01 juli 2012

roligaste veckan

Nu är det dagen  innan den roligaste veckan på hela året. Veckan som jag har väntat på såååå länge och verkligen sett fram emot. Ja då kanske man inte har så mycket att göra!! Men detta är livet det!  

För ett år sedan var jag nyopererad och hade precis börjat återhämta mig. Jag visste inte om jag skulle orka hålla i en klubba ens och så fick jag åka golfbil. Nu i efterhand gick det ganska bra.. jag menar att jag tog mig igenom hela veckan. Operationen gjordes bara 2 månader innan och jag fick inte lov från läkarna att ta i en klubba förrän i augusti pga bukhinnan. Men jag tänkte att det var ju då jag levde så jag såg inte varför jag inte skulle göra det enda som jag tyckte var kul. Något roligt skulle jag väl få ha den sommaren.   

Minns att jag längtade till nuvarande tävling och hoppades innerligt att jag inte skulle gå på doping, men så fel jag hade. Tur att inte hoppet överger människan oavsett vad som händer. Men annars skulle man väl dö av tristess haha. Undrar verkligen hur det ser ut om ett år från nu till nästa femdagars! 

Tyvärr tror jag inte att denna dopningen är till min fördel när det gäller spelandet utan mer kanske för att hålla själva livet kvar i kroppen. Men skit i det. Nu är det äntligen femdagarsgolf och vi har som främsta mål att försöka ta oss till finalen på fredag. Det är de 40 bästa som kommer dit. Vore så kul. Det är den största amatörtävlingen i Sverige och i år är vi 735 stycken som deltar i alla klasser. Jag kan bara säga att nu är allt klart och det är bara att göra sitt bästa. 

Målet för i år är att klara av att GÅ alla (eller hälften) av alla rundor.. har förbokat bil till onsdag och torsdag men hoppas att jag ska kunna ringa och avboka dem. 

Är fortfarande glad efter helgen som varit så kul och givetvis för att jag slipper cellgifter denna vecka!! Yes

 

Högvalta, juli 201210 kommentarer:

 1. Ååååh vad det sprutar energi om dig Fia, blir alldeles knollrig själv av att läsa om din glädje över det som väntar, att få hålla i golfklubban som du säger!! Klart jag håller både tummar och tår, nu dj-ar ska här svingas! Inte så pjåkigt att ha egen chaufför om orken skulle tryta, på't tjejen!! Ha en kanondag!! Kramkram Eila

  SvaraRadera
 2. Minns att jag läste om din 5-dagars förra året. Har det redan gått ett helt år?! Lycka till, hörru. You go, girl!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. LYCKA TILL Fia!!!!!
  Jag håller också alla tummar och tår och hoppas du får oförglömliga dagar på banan.
  Kram
  Christel

  SvaraRadera
 4. Samstämmer med övriga här och önskar dig ett Stort LYCKA TILL. Jag tror det kommer att gå bra med inställningen du har
  Kramar Maggan

  SvaraRadera
 5. Hej Fia,wow vilken energi och kraft du har!Och vilken golfglädje!!Jag hållar alla tummar för dig och din 5 dagars tävling!Hejar på dig!
  Och åter igen tack för att du delar med dig av din resa!!Du ger så mycket.
  Stor kram och kärlek till dig,
  S

  SvaraRadera
 6. Instämmer med de andra och önskar dig givetvis all lycka till på golftävlingen! Skickar dig extra massa energi och kraft och hoppas innerligt att det går vägen. Se till att ladda kroppen med en massa mat och vatten också! :) Kärlek och kramar till dig.
  /Caroline

  SvaraRadera
 7. Du härliga tjej med kämpaglöd! Jag önskar dig en underbar och lyckosam vecka på golfbanan - med eller utan bil. Kom bara ihåg att andas också, hihi. Må dina baktassar stå rycken!

  Många varma lycka-till kramar,
  Aina

  SvaraRadera
 8. Heja heja Fia - håller alla tummar och tår för dig vilken kämparglöd du har. Man känner med hela kroppen hur kul du tycker att golf är. Stor lyckatill kram.

  SvaraRadera
 9. Hej Fia,önskar dig en all tur du kan få på golftävlingen! Ett helt år av väntan gör dig oövervinnerlig! Lycka, lycka till! Kram G-B

  SvaraRadera
 10. Underbart att höra att du är så laddad för 5-dagars! Stort lycka till och Go for it! Stor kram //Cia

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.