19 juli 2012

nytt ultraljud

Ikväll har jag nålat och klippt till gardinerna som jag tänkte sy till stugan. Härregud vilken tid det tog och då var det ändå färdiga gardiner som jag syr om.. Får gå upp tidigt i morgon för att sy. Hade hoppats få dem klara tills i morgon eftersom vi ska putsa fönstren därute. Modern ska hjälpa mig. Hon har varit på semester i Grekland och kom hem brun som en pepparkaka. De hade haft det varmt och skönt hela veckan. Lite avundsjuk blir man när det regnar varje dag. 


Jag och den godhjärtade hann med en niohålsrunda och äntligen började jag att träffa bollen. De senaste gångerna har jag spelat uruselt så det var jämt roligt att spela idag. Fick mig en ny klubba också så det gjorde ju sitt till! Kom lite längre på fairway. Bra det. På söndag ska vi ha kurs med pron. Det kan behövas för att träna närspel. 


Idag fick jag äntligen kontakt med min behandlingsläkare. Hon lovade skicka mig på ultraljud för att kolla om mina njurar är bra. Hon vill inte skicka mig direkt till operation, en stant i ryggen för att avlasta, eftersom mina njurvärden är normala. Blir så trött. Hon undviker utlåtandet från Uppsala och går på vad en röntgenläkare här har bedömt. I den situationen kan du ju bara gissa vilken som jag tror bedömer mest korrekt?! Hmm. Men jag tar tacksamt emot ett ultraljud men förstår att det lär ta ett tag innan jag kommer dit och innan jag får reda på resultatet. 


   15 kommentarer:

 1. Inte bara lilla mamsen som är som en pepparkaka, jisses vilken gullig stuga - precis som tagen ur Hans och Greta! Du är verkligen en kvinna med många talanger, syr gör du också. En annan klarar av att virka långa maskar och så knögglig raksöm men att knåpa ihop en hissgardin näää det går över min horiston. Du kan väl fota det färdiga alstret så vi får se, vet att det kommer att bli jättefint. Tjohoo vad kul med kurs med ett proffs! Ha en mysig dag ute vid stugan idag! tjingeling! Eila

  SvaraRadera
 2. Så mysigt att fixa nya gardiner, ser fram emot bilder sen. Och vilken jättemysig stuga! Rena drömmen ju.
  Ha en underbar dag och jag hoppas att solen skiner på dig i dag. Stor kram

  SvaraRadera
 3. Så bra att du får ett ultraljud och hoppas allt löser sig till det bästa vilket jag tror att det gör. Roligt med nya gardiner, särskilt om man åstadkommit dom själv, jag vet, syr lite också. Det blir som ett helt nytt rum och kan göra mycket för stämningen, man trivs. Sköt om dig väl..
  Kram Maggan

  SvaraRadera
 4. Hej du härliga ängel! Titta bland molnen på din himlabild. Det är du som svävar där du ängel på jorden. Det är bra att du går på PRO kurs då du säkert får till dig ngt nytt som för ditt spel framåt. Jag ser redan nu framför mig dina nya vackra gardiner. Njut av dagens sol och värme. kram carina

  SvaraRadera
 5. Ja oj vilken mysig stuga du har. Där förstår jag att du trivs. Hoppas gardinerna blev bra och att ni har haft en mysig dag du och mor din.
  Ha en fantastisk kväll du vackra och otroliga kvinna!
  Kram
  Christel

  SvaraRadera
 6. Fin stuga, där måste du trivas finfint med älgarna inpå knuten. Det blir kul att få se resultatet av sömnaden! Ha en fin kväll trots eventuellt regn./irre

  SvaraRadera
 7. Hej Fia!
  Bra att du får ett nytt ultraljud. Vilken underbar stuga. Där kan du hämta kraft.
  Kramizar Annika

  SvaraRadera
 8. Stuga med hög mysfaktor och skog runt omkring, vilken läkeplats...kram

  SvaraRadera
 9. Bra spel idag är ett gott tecken! / GM

  SvaraRadera
 10. Massa kärlek och goda tankar till dig ikväll!Så kul att se din mysiga stuga!
  Sov gott du fantastisk modiga kvinna!!
  Krammmm S

  SvaraRadera
 11. Stor kram och styrka till dig idag! L

  SvaraRadera
 12. Har dig i mina tankar och sänder dig här en massa energi, kärlek och kramar så klart! Önskar dig en underbar fredag.
  /Caroline

  SvaraRadera
 13. Men va f-n! Kräv de svar du har rätt till! Stå på dig, ta din plats, bli din egen läkare annars å tala om hur du vill ha det!! Grrrrr... Ja inte på dig utan på läkarskrällena :-/ Stor klem. Gonajti.

  SvaraRadera
 14. Hoppas gardinerna blir superfina till din fina stuga, ser supermysigt ut. Vad kul med ny golfklubba - ja det piggar ju alltid upp! /CR

  SvaraRadera
 15. Härligt jobbat med både golf och gardiner! Njut och mys på nu i stugan! Kramar // Cia

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.