22 juli 2012

Spagetti utgår

Missade träningen idag med Pron på golfbanan och det var inte kul när vi äntligen hade fått tummen ur. Men jag kände att jag ville sova. Eller om sanningen ska fram så tog jag mig inte ur bädden. Har legat hela dagen och är inte riktigt bra än. P fick till slut upp mig med en film som var så bra. Nobells testamente... Boken var också bra minns jag.

Har känning i magen och vet inte om det beror på ansträngningen inatt eller annat. Ryggsmärtan gav sig i alla fall. Hoppas komma igång med ätandet lite mer i morgon. Får ont när det kommer nåt till magsäcken så jag tog en extra omeprazol nu på kvällen.

Fick avboka tävlingen i morgon som jag och den snälle skulle ha spelat tillsammans. Vågade inte chansa och kanske tvingas att avboka te möran. Nu fick min standin förbereda sig istället och det känns bra. Ska städa lite i morgon och äta ikapp så jag kan spela på tisdag. Det är tävlingar varje dag denna vecka. Kul kul.

Jag har så svårt att acceptera att jag inte är frisk och kry. Blir lika ledsen varje gång nåt gör mig påmind om att kroppen min inte orkar. Måste vara jämt supertrög som glömmer så fort hur verkligheten är. Kanske är det därför som jag besväras av stopp.., för det är en av de få gångerna som jag blir sååååå påmind.

I natt var ingen lek... Faktiskt. Uj uj det gjorde såååå otroligt ont. Sådär när man inte vet vart man ska ta vägen. När man bara önskar att det ska gå över fort eller när man tänker att om det ska vara såhär kan det likaväl kvitta. Man orkar inte liksom. Men så fort det är bra glömmer man haha och tur är väl det.

Ja man blir stum av glädje när det släpper. Jag tror att min passage är trängre nu eftersom de senaste gångerna har uppstått utan nåt konstigt. Får nu övergå till ännu mer finhackad kost och spagettin utgår!!

Såg på Mamma Mia nu ikväll och så glad man blir av den. Så vackra färger och många bra låtar. Ja den gillar jag. Blå blå vatten och glada färger. Nu börjar jag bli hungrig.

18 kommentarer:

 1. Vad skönt att du känner hunger igen, det måste vara ett gott tecken.

  Jag är så imponerad över hur du tar dig igenom jobbiga saker som händer och sedan genast tittar framåt. Det är styrka på riktigt!

  Fia, du ger mig återigen välbehövliga och klockrena perspektiv på saker och ting. Tack och styrkekramar!

  SvaraRadera
 2. Fia,massa kärlek till dig och ditt läkande i kväll.Och åter igen tackar också jag för att du ger mig fantastiska perspektiv!!Du är amazing!!:-)
  Styrkekramar från S

  SvaraRadera
 3. Wow vilka underbara bilder du har delat med dig av!! kolla på den där solen som bryter igenom de mörka molnen och nästan bländar en med sin styrka! Precis så är du Fia, det spelar ingen roll om du är omgiven av regntunga skyar och murrigt vatten, din obändiga styrka och värme tränger undan allt! Vi vill alla vara i din närhet för du ger sådan energi och kraft till oss, och så är du så förbålt klok och söt också förstås :)) Det kallas inte tröghet utan förmåga till anpassning och djäklar anamma, du lever i nuet och inte i dået! en sann fighter på alla sätt. Gott att lyssna på kroppen och göra kuliga saker. Häv ö very good måndag tjejen!! Kramelikram Eila

  SvaraRadera
 4. Klokhet, inspiration och fantastiska bilder! Tack Fia och jag önskar dig en skön måndag. /kram T

  SvaraRadera
 5. Vilken pärs du gått igenom nu...hoppas på en fin smärtfri måndag för dig. Och Mamma Mia, ja den är sprudlande, man blir så glad av den, så njut.Det är läkande...Underbara bilder
  Kram Maggan

  SvaraRadera
 6. Du är helt fantastisk Fia!!! O vilka bilder du tar, håller med Eila om att du är som solen:-))) Styrkekramar från en som hejar på Dig!!

  SvaraRadera
 7. Återigen fantastiska bilder från en fantastisk kvinna!!!
  Så tråkigt att läsa att du haft så himla ont igen men härligt att därefter läsa att du snabbt "glömmer" smärtan och går vidare. Det är styrka och ett bra fokus det.
  Önskar dig en härlig måndag Fia
  Kram
  Christel

  SvaraRadera
 8. Hej Fia!
  Underbara bilder som vanligt. Du kan det där med att fånga ljuset. Visst är det bra att man inte kommer ihåg smärta så länge. Men när den kommer igen så känner man igen den. Usch. Hur viktigt det år att vara i nuet lär du oss andra genom allt du delar. Tack!
  /Kramiz Annika

  SvaraRadera
 9. Somliga dagar är bra, andra mindre bra...styrkekramar

  SvaraRadera
 10. Sådana helt underbara bilder. Misstänker de är tagna från stugan. Ja du kämpar på med bravur o har en fantastisk attityd för att komma vidare. Jag hoppas du får en lugn måndagnatt och en fantastisk tisdag så du kan drilla bollen på gräset igen. Styrkekramar/irre

  SvaraRadera
 11. Du är så fantastisk! Å fantastiska bilder tar du också. Stor varm kram till dig! L

  SvaraRadera
 12. Åh vad jag älskar dina bilder! Det är väl oerhört positivt att du inte alltid känner dig sjuk och dassig, utan då och då blir påmind om det istället. Klart du skulle vilja slippa dessa tillfällen också, det förstår jag ju men så bra att du mellan gångerna lyckas "glömma" bort det. Styrkekramar till dig idag! /CR

  SvaraRadera
 13. Vilka bilder, fantastiska precis som du! Hoppas att dagen inneburit vila och rekreation så att du kommer ut på golfen under veckan! hoppas på att den nya drivern ger dig extra "vingar"
  Kram/Ulla

  SvaraRadera
 14. Vilken god ide att lyssna på Mamma Mia! Filmen ger en kick och energi som känns i hela kroppen! Jag tror att den energin finns kvar tills i morgon så att du kan använda den på golfbanan! Ha en god tur! Kram G -B

  SvaraRadera
 15. Massa kramar och kärlek till dig vackra, modiga Fia - tänker på dig.
  /Caroline

  SvaraRadera
 16. Du är så himla bra! Jag tycker att det är bra att du inte tänker på dig själv som sjuk
  kram

  SvaraRadera
 17. Lite sent kommenterat men det gör ont när jag läser om din smärta. Men vetskapen om att du alltid vänder ont till gott å positivt ger lugn. Önskar dig massor av läkning och styrka! Gonajti kära fantastiska Fia :o)

  SvaraRadera
 18. Styrke- och läkningskramar till dig!!! Kramar // Cia

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.