! Önskar dig gott sömn i helgen och bra vila så du är stark för den nya veckan. Kram J

    SvaraRadera
  12. Grattis - så bra du är. Och bästa putten som bonus!! Önskar dig en skön och välförtjänt vila. stor varm kram

    SvaraRadera
  13. Helt otroligt! Tänk bara det att du kunde GÅ så himla mycket. Grattis, grattis!
    Kram Carina

    SvaraRadera
  14. Hej Sofia starkt av dig med golfen. Du kommer klara hälsan galant med den kämparandan. Imponerande. Kram Mickie

    SvaraRadera
  15. Bra jobbat Sofia!!! Underbart att läsa :)

    SvaraRadera
  16. Hej Fia!
    Grattis, grattis tänk vad du kan och tänk att fötterna höll. Ha nu en underbar och avslappnande helg.
    Kramiz Annika

    SvaraRadera
  17. Tycker om Dig!
    //Ika

    SvaraRadera
  18. Vad härligt att fötterna höll även för finalen! Grattis till er placering och till en fantastisk vecka! Tack för att du med din blogg inspirerar oss alla! Hoppas helgen nu ger dig din välförtjänta vila!/CR

    SvaraRadera
  19. Otroligt, imponerande att det gick så bra! Värmländsk sisu vill jag påstå! Stort grattis och stor kram G - B

    SvaraRadera
  20. Grymt jobbat......kram

    SvaraRadera
  21. Bra jobbat Sofia, att komma bättre i placering och till final:):). Då känns så entusiastisk och att du verkligen tycker om golfen och att det får sig att leva. Det är härligt. Vila ut ordentligt nu. Massa kramar
    // Harry

    SvaraRadera
  22. Fantastiskt Sofia - jag lyfter på golfkepsen för din bragd att både avancera och vinna närmast hål !!!! Hoppaa att du fått sova ut nu under helgen så att din kropp återhämtat sig/Ulla

    SvaraRadera
  23. Stort stort Grattis!!!!!!

    SvaraRadera
  24. Hoppas du hunnit återhämta dig under dagen och att du njuter av dina framgångar på golfbanan! You're si
    mply the best! Kram G -B

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.